Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heleďte, tak se zdá, že Amíci mají zase po dlouhé době naděláno v kalhotách!
  • To je chyba, měli tu raketu otestovat na Kimkorejácích a byl by pokoj jednou pro vždy.
    • Běž otravovat vzduch jinnam "trolle". Anebo "trotle"?
  • No za známmku slabosti USA se to jistě považovat nedá, ale za velké rozpaky určitě. USA nemají jistotu, že jejich zkouška nebude prohlášena za válečný útok akorejci že neodpálí svou jadernou hlavici na USA. Ona není nikdy úplná jistota, že by ji stihli včas sestřelit. I když by to pak byl maglajs, tak nějaký ten milionek obětí občanů USA by těžko svým lidem vysvětlovali...
  • Stroje B-2 jsou vybaveny technologií stealth znesnadňující zachycení radary a jsou schopny nést jaderné pumy. Americké letouny obou těchto typů v rámci společného americko-jihokorejského cvičení v březnu cvičně přeletěly nad Jižní Koreou.
    Po přečtení této části článku tedy nevím, kdo koho provokuje.
    Každbý blb ví, že akce vyvolává reakci.

    V Afganistánu amíci pohořeli,(už asi vystříleli starou munici a spotřebitelský vojenský materiál, tak že nenápadně vyklízí pozice a nasazují své jakoby spojenecké kašpárky včetně našich vojáků.Tak co nového by asi mohli teď dělat, tak provokují zase jinde, co se divit, vždyť válka = byznys a je jasné že o to amíkům jde.
  • To, že agresorem je USA a loutkový jihokorejský režim je jasné už i dětem v mateřských školkách. Je ale podivné, že plánovaný test balistické rakety USA nikdo neoznačil jako přípravu na válku a ohrožení světového míru a žáden stát v návaznosti na to nepožádal OSN o uvalení sankcí na válkychtivý, žido-zednářský režim v USA.Takže z toho logicky vyplývá, co je dovoleno a tolerováno USA si v žádném případě nemůže dovolit Írán nebo KLDR. Takže ta vychvalovaná demokracie západního typu preferuje nějaký zvláštní model posuzování jiných a upírání jim toho, co vůči sebe sama jaksi naprosto normálně toleruje. Zajímavé zjištění. Doufám, že v příštích parlamentních volbách už má většina voličů jasno a bude volit jedinou nezkorumpovanou stranu v Česku.
    • Aha, kmotr už zase přebral wódke wyborowoj. Fracek Kim dupe a vyhrožuje Američanům napadením, ale USA je agresor. Takhle to vypadá když se fetuje marx-leninismus. *1*
    • Kdyby ti nechyběly alespon základní znalosti z dějepisu nemohl bys tady prezentovat takové zhovadilosti o tom kdo je agresor a kdo napadený.
      • Nejsem historik, ale klidně se nechám poučit, jaká historická fakta činí mou argumentaci špatnou. Pokud má nějaká svobodná země právo na nukleární zbraně (USA, Rusko, Spojené království, Francie, Pákistan, Indie, Čína, Izrael), tak proč by je nemohly mít, vyvíjet a zkoušet třeba Írán anebo KLDR. Pokud někdo bude argumentovat, že se jedná o nestabilní politické systémy, tak je to pouze pohled z jedné strany. Z pohledu Íránu a KLDR je zase imperialistický a dobývačný pohled USA na svět zcela nepřijatelný. Takže dle demokratických principů má každá svrchovaná země právo na svou obranu jakýmikoliv prostředky. Kdo tvrdí něco jiného, upírá toto základní právo jiným...
    • to jsem zvědav kterou stranu myslíš tou nezkorumpovanou?pokud socany tak se raději zastřel,ja tady žádnou nezkorumpovanou neznám viz veverky.
      • Bůh ochraňuj tuhle vytunelovanou a rozkradenou zemi před ČSSD. Stejná verbež jako ČSSD jsou i ODS, VV, TOP-09, LIDEM, KDU-ČSL, Starostové atd.
        • Aha, takže bys voli komunisty, aby tady nainstalovali komunismus jako v Kimkorei?
  • usa a jizni korea jsou na valku s koreou pripraveny.tyto tytulky hovori sami za sebe rachotit svou zbroji a rachotit 90%techto fanatiku jsou tepli avedou i nato-proste zdegenerovany narod muzete doplnit.......
  • Tady je jasně vidět kdo provokuje na Korejském poloostrově!!USA a jejich loutky!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit