Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To tu razí už od 89 Vše pod heslem:" Co můžeš urvi, co nemůžeš to zk...vi!" podle toho svět vypadá.Kam to dotáhli to vidíme u nás velmi dobře. Tam, kde to fungovalo a byly obstojné životní podmínky je dnes celosvětová krize a kde nedošla krize rozpoutaly pod taktovkou CIA občanské války.Vše pro blaho USA a finančních oligarchů. Občanská společnost je stejná blbost jako nepolitická politika, chiméra která neexistuje.
  • Tak tomu říkám velké pokrytectví...Vždyť právě ty vrcholné státy co o tom tak hezky i doslova alibisticky a zcela drze žvaní za bílého dne, mají právě s tímto pojetím skutečné občanské společnosti problém již dlouhou dobu a bojí se toho, jak čert kříže, protože by to znamenalo naprosté předělání světového systému i co se týká o hodně reálnějšího i spravedlivějšího přerozdělování skutečné práce a zisků i řízení společnosti formou přímo volených a odvolatelných zástupců od lidí..s tím, že vše patří a má sloužit co nejvíce většině obyvatel a ne menšině, jako dosud s tím, že té většině se nechá-ukradne co nejméně a ten největší luxus z toho má právě spíše ta menšina a parazité napříč společenským, názorovým a politickým spektrem....Věřím, že vývojově je tento cíl jednou reálně možný,ale to bude ještě dlouho trvat.. Jednou se o to už jeden chlapík, živnostník a vyučený stolař-truhlář pokoušel.. jmenoval se Joschua- Ježíš a hned s ním ti co měli peníze, obchody a tím i moc udělali hodně rychlý proces, protože na tehdejší dobu s tím u běžného obyvatelstva začínal mít celkem slušný občanský a "politický" úspěch. I mnozí komunisti ho a jeho ideu neměli rádi , protože je štvalo, že zhruba na to samé i když v jiném chápání tehdejšího světa ..přišli nějací "soudruzi apoštolové" u dávno před nimi a oni se to snažili dle možností vývoje teprve o mnoho set let v určité době s menším či někde i větším a dokonce i katastofálním výsledkem začít vytvářet i včetně samozřejmých vývojových chyb, ale i tak je třeba ještě dalšího vývoje a myšlenka to není špatná a nereálná...Ne však tak, jak si páni boháči v luxusu představují, že jako vlk se nažere a koza jim zůstane celá i modlením se k zlatému seleti...
  • Proklamace vypadá vcelku dobře, ale nic tu není o praxi
  • To si Obama dělá srandu. Havlistická chátra, knížoidi a podobná nezisková sebranka nám celosvětově a občansky bude přikazovat, co si máme myslet, jak se máme chovat a kolik jim musíme - nejradši všechno - dát. Rozkazovat nám budou bukvice, vyžírat musulmani a hnědočeši, všechno řídit bilderbergové a my to všechno budem živit .....? Dost dobrá představa vo vobčanský společnosti.
    • Seš absolutně hloupej tvor.
      • Na blba tvého ražení zdaleka nemá, oslíku!!
  • Něco se musí stát. Lži a soukromý teror se vydávají za blaho lidí. Vytváření elit na úkor slušného života většiny. Podle toho teroristické bojůvky všeho druhu ( Al kaidá, CIA,, sionisty, fašistické bojůvky ) nazvat občanskou společností. Všechny organizované skupiny lidí jejichž náplní je sloužit násilně totalitě peněz se musí podle nich podporovat a vyzbrojovat. Jak to myslí je vidět na Sýrii. Předpokládaná vize - po porážce Asada, nasoupí teror proti světu ve jménu Alláha. Vyzbrojovat je bude i nadále za petrodolary.
    Metody - viz Afganistán Pokud bojovali mudžahedíní proti Rusům, byli cvičeni a vyzbrojováni tehdy nejmodernější technikou cestou CIA a soukromými překupníky zbraní.
    Po agresi USA v Afganistánu militantní islamský Talibán obrátil vše proti USA a celému světu.
  • USA je nejzločinější země světa.Před takovou si slušní lidé pouze odplivnou.
  • Až vychcípají všichni komunističtí teroristi, nebude válek, ani hladu!
    • Ty už jsi chcíplý dávno! *12* *12*
  • "Občanská společnost " včele s USA. USA nedělají nic jiného než vymýšlí jak diktovat světu jak má žít aby z toho měli prospěch.
  • Jako ateista církev opravdu nemusím, zvláště po církevním megatunelu , ale článek na novinkách stojí za to - Přestaňme se zbožńováním peněz, odmítl papež globální ekonomiku.
  • Takové kecy za půl decy co se omílají stále dokola a vymývají se tím blahoslaveným chudým duchem mozečky. Orwell v reálu ještě mnohonásobně umocněný. Tak shlédněte dokument o lásce ke kapitalismu http://dokumentami.tv/penize-ekonomika/o-kapitalilsmu-s-laskou-capitalism-a-love story. Velice poučné, natočili ho Amíci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit