Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naše justice ho bude určitě vyšetřovat na svobodě.
  • Jako dobrý, ale zas by to Zeman nemusel přehánět:
    "Prezident Miloš Zeman dnes řekl, že je za rozhodnutí amerických úřadů vděčný. "
    .
    Pochybuji, že kdybychom vydali my někoho do USA, že by nám vyjádřil jejich prezident "vděčnost".

    neměla by to být spíš samozřejmost a slušnost?
  • Dahlgren vystoupil dnes z letadla na Letišti Václava Vraha!
    • Jsi jen lidská sra...ka mentální ubožáku.
      Vrahy na pražském hradě byli ti kteří tvoje favoritka - komoušská bestie semelová propaguje jako "výkvět" lidstva - komoušský masový vrah a přítel pana Hitlera - soudruh stalin, syfiltický alkoholik loupežný vrah gottwald, konfident gestapa fučík, konfident gestapa a po té STB pastičkář husák, atd., atd...... (stbácký vrah grebeníčeka jeho stejně povedený synáček, filip, kovačik, .... - jedna zvěrská nestvůra vedle druhé).Tak si onetírej svoji krvoavou držku o lidi, tvoje místo je mezi lůzou vrahů, lupičů, pomatenců ,.... - prostě komoušských bestií.
      • Jen něco k tvé modle:

        http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/11188-disident-vypravi-o-tom-jak-se-vaclav-havel-valel-opily-ve-zvratkach-a-pusinkoval-se-s-timto-vyznamnym-politikem.aspx
      • se rozčiluj pitomče, děláš mi tím velkou radost, Chrchla už je stejně v pekle!
  • Do ruky by ho mněl dostat Grebeníček. Ten by ho amrdóla umučil, jak spoustu svých kamarádů!
    • Máte prosím na mysli starého či mladšího - ale ono je to v podstatě jedno, že ano. Komoušská bestie tehdá nebo dnes. Dát jim jen nepatrně příležitosti už by nám kroutili krky jak je to učil jejich idol - syfilitický alkoholik jakýsi gottwald.
      Tím v žádném případě nechci omlouvat toho amerikánského šmejda. Je pouze na pováženou - u nás dostane event. doživotí a my platiči daní ho budem vzhledem k jeho věku živit léta ve fešáckém zoopatřovacím ústavu zvaném v CZ podmínkách věznice. Zatím co v komouši nenáviděném civilizovaném světě by se mohl usmažit na el.křesle.
    • Starý Grebeníček byl jeden z našich nejlepších soudruhů. Ten vraždit uměl!
      • Však měl Sovětskou školu.
  • Pamela
    Provokace a lži mají v Rusku dlouhou tradici. Bývalý agent ruské tajné služby FSB Alexandr Litviněnko, který utekl do Velké Británie, uvedl, že pumové útoky na obytné domy v Rusku v roce 1999 nemají na svědomí čečenští teroristé, ale právě lidé z FSB, aby vyvolali záminku pro druhou válku s Čečnou. Pravdou je, že později byli tajní z této služby dopadeni v Rjazani, jak dávají bomby pod bytový dům.

    Tyto praktiky potvrzuje i bývalý poradce ruského prezidenta Vladimíra Putina Andrej Illarionov. Podle něj chystali Rusové na Krymu provokace ještě před událostmi na Majdanu, při níž měli být speciálními komandy napadáni a zabíjeni Rusové, aby Kreml zdůvodnil invazi na Ukrajinu
  • Krym je náš, brzy bude i Donbas. Změna ústavy schválena v Kyjevě v prvním čtení.

    Sláva svobodnému Krymu a brzy i Donbasu !!!
    • Zdechni ruská kreaturo.
      Jsi jen lidský odpad - komoušské hov-x-no určené k likvidaci.
    • Brzy budeš v mausoleu, súdruh!
    • Pamela
      Sni dál Putinovský fašisto
  • Pamela
    Proč platíme ruské spolky z našich daní, když nám scházejí jinde

    Vláda konečně pošle do nemocnic dvě miliardy korun, které jim chybí po zrušení poplatků za pobyt. Takže my nemáme peníze ve zdravotnictví a místo toho si platíme nějakých třicet ruských spolků. Nechápu proč? Důležitější jsou snad naši občané, nemocné české děti než ruské časopisy, které jsou hlásnou troubou Kremlu.

    Jejich spolky dostávají peníze z našeho státního rozpočtu, tedy z daní nás všech, kteří je platíme. Ovšem rozum těžko pobere fakt, že naše zdravotnictví pořád zápasí s nedostatkem financí a my místo toho platíme nějaké cizince
  • Pamela
    Češi na Ukrajině mají strach z ruské agrese

    Tak další nafouknutá bublinka splaskla. Putinův fans klub lhal, že ukrajinští Češi se bojí místních nacionalistů. V dopise, který však poslali českému prezidentovi Miloši Zemanovi a dalším politikům, Češi z Ukrajiny napsali, že z místních ukrajinských obyvatel strach nemají, ale bojí se války, která by začala v případě ruské agrese.

    V sobotní příloze LN Orientace vyšel vynikající rozhovor Petry Procházkové s e špičkovým ruským historikem 19. a 20. století - profesorem Andrejem Zubovem, který byl za kritiku Putina vyhozen z práce, Moskevské státní univerzity mezinárodních vztahů (MGIMO).

    Ten mimo jiné uvedl, že komunistická sovětská NKVD zavraždila tisíckrát více lidí než těch, kteří byli zabiti ve jménu Stěpana Bandery. Přitom sochy Lenina a ulice pojmenované po tomto masovém zločinci v ruských městech nevadí, ale Banderovy ano. Také Ukrajinci nevystavují Banderovu mumii v Kyjevě na Majdanu.

    Banderovci reagovali nepřiměřeně na předchozí polský nacionalismus, komunistický a nacistický teror ve své zemi. To je fakt. Ovšem i Češi začali po květnu 1945 vraždit v Sudetech německé civilisty včetně žen a dětí. Lze to pochopit jako reakci na předchozí nacistický teror, ale ukrajinští Banderovci měli pro svoji tvrdost daleko víc důvodů než Češi.
    V každém případě se však potvrdilo, že z Banderovců Češi na Ukrajině strach nemají.
  • Ústavní změna prošla prvním čtením

    Po bouřlivé debatě pro návrh zvedlo ruku 265 ze 450 poslanců. V závěrečném druhém čtení bude reforma potřebovat už dvoutřetinovou většinu hlasů. Šéf parlamentu Volodymyr Hrojsman bez dalšího upřesnění oznámil, že ke druhému čtení budou poslanci pozváni během podzimní parlamentní schůze, která začíná už v úterý.

    Změny ústavy měl osobně zdůvodnit Porošenko, vzhledem k atmosféře v parlamentu ale na jednání vyslal jen svého zmocněnce. Proti návrhu nakonec hlasovalo 87 poslanců, mezi jinými i zastupitelé strany Vlast expremiérky Julije Tymošenkové.

    Zákon dává donbaské samosprávě rozsáhlé pravomoci včetně neodvolatelnosti zvolených zástupců, svobodného užívání ruštiny a práva na formování vlastních bezpečnostních struktur. Podle ukrajinského prezidenta Petra Porošenka nicméně změna nepřiznává Donbasu speciální status, po němž separatisté volají, a nebude znamenat federalizaci země.

    Vivat Novorusko !
    Vivat svobodný ruský Krym !
    • Odporné rusácké komouš-fašistické bestie dosáhli svého.
      Hnus, svinstvo - jen rusácká odporná chamraď je schopná něčeho tak podlého, svinského, neobhajitelného - no prostě typická bolševická hnojná soldateska.
  • Pamela
    Walesa, muž, který dorazil ruského medvěda

    Wajdovo dílo opět připomíná, že socialismus a nejen ten polský byl jedním velkým podvodem na lidech. Zaklínal se pracujícími, ale ve skutečnosti mu na nich nezáleželo. Film začíná událostmi v prosinci 1970 v Gdaňsku, kdy polský komunistický režim brutálně potlačil protesty dělníků proti zdražování potravin a šedesát z nich vojáci a policisté přitom zavraždili. Zatčené pak policisté brutálně mlátili na služebnách.

    Zaměstnanci v gdaňských loděnicích byli nuceni pracovat bez ochranných pomůcek, což samozřejmě škodilo jejich zdraví. Na tom však nezáleželo, důležité bylo splnění plánu. To však bylo nemožné i z toho důvodu, že výroba často stála kvůli častým výpadkům elektřiny. Nicméně komunisté svoji neschopnost chtěli přenést na pracovníky loděnic a na pracovním setkání po nich chtěli, aby si dobrovolně odsouhlasili snížení platů. Walesa jako první spustil povyk, že proč mají dělníci trpět za to, že nešla elektřina, lidé se bouřili a kromě navrhovatele všichni hlasovali proti. To dokazuje obrovskou sílu a statečnost Poláků, kteří se takovým rudým svinstvům dokázali rázně bránit. Čecháčci by se v takových situacích chovali jak stádo poslušných ovcí.

    Film pak ukazuje známé události roku 1980, stávkové bouře, které z Gdaňska zaplavily celou zemi, vyhlášení výjimečného stavu v prosinci o rok později, po kterém Walesa skončil v internaci. Úžasná je scéna, kdy za ním z Varšavy přijede nějaký rudý emisar s tím, že ho přece nikdo nevězní, a on je hostem předsedy vlády. Když však chtěl odejít, stál před dveřmi voják s namířeným samopalem. Typické komunistické jednání. Jeden z polských estébáků mu také řekl, že Kreml by si přál, aby nežil. Čili ruští komunisté by se nezastavili ani před jeho vraždou. Tak byl pro ně nebezpečný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit