Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Američani chtějí víc.Nabídli Zelenskému rakety do 300km,aby prý vyrazil rusům zuby.Co myslíte že bude v Evropě,když dopdnou střely od američanů do hlouby ruska.Zamete s celou evropou a děda za oceánem se bude šklebit,jak evropu rozklížil.Pochopitelně mu k tomu pomohli bruselští kašpaři Evropy,kteří jsou vedeni amerikou jak loutky na špagátu.Tak se můžeme těšit i na rozmydlenou evropu.AHOJ

  • Americký vývoz zahrnuje i uhlovodíky denně kradené v Sýrii za Eufratem. USA tam také kradou i pšenici.

  • goyim

    Líbí se mi, jak to "novináři" předkládají jako běžnou nevinnou zprávu, jako by se nic nedělo, jako by to nemělo nic společného s tím, že USA tu válku (krom toho, že jí vyprovokovali) přiživujou. Klaka jako vyšitá.

  • O to tu celou dobu jde. Pro USA jsou vždy hlavní jejich geopolitické zájmy a peníze, které se snaží vydělat za každou cenu i na svých spojencích. Jinak Američané v geopolitice vždy sledují více cílů, takže jedním vrzem vedou válku proti Rusku do posledního Ukrajince, ničí své vlastní evropské spojence (vazaly), jako nepohodlnou konkurenci a ještě se přitom pořádně napakují. Ono výroky Henryho Kissingera, že Američané nemají stálé přátele nebo nepřátele, ale jen své zájmy a že být nepřítelem USA je nebezpečné a být jejim příelem je smrtící, hovoří za vše.  

  • Zkapalněný plyn USA,hlavní důvod bordelu v Evropě.Konečně se to dědovi z oceánem povedlo.Zašpuntoval stavěný plynovod a později dokončený.Zblbnul celou politickou mašinérii Evropy,která je v jeho vleku.Ahoj

  • mun.go

    Nord Stream 2 nesmí projít, i kdyby měla být v Evropě válka ! A ono se to splnilo ...

  • To je zase divení. Proč jinak tu hloupou válku Amíci rozdmýchali? Ušatí si mnou ruce a Rusové a Ukrajinci umírají. Co víc si může starý Bidet přát? Teď si ještě podřídit Evropu  je hotovo. Nový světový řád. 

  • josef.chmela

    To, že na válce vydělají USA teroristé jsem zde psal už v březnu. Byl jsem "demokraticky" umlčen na jeden měsíc. Teď to "demokratičtí" pokrytci přiznávají, už to očividně nejde dále tutlat a překrucovat.

    • Myslím, že cenzorům argumentovat fakty nepomáhá. Já měl pauzu dvakrát po měsíci. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit