Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zachcaná Makrela.
  • Ten Trump mě zklamal, tak Kimčonuna pozve do Bílého domu a ten náš ožralý Novičok pořád nic? To není správné, soudruh Novičok si pozvání zasouloží také! Příspěvky do strany má řádně zaplaceny, tak kde je problém?
  • josef.servit.9
    Prolhaná Amerika chce válku! Nejlépe, když se budou slovani zabíjet navzájem! Nemusíme nic, když nechceme! Patolízalů je ve vládě většina???
  • Trump má právo být nafoukaný a takový jaký je.
    Amerika je Amerikou a ne Český patolízal, který vleze každému do řiti a nechá se prodat za pár drobných.
    Ameriko buď taková jaká jsi ne, že Český zaprděný maloměšťáček napíše pár hnusů a tím to končí.
  • "S kým se tedy bude kamarádit. S Kim Čong-unem? S Vladimirem Putinem? Brzy uvidíme."

    Někdo zřejmě trpí představou, že musí mít nějakého kamaráda za každou cenu. Zřejmě pozůstatek ze šikany ze základky?
  • Angela je dobrej Vůdce *1*
    • Kdo jiný, než sám Jégl může dát článku takový dehonestující název? Kdo jiný, než Jégl může si po svém vykládat Trumpová slova a měnit je podle potřeby? Jednou modrý, jindy rudý je náš pan Jégl. *1*

      A o významu setkání skoro nic.
  • No on taky Donald před pár dny velkohubě zrušil schůzku s Kimem, a dnes se s ním kamarádí v Singapuru. Takže uvidíme, třeba se sním tak skamarádí, že ho přejde vztek a zlost ze "zlobivých" Evropanů a zase s nimi začne mluvit...
  • Donald Trump je prostě suveréní borec nakopnul patolízali do prddele včetně pavla jegla a když nebudete pavlíku přispívat na armádu tak jak vám Donald Trump nařídil, tak až vás v praze přepadnou rusové nebude spěchat tzn. skončíte přímo na bojišti.... *5* *5* *5*
  • Nagelovaný de.il!
  • Copak jsou všichni z Trumpa posraní?Vypovědět Americe všechny smlouvy,vystoupit z NATO a at se tam za oceánem američané třeba zblázní.
    • To je přesně to o co usiluje Putin. Pak nám už jenom poskytl "bratrskou pomoc" a pro jistotu by nás "přestěhoval" na Sibiř, jak vyhrožoval Brežněv v r. 1968.
      • NATO je o tom jak amíci budou chudým evropanům platit armádu. Jak jsem již nejednou psal, evropa má víc obyvatel a platí o poznání méně na zbrojení. Ano když by USA z nato vycouvali tak se z toho všichni politici, rozhazující prachy "malou domů" a za hlasy mohli pos... protože najednou by museli utrácet za zbrojení aspoň tolik co se před lety v NATO zavázali a bohulibě to nedodržují.

        Co je přesně výhodné pro američany na konceptu "Američan platí evropě štít proti rusku"?
        Jo už vím... Amíci se můžou na oplátku učit od angely jak si zničit civilizaci.
        • co by se asi tak stalo, kdybychom nebyli členy útočného paktu nato, jak kdysi sliboval i havel ? Nato by nás snad za trest humanitárně bombardovalo ? Nato jenom potřebuje naše poskoky a silnice, my ho nepotřebujeme, stejně jako jej nepotřebují třeba Rakušáci.
          • No USA dava na zbrojeni 4% hdp. My 1% takze minimalne bychom museli pritlacit.
            Stejne tak s vojaky. Svicarsko je nezavisle, sice ma mene obyvatel, ale 100 tisic aktivnich vojaku. My mame ctvrtinu...
            Proste ano, vystoupit z nato znamena 4x vic na zbrojeni, takze cca o 150 miliard vetsi schodek statniho rozpoctu ;)
            • Tak idilka ze by se usporilo je blbost. To jako ze nase armada by to mela 4x levneji nez ostatni? Rusko dava na armadu taky 4,4%hdp.... nato je takovy chlivek kde evropsky politici setri tim, ze nechaji ostatni at utraci za nas. Delat ze bez nato bychom se neucastnili zadne zahranicni mise je blbost, pokud mame ocekavat ze v pripade problemu nam nekdo pomuze tak musime pomahat i my.
              Co se tyka toho jestli nas nato potrebuje nebo ne si moc iluze nedelejte... Rusaci nas taky nepotrebovali, proste si nas v 68 vzali a gotovo.... Pro ne jsme taky byly jen lnaraznikovou zonou ktera bude srovnana se zemi v prvnich hodinach boje at zacne bojovat kdo chce. Vsechny plany se delali presne podle toho, armada ciste typu postradatelnych jednotek.
            • Na tom samozřejmě něco je, nicméně rozpočet není úplně všechno. Je zajímavé třeba porovnat i prodejní ceny některých srovnatelných položek amerických, evropských nebo našich zbrojovek ! Dvouletá vojna je samozřejmě nesmysl, ovšem dobrý několikaměsíční kurz by nikomu neublížil, někomu by možná dokonce i prospěl. Nato je škodlivý pakt, kvůli kterému se naši lidé do cizí války určitě nepohrnou. Tedy kromě několika poblouzněných snílků nebo chudáků, kteří potřebují splatit hypotéku.
      • Hmm, pán by rád byl historik, ale je spíš hysterik *1* . Hodinky nebo holinky, obojí se natahuje. *3* Kolik je ti roků chlapče a do které školičky chodíš že znáš jen Putina a Brežněva? *1* *1* *1*
        • Už jsi četl ledoborce (Ледокол) satane?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit