Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dante
    Pánové a Dámi zanechte --lkaní--Česká DEmokracie není schopna -vněčem--udělat pořádek nejdříve je třeba změnit Demokracii a pak to ostatní jinak--marnost-nad --marnost--a ukáza práce lékařu 24 lety cikán --invalidní důchod na (SRANDA) hluchotu-další na tloušku--atd-Lékaři pořád chtějí více a více peněz je třeba je--zainteresovat--na počtu kolik --invalidních důchodů rozdávají---jedna menšina stoho má doslova---hoby-a to je strašný jiný dřou jak mezci a--protěžovaný lenoši Demokracií žijí jak prasata v žitě---(nepomohl by zavlečený prasečí mor???)
  • Žádné poukázky, žádné dávky, ráno nástup před radnicí a hybaj pracovat, nemakáš nic nedostaneš. Při testu pracovních návyků chlastačů u supermarketu s tendencí patologického hráče na výherních automatech bylo zjištěno, pracovní test škrábání omítek v bytě 65 m2 za cenu 35 Kč/m2. Druhý den testu byl následující, jeden z dvojice měl epileptický záchvat, a druhý si vzpomněl, že má jednání na úřadu práce. Nicméně Vietnamští trhovci si přeruší živnostenské oprávnění do roku 2022, a jdou si na úřad práce zažádat o příspěvek na bydlení, úřad práce nic nezkoumá a přizná příspěvek na bydlení ve výši 6 880,- Kč měsíčně, při tom Vietnamci nadále prodávají na tržnici, uvedená informace má reálný základ. Pan redaktor Josef Klíma je o situaci informován, že by ale uvedenou informaci zveřejnil, ani náhodou.
  • Ozaj je treba prytvrdyt s témy dafkamy,potom na nas zbude malo a nemame na cigara,na chlast a né eště živýt décka. Aj ty obédy v tých jadelnách v školnych neni su dobré, Málo rezńou,mooc tých téstovin a zelenýny,naše décka potruju hoodně maso,cigara a nejaký fet !!! Tak bysom ty prospévky zménil a všétky dal nam. Ať si ostatny zarobý,my mame len invalidny duochodky,za bydlény platíme,proto potrebujeme tu lekarsku peču zadarmo,městsku zadarmo a décka tých asi stentov,školné.....Predsa sa nemožu davat prispévka a dafky tým čo si zarobíly.....my potrebujem dafky,pryspevky a bydleni zadarmo..... *1* *1* *1*
  • Tak se nám tento stát opět "vycajchnoval"!
    Tak kdekomu nasype prachů a opravdu nemocným a postiženým ubere?
    "Bezvadné" tady je, že poslanci si odhlasují až nemorální platy a ani se to nestydí, přitom se v kdejakém krámě vybírají peníze na pomoc dětem od penzistů, rodin s malými dětmi, lidí, kteří platí poctivě dlouhá léta daně a stát na pomoc přitom nemá?
    Nestydí se příjemci peněz z předražených zakázek? Tam se netočí jen koruny, tisíce, ale miliony, potažmo miliardy.
    No a o těch, kteří o práci jen slyšeli z vyprávění babičky Aranky se nebudu zmiňovat.
  • Tak Občan alias j alias zeMAN bude muset jít makat *1* *1* *1*
  • vychcaným vyžírkám práce se štítícím. Už tak dostávají dost. Třeba v Havířově v části Šumbark bydlí jedna zparchantělá rodina C. OSPOD vyhodnotil jejich zparchantělou babinu která má na sebe napsaných 7 ! malých smradů jako nejlepší vychovatelku regionu. Si dělají z lidí kozy. Babina věčně napitá řve po děckách. Děcka drzí až agresivní venku i ve škole. A takové pakáži stát posílá 74 tis. měsičně! Ověřeno odsouhlaseno.Jen aby bylo jasno jak se tady práší s penězi.
    • Všechno je to řízené ušákama má to jedinej cíl vyvolat ve střední evropě obč. válku...
  • Bude zajímavé jak se budou poukázkami platit ve škole pro děti různé pomůcky, výlety a pod.
    Bude se poukázkou platit i nájemné? Bylo by dobré s poukázkou zajít zaplatit vodné a stočné.
    Babišovi bych dal dotace v poukázkách, bylo by zajímavé jak by se asi tvářil. Pokud lidem v hmotné nouzi uberu základní dávky na živobytí, tak se stane asi co? Samozřejmě v obchodech a ne jenom v obchodech stoupne přesun zboží na jiné místo.
    Kdo bude potřebovat nutně peníze, tak je jednoduše prodá a kdo na tom vydělá je jasné.
    • nebude problem poukazkami nebo jejich mutacemi zaplatit. Problem budou cigara , chlast , drogy automaty atd... Nekde bude potreba na tahle nutna vydani sehnat penize. Cili to vidim v nejakem tom narustu kriminality.
      Ve finale to Eman vyresi asi zase nejakou tou amnestii a la tuneldedek. Jestli to tedy jeste stihne zivej ???
      • Nezlob se všechno vyjmenované.
        To chceš říci, že lidé co dostávají dávky, tak kouří, chlastají, drogy, automaty atd?
        Podle sebe soudím tebe?
  • Výše dávek, a také procentuální podíl poukázek, by se měly odvozovat od počtu odpracovaných let toho kterého pobírače.

    Je rozdíl, když někoho vyhodí z práce ve 62 letech, protože už nestíhal, a jiný ani nedokončil základní vzdělání a do práce nikdy nenastoupil.

    Podle našich zákonů kdo nedokončil základní vzdělání, nemůže být přijat do pracovního poměru(!)

    Je zajímavé, že dokončené základní vzdělání není podmínkou získání řidičského oprávnění.

    Je správné netáhlům přivírat kohout - je třeba to ale činit zvolna a nenápadně, ale vytrvale.
    Příliš rychlý postup by vyvolal nežádoucí reakce bojovníků za práva parazitů domácích i těch ze zahraničí.
  • čeka jak se ozve Jamila a Kocáb
  • sajmone jsi v hajz.u

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit