Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kolikpak nás stála ta spoušť (třeba jen na jeho výplatě - o ostatním ani nemluvě).....
    Kdo to ví a spočítá - a odmění?
  • Doufám,že po revoluci se Drábek i Nečas dočkají řádného naražení na kůl,za podíl na z bídačení této země.Před naražením na kůl,bych doporučoval tyto dva lumpy napřed řádně stahnout z kůže.Protože to za podíl na z bídačení této země určitě zaslouží.
  • Ihned vsadit s. Drábka do vazby! Uvedl celý národ v omyl
    • Co chceš od "velkého veverčáka" který chrápe zavěšený na zubech v kuchyni pod stolem
  • Chtěl bych taky vyčíslení za lékařskou péči při ošetřování těch nešťastníků, zaměstnanců úřadů práce. Hroutí se, psychika dostává pořádnej záhul, fyzicky už to mámy od dětí taky nezvládají. Co vím, úřednice se střídají v dlouhodobých pracovních neschopnostech. To nechá na jednom i trvalé následky. Přitom mámy maj být šťastný pro děti a jejich zdárnej vývoj. Jak může máma,která je sedřená na kost a vyždímaná jak pomelo,být zároveň šťastná. Úplně ničíte celý rodiny. *16* *16* *16* *16*
  • Konečně to "Y".teprva vstávaj *1*
  • Tady už je "paralizované" vůbec všechno. Dokonce i měkké či tvrdé "i", nebo "y" se řídí podle toho, jak to kdo vidí. Když to myslí tvrdě, napíše tvrdé "y", a když měkce, tak měkké "i". Nebylo by lepší nějaká pravidla českého pravopisu vůbec zrušit ??? Naši "učitelé národa" se činí...Komenský hadr.
  • Není načase, aby lidé jako je Drábek také nesli nějakou odpovědnost? Ono přijít si někam ministovat za ministerský plat, rozvrátit všechno, co fungovalo, protože je buďto blbej nebo bere úplatky od firem, co zavádí něco, čemu sami nerozumí a pak si v klídku odejít, ještě zřejmě za nějaké slušné odstupné, to je docela dobrý job. V normální společnosti každý zedník, kuchař nebo soustružník odpovídá za svou práci a zmetky musí nahradit. Proč to nejde i na takovýchle pozicích, kdy jsou škody mnohem, mnohem vyšší?
  • Tak tohle je důsledek půlstoletí budování šťastných rudých zítřků. To co tady komunisti způsobili je horší jak třicetiletá válka. Klesli jsme na úroveň obyvatel džungle, žádné právo, vládne ten silnější. A když se náhodou nějaký gauner dostane z mříže, tak mu jiný psychopatický gauner dá milost a nic se neděje. A jede se dál, slovy vlastizrádce Klause.
    • Rudá je barva stydkých pysků ! tak tu hlavu občas vyvětrej.
      • A modrofialový jsou nakopaný koule tak bacha *16*
    • Počkej tečko, máš v těch počtech trochu zmatek. Z toho tvého půlstoletí tu 23 let máme údajně demokracii a údajně tu vládnou demokratické strany. Tak proč do toho pořád montuješ komunisty. Pravda, jestli nemyslíš ty, co se zavčasu překabátili a rychle vstoupili do těch "demokratických" stran.
      • většině z vás je víc jak 23, v tom je ten problém
        • Takže vy mladší jste jako inteligentní? A my blbové? Znám spoustu managerů ze střední školy narozených po řízeném předání moci v roce 89, a jsou to největší kryplové bez praxe všech dob, asi jsi jedním z nich.Stačí jim občas udělat tabulku v exelu a to je jejich činnost. Za velký prachy chudák bezmozek s mocí bohužel
          • taky mi už není 23 :) ale povyprávějte kde jste se s nimi setkal.
            spíš jde o uplně jiné myšlení než bývalo ikdyž jasné mladé genrace se taky nemaj často čím chválit. Hlavně jde o zbavení se starých zažitých špatných věcí a vlastností
            • S mimi, já jim říkám pos... manageři, jsou o nic knížky jako spiknutí ko ko tů atd, spíše bych mohl jmenovat místa kde nejsou. Protože tihle zmr.. di jsou všude.Chcete snad říci, že peak, benda, trautmberk a podobný kreatury jsou produktem komunistů? Ne je to jen dobytek co zkouší kam až může bez rozkopání palice zajít. Gestapácká propaganda by se měla stydět, protože ani za 2 sv války nebyla takto plošná genocida slušných lidí. Mohl bych povídat o zdrojích a pamětnících, jak to asi bylo, ale to se nehodí a nechci mít rozbité dveře od zkorumpované fízlárny
      • Demokracii tady máme, ale chybí nám OBČANÉ. Místo převládají ovce, kterým stačí zamávat buřtem před čenichem a volí ty samé převlečené komunisty, kteří si teď hrají na "demokraty". Komunisti nám vládnou od r. 1945 co sem východostepní nájezdníci tu zrůdnost zavlekli. Ostatně socialismus tady byl od 15.3.1939, zpočátku hnědý od s.aček a teprve v r. 1945 začal rudnou od krve.
      • Tomuto člověku to přeskakuje, jako v zaseknutém gramofonu. Stejně obehrané nesmyly vypisují podobná individua i na jiných serwerech, takže mně to utvrzuje v přesvědčení, že to všude dělají pořád stejní jednotlivci, tzv. placení provokatéři. Když jim to člověk řekne přímo, tak je okamžitě nazván kom. lůzou, nefachčenkem, nebo třeba sockou. Zkrátka pořád to samé a všude stejně trapné.
  • Do konce roku má být cca 900000 lidí bez práce celkem a z toho pouze cca 44000 volných míst. Nová vláda a ani nový prezident už to tu nezachrání! Nemají lidem co nabídnout, tedy kromě svých platů, že? Tento rok to každopádně ještě nějak "podělají".
    V roce 2014 však hrozí měna a nebo se to tady začne mazat!!
    • ta čísla jste vzak kde?
      • ptal jsem se proto, žety čísla nějak nesedí. 900000 je 9% z celé populace práceschopných lidí je tak 6M a 20% nezaměstnanost jistě nebude. Ze svých platů by nás teda neuživili, bylo by to tak max 10kč na člověka?
        • Doporučuji ti si přečíst knížku generála Vacka, proč bych měl mlčet a tu druhou co napsal po tom co ze svých názorů vystřízlivěl. Kdyby armáda chtěla, byl by masakr. Havel neměl podporu která se mu dnes přisuzuje a dokonce ho spousta lidí cca 80 % ani neznala, po tom co ho poznala, rychle ty masy vystřízlivěli. Samet byl nejdražší divadlo pod taktovkou loutky a vlastizrádce v dějinách země
        • No to je omyl, do nezaměstnaných se nepočítají ti, kteří jsou na sociálce, To je problém výkladu, a tak si myslím, že je klidně možné, že těch nezaměstnaných bude 20%. Další a dost podstatný problém je, že někoho jen jedna práce neuživí a tak nemá ani čas na výchovu dětí, a ty jsou na pospas počítačům a médiím stahovány do propasti blba bez vlastního názoru, drog a chlastu.
          • jak nepočítají? nezamětnaný je prostě nezaměstnaný, maximálně by se tam nepočítali práce neschopní.
            pokud někoho práce neužívý, tak většinou má nárok na nějaké sociální přídavky na děti, slevy na daních a podobně. A to jaký je z tebe nakonec člověk dělá výchova jenom z části, důležitým faktorem je člověk sám. I s normální výchovou se všechny vyjmenované problémy normálně stávají. To až pozděj člověk zjistí, že byla chyba mládí proflákat, nejhorší je ten případ pokud si to člověk ani neuvědomí. Stejně tak morální aspekty správná výchova ti ukáže jaké to je ale už pak záleží na člověku jak moc se tím řídí.
            • "pokud někoho práce neužívý, tak většinou má nárok na nějaké sociální přídavky na děti, slevy na daních a podobně"
              Byl si někdy na úřadě žádat o dávky, kdy jsi si platil x let sociální pojištění, které vytuneloval nějaký krypl, patrně člen lobby a kamarád vládnoucího gestapa? Pokud ano, tak si tu větu ještě jednou přečti. Zjisti si kolik je strop na to aby jsi je dostal. Byt ve kterém bydlíš a je nad tabulky vyměň, prodej auto, knihovnu a pokud se dostaneš na životní minimum přijď. Tedy pokud nejsi negr, tam je to jinak. Nový výpočet je skutečně o lidech bez práce, přihlášených na úřadu práce. To ale nejsou všichni. Pro ně to je nezaměstnaný ale lidí bez práce / na pokraji chudoby je cca20/40%
  • zdá se vám že státní dluh je nízký? Obáváte se že registr vozidel, sociální a zdravotní systém fungují? Máte pocit že daně a poplatky jsou nízké a sociální dávky naopak vysoké? Štve vás levné kvalitní zboží v obchodech zdravé potraviny a levný benzín? Vadí vám že ještě nebylo vše v tomto státě rozkradeno a že cena za výstavbu dálnic je nízká? Chcete aby naše armáda byla jen poskokem v cizích službách zahraničních agresorů? NEZOUFEJTE. ZÁCHRANA SE BLÍŽÍ. VOLTE TOP09. TOP09 a ODS pravicové demogratycky totalitní strany Záruka státního bankrotu. Kdo chce tento stát přivést definitivně do haj...lu VOLÍ S NÁMI ROZPOČTOVĚ ZODPOVĚDNÉ PROGRESYVŇÝ A DEMOGRATYCKÉ SEKTY ODS a TOP09. JISTOTA TOTÁLNÍHO KRACHU. DŮKAZY MÍSTO SLIBŮ.
    • Viktore dobrý, ale tomu češtinovi dáváš na p r del. *3*
      • Podle mě reje do "slavných" redaktorů tiscali *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit