Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poznatek z čakovického Globusu ze 7.2.17.Scháněl pozor slovo scháněl údajně ze slovníku socialistického kráječ na knedlíky ,byl jsem masírován,že v kapitalismu bude vše.Není,ale byla tam Ukrajinka,která doplňovala zboží a na můj dotaz mi sdělila ať si zatím nakoupím co potřebuji a že tam bude.Nebyl,ale zřejmě unavená z doplňování zboží drbhala v okruhu cca 40 m.Tak platit takovou posilu opravdu ne!O tom,že žádný kindermanažer -kravaťák neprovádí kontrolu mi bylo jasné hned,kdy chybělo spoustu položek v dalších regálech.Pamatuji ,když tento obchod začínal to tam byl každý druhý Němec a proháněl našince z demokraticky zrušených fabrik zejména kvalifikovaných z Avie,Pragovky a ČKD.Opravdu pokrok za 27.let!!!
  • Bodejť. Ukrajinci jsou ochotni makat za zlomek ceny, protože doma je čeká jen armáda a smrt. V lepším případě službičky oligarchům. Tak raděj makají za oškubané mzdy než by si šli udělat doma pořádek, aby se dotáhli alespoň na úroveň co měli za komoušů. Ono je to tak ostatně ve všech problémových státech....
  • Už konečně koukejte zaplatit dle ceníku EU všem co pracují. Náklady evropské ale mzdy pořád východoevropské. Nenažranost některých podnikatelů nemá konce. *9*
  • Zamestnavatele by meli za slusny peniz zamestnat hlavne nase obcany.
    • Zaměstnavatelé nemusej být podnikatelé či vlastníci. A ti přece nebudou netržně jednat. Už nejsme vážení v komunismu, aby si rozhodoval plebs.
  • Zamestnavatele je zadaji, protoze je budou platit za min mzdu..Cechy donuti odejit. Nasi kapitaliste nejsou zadna charita.
  • Musíme si pomáhat...přijmout Ukrajince musíme, ale měli bychom jim dát stejné platy jako mají naši dělníci...A když nebudou pracovat, tak se je musíme snažit pochopit, protože jsou jiná kultura a jsou v menšině.. musíme věřit že se přizpůsobí, víra nás udělá lepšími a soucitnými.
    • Alenko, ty si děláš sr@ndu nebo provokuješ...
    • Ano. Ani nám rusům se nechcou přizpůsobit zmetci.
  • No tak už konečně chápete, proč není třeba spěchat s ukončním bojůvek na východě Ukrajiny.
    A tyto zločinecké spolky a zločinecké státní instituce sem budou vozit levnou pracovní sílu a odboroví předáci budou chodit na mejdany na tripartitu.
    Pozavírat, znárodnit, zestátnit, zkonfiskovat majetek všech, kdo toto podporují jako vlastizrádce. Až tady budeme mít mzdy jako v Dánsku nebo Lucembursku, tak prosím, ale protože za námi je jen Bulharsko a Rumunsko, tak nechápu, jak to vůbec tuhle verbež může napadnou. A to ještě většina z těch, kteří takto mluví, bere ročně miliony na dotacích a mnozí mají odpouštěné daně. Pověsit každého, kdo to schvaluje.
  • Ani náhodou,my jsme 8 let nemohli makat u makrely,jenat jsou banderovci pekne doma.
  • Slováci, Ukrajinci, Rumuni jsou ti co dělají největší trestnou činnost. Proč tyto národnosti? Vezměte si Rakušany, Němce, Italy, Francouze kde jsou tito lidé ze západu?
    Ne do chudé České země nepůjde chudý Němec, ten si koupí vodovody kanalizace, stavební firmy, hotely, restaurace a jiné výdělečné podniky.
    Vážení politici a zaměstnavatelé jste k smíchu, zaplaťte lidem ze západu a ne, že platíte žebráckou nuznou mzdu lidem z východu, tuto žebráckou mzdu dáváte lidem z České republiky. Dejte takovou mzdu nebo důchod lidem z Německa.
  • Vychcaní zaměstnavatelé. Zaplaťte řádně Čechům nebo táhněte podnikat na Ukrajinu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit