Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aspoň je vidět co to je za vládu, která dosadí lidi na ministerská křesla s diplomem ze ZŠ.
  • Ta měla být myčkou nádobí, na to by možná stačila!
  • S tím se dá souhlasit a je tam těch soudružek víc a už to není na facku,ale na vidle
  • Stejně jako Topolánek, Nečas, Kalousek, Gross, Čunek, Peake..... Nikdo z nich neměl být nikdy ve vládě. Jim nejde o spravování státu, ale o vlastní konta. Za to by bylo v Číně typuju trest smrti.
  • 1. soudružky a soudruzi, přestaňte se svojí připitomělou agitací. Vaše vyjadřovací schopnosti a Váš slovník mluví za Vás. To myslím preventivně, protože určitá skupina rudých zvrhlíků opakovaně tvrdí, jaké to tu bylo za komunistů krásné, a proto je budou volit. Rozlézají se po všech diskuzích jako vši a domnívají se, že jim někdo naletí. To už tady bylo a nebude se to opakovat. Tady se zatím vyskytl jeden anonym. A schválně teď sledujte jeho reakci :)

    2. Špatné není omluvou pro ještě horší. Proto je nesmyslem, hovořit na téma "Dnešní kapitalisté jsou špatní, proto se vraťme ke komunistům". Jistě, stačí odejít do KLDR, nebo na Kubu. Soudruzi, klidně tam běžte, budete se tam mít jako v ráji.

    3. Proč pořád nadávat na neschopné politiky. Stačí nahradit je schopnými nepolitickými odborníky.
    • Blbečku, toto jedno slovo tě charakterizuje dokonale, víc není třeba, určitě jsi další klon cikána Pišty, tečky zloděje nicků!! *1*
      • Hm, chápu... Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí, že?
  • Nu byla to taková naše druhá Vlastička Parkanová. Nakonec obě jsou ze stejné líhně. Být Hanáková na ministerstvu obrany, tak bychom dnes měli i ponorkové loďstvo (a spláceli bychom ho 500 let). Popravdě řečeno, "experty" sedící na ministerské židli, jaké dokázala vyprodukovat polistopadové gernitura, jsem neměli ani za socializmu. V porovnání s těmi dnešními mně ti socialističtí připadali jako ti největší odborníci.
    • Rác bych poznamenal, že za socialismu jsme měli jiné experty. Ti dokázali z přední po všech stránkách rozvinuté země udělat zemi téměř rozvojovou s importovanou "morálkou" stepních nájezdníků. A paní exministryně se taky vylíhla v té době budování šťastnýc rudých zítřků.
      • Za socializmu jsme byli ve světě uznávanou zemí která obchodovala s celým světem a vyráběla všemi žádané zboží, od zápalek po dieslovy lokomotivy, tito lotři z nás udělali naprosto bezvýznamný stát který si pletou jiní s Čečenskem, a např. kandidátka na prezidenta v USA Palinová ho chtěla nechat obsadit vojenskky, tak jsme to dopracovali.
        • Za komunistů jsme byli stále ještě uznávanou zemí, protože si nás svět pletl s předválečnou ČSR. To trvalo do té doby, než se svět přesvědčil, že jsme klesli na úroveň ruské gubernie, to srovnání s Čečenskem je správné.
          • Soudruhu tečko. Tvůj příspěvek je nepřesný. Za prvé, zde ještě nikdy nebyl komunizmus. Za druhé, byť ani za socializmu nebylo jistě vše dokonalé, dokázali jsme být soběstační ve výrobě základních potravin, dokázali jsme vyrábět i celé investiční celky a vyvážet je i do kapitalistické ciziny, dokázali jsme zabezpečit všem bezplatné vzdělání i zdravotní péči a dokázali jsme všem důchodcům zabezpečit důchody a to i při odchodu do důchodu o deset let dříve,než je tomu nyní. Tak si to přeber, pokud ti někdo již zcela nevymyl mozek
          • Kozomrde jsi jen troska závislá na prášcích a alkoholu, proto nechej zavčas psaní těch blábolů než ti někdo natrhne tu prolhanou držku od ucha k uchu!! *2* *15* *16*
  • Myslím si, že ministryně Hanáková není tím pravým člověkem na tento post. Ale není to přece jen o Hanákové. Takových neschopných lidí a diletantů měla naše ministerstva za poslední léta tolik, že už jsme to přestali vnímat, přestalo nás to rozčilovat a vzrušovat. Politické ambice nad správou státu převyšují všechen zdravý rozum. Lidem v zemi je jedno z které politické strany je ministr, či ministerský úředník. Hlavně by tam měl být člověk, který spravuje svůj svěřený resort ku prospěchu státu a jeho občanů. A to od roku 1989 nestalo snad ani v jediném případě. Politici, nemyslete si, že jsme ztratili paměť, že nevíme jaké kraviny ti vaši experti napáchali. V normální společnosti, kde vládne právo, by museli nosit pruhovaný stejnokroj. To přesně věděl ten opěvovaný pravdoláskař, proto to tak zařídil. Tak mu za to stavme slavobrány.
    • Obávám se, že mnoho lidí paměť ztratilo. Jinak by nemohli volit komunisty a postkomunisty.
      • Ty blbečku kozomrde nemáš ani paměť ani rozum, jsi ubožák závislý na prášcích a alkoholu, ještě že máš tu kozu!! *2* *15* *1*
  • No po pravdě těch "ministrů" kteří neměly nikdy být ministry je mnohem víc... *16*
  • Urban má pravdu, nikdy neměla být ministriní !
    Její nesoudnost zvítězila nad schopnostmi, které vlasně nemá !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit