Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebezpečné palivové články od Westinghause ČEZ stahnul z provozu z temelínských reaktorů. Ruské palivové články jsou šestiboké a amícké čtyřboké. AMERICKÉ palivové články se se v reaktoru BORTILY !!!!! Navíc jestli si USA myslí,že jsou pány dostavby Temelína,tak je to národní tragédi! Jejich fukušimské rychlovarné "KONVICE" zadělávají přímo na technickou katastrofu. Radioaktivní pára z reaktoru přímo pohání turbinu! Kdežto sovětský tip používá k oddělení radioaktvní páry od turbíny PAROGENERÁTOR. Toto je hlavní devíza sovětské konstrukce pro BEZPEĆNÝ provoz reaktoru. Nedopusťte,aby WESTHINGHAUS dostavěl TEMELÍN !!!!!!!!!!
  • Divide et impera - Rozděl a panuj. Možná měl strýček Sam prsty i v rozdělení Československa. USA jsou největším agresorem a kazimírem v celých dějinách lidstva. Naši Sašové a podobně, kteří jim lezou do zadního otvoru, je ale tolik nemilují, jak by se mohlo zdát. Oni jen očekávají drobky, které spadnou ze stolu mocné veleříše.
    • Ukrajinci sami chtěli , to jest obyčejní lidé, odklon od Ruska....takže kde ej problém ?
  • No at jim tedy strýček sam přisopěje i na nový sarkofág pro reaktor v černobilu. Místo okupace libye, by to měli ze zlata. Je to prostě americká svoloč
    • Naprostej souhlas, Amíci makají až se z nich kouří, aby z Ukrajiny udělali svého vazala. U nás už se jim to pomoci Havlů a jemu podobných povedlo. Z jednoho otvoru se vlezlo do opačného. Kam to spěje vidí všichni na vlastní oči. Jejich záměrem je rozvrátit co nejvíce států, zejména tam kde mají své zájmy, uvést země do chaosu a vyvolat válku, aby mohli spotřebovat staré zbraně, které nahradí novými, protože ve zbrojní výrobě v USA pracuje mnoho milionů lidí a vyrábí se stále nové a nové zbraně. Touto výrobou udržují svojí chcípající ekonomiku nad vodou a proto válčí po celém světě zcela nepřetržitě!!! Za každé velké krize byla válka, ze které tzěžily zejména zbrojařské firmy, které jsou v USA navíc navázány na nejvyšší politické osobnosti!!! Viz. Rumsfeld a pod..
      • Dneska k tomu ještě navíc používají nátlaku na EU. Tady jim pak vlezdopr-elkovské státy a politici vyjadřují podporu při bombardování tu v Jugoslávi, tu při uznání Kosova, tu při bombardování Líbye, že pane neboštíku Havle, pane blekoto Schwarzenbergu a jim podobní!!!
  • Nejprve pomohli Ukrajinu odklonit od Ruska a nyní když je Ukrajina ve veliké bídě,tak na ni kašlou.Takové jednání je od tak zločinného státu ,jako je USA normální.Už ani neodsuzuji ty,kteří jim zničili ty dva věžáky.Nejspíš si o to USA dávno před tím koledovaly.Postsovětské země,které se odklonili od Ruska zase povede,bída do které je Západ dostal, ke snaze se sjednotit.Protože takto se mění pouze na kolonie Západu,jako Česko.
  • Já jsem zas sponzoroval svoji starou, než si našla šukáče a táhla do p..e.... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit