Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Starej se gemo o své, nebýt Havla, tak bys takovýhle zblitky nemohl vůbec napsat, za komančů by tě za zašili, až bys zčernal voe
  • gemo, ty jsi ale korunovanej
  • Já navrhuji vozit urnu s ostatky po naší zemi a připomínat tím lidem,jak se p.Havel zasloužil o to,že se dnes máme dobře.A povinně se chodit klanět do mauzolea Velkého vůdce Havla.
  • Země je kronika dějů, kniha dění, z níž čtou vesmíry. Shakespeare měl pravdu, když řekl, že svět je jedno velké jeviště. Stará etapa lidstva dramatického navíjení scénářů osudových linií partnerských, či jakýchkoliv vztahových, spřádání vazeb životních příběhů až do daleké budoucnosti byla před očima celého vesmíru ukončena významným duchovním děním - odchodem exprezidenta a dramatika Václava Havla, jehož osobní, ale i nadosobní, ve vyšším duchovním plánu uskutečňované životní „dramatické spřádání vazebních nitek“ ho přivedlo dvakrát do vůdčí role Českého národa: poprvé jako „otce vlasti“, českého krále a římského císaře Karla IV. (potvrzeno Boženou Cibulkovou i mým duchovním zrakem), a podruhé jako vůdce sametové revoluce a prezidenta České republiky. Pohřební průvod za rakví s ostatky Václava Havla přes Karlův most (který již Božena Cibulková viděla jako velevýznamný vstupní prostor pro výstup lidstva do vyšších dimenzí) se odehrál až v neuvěřitelné symbolice souvislostí: vždyť tatáž inkarnovaná vysoce vyspělá duchovní bytost tentýž most nechala postavit. Další podivuhodná symbolika: epochu dramatických scénářů „jáství lidstva“ ukončil svým odchodem dramatik. Rituály na Karlově mostě symbolicky ukazovaly, že skončila stará doba dramat dialogu vyššího a nižšího já a že vyšší já se vrací, vystupuje domů. Zároveň také ukazovaly, že začínají aktuální přípravy na přesun lidstva do vyšších dimenzí, ale také skutečnost, že bytost, kterou jsme vnímali na lidské úrovni v poslední době jako pana exprezidenta České republiky Václava Havla, sestoupila do hrubohmotného pozemského života z vyšších dimenzí, aby splnila svoji úlohu vůdce a reprezentanta Českého národa. Čest jeho památce.



    amezdas
  • To je velmi důležitá zpráva, díky za ni, bude se mi spát lépe. A nezapomeňte, jak píše Frnda, připomenout další výročí.
    Ale vážně: je opravdu nutné, aby na tom kameník makal přes noc a aby se o tom psalo? Už vidím, jak pan kameník bude mít na vizitce pod svým jménem ještě drobnějším písmem "tesal Havlovo jméno." Přinese mu Dášeňka sváču? (myšlen psík)
    A jen proto, že je něco z mrákotínské žuly jako obelisk na Pražském hradě ještě neznamená, že je to státního významu.
  • Hlavně ho nedávejte do přesejpacích hodin, von nebyl zviklej pracovat.
    • Já si myslím, že ty se v práci, pokud vůbec něco děláš, nijak nepřetrhneš
    • A ty nejsi zviklej se učit viď ? *1*
      • Neboj, tak se mu snad jeho kumpání nepomstěji, i když člověk nikdy neví.
  • Ty voe voni s tím kryplem prostě pokoj nedaj *16*
  • A za týden bude výročí od psaní tohoto textu, za 15 dnů výročí od smrti, atd. a atd. Stále důvody pro psaní o Havlovi. A vdova Dagmar Svatá opět v černém a za ní pisálci z bulváru... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit