Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Změňme, aby bylo jídlo levnější!
    Nový zákon, který navrhnou Věci veřejné, se bude vztahovat na všechny subjekty na trhu a bude chránit malé a střední dodavatele před vertikálními monopoly. Každý obchodní vztah bude zkoumán individuálně, aby se zjistila skutečná vyjednávací síla obou stran. Novela jednoznačně definuje malého dodavatele, a to obratem do 200 mil. Kč, čímž přispěje k ochraně malých a středních českých dodavatelů a v konečném důsledku povede k rovnému postavení velkých dodavatelů a obchodních řetězců....
  • zase další nářky? Považuji jejich služby za zbytečnost! Peníze které požadují můžeme rovnou hodit do kanálu! Kde vůbec mají ty pracovníky kteří při okresních úřadech dělali práci na sociálních dávkách?
    • ... žádné nářky, ale holá a krutá skutečnost. Pracovníci úřadu práce jsou agendou zavaleni. Co kdysi na obecních úřadech zpracovávalo 7 pracovníků (například příspěvek na péči), na úřadu práce jsou na to maximálně dvě pracovnice. Pod návalem práce se hroutí, příspěvky se vyřizují 6-8 měcíců i déle ... No, a ty bývalé sociální pracovnice obcí? Sedí dále na svých místech ... agenda nic moc ... a mají se za větší peníz, než ty na úřadu práce, dobře .... Jen podotýkám, že nejsem zaměstnancem obce s rozšířenou působností, ani úřadu práce, ale úzce s nimi 19 let spolupracuji a vidím, jak bývalý ministr práce a sociálních věcí, zlikvidoval dobře fungující systém. Hutové tsunami, gehenna ... místo trápení ....
    • Fakt, k čemu se kupují mnohamilionové software, nové počítače snad každý rok, postaví se paláce? A práci nedokáží nabídnout prakticky nikomu. Panu ministrovi bych doporučil recept, fungující ve většině soukromých firem: za těchto podmínek to zvládnete a hotovo. Pokud ne, snížím vám platy o 20 (nebo třeba i 50) %. A komu se to nelíbí, určitě ví o lepším lukrativnějším místě pro sebe, nebo ne?
      • K čemu? Víš snad o jiném a naprosto bezpečném způsobu, při kterém se dá legálně dojit státní rozpočet, než skrze zbytečné státní zakázky?
        • To je teda trefa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit