Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sám nic neudělá, naše státospráva je obrovsky prolezlá, prožraná, nenažraná, nepostihnutelná a jeden člověk s tim nic neudělá. Kde nefunguje zákon je jen bezmoc a končí to i nedávnou tragedií.
  • Souhlas. Nikde není slyšet, žeby šel s tou nejtvrdší opozicí. Rehabilitujme Sládka.
  • Osobně beru tu debatu jako počátek toho o čem se mezi lidmi hovoří, ale politici a to na všech úrovních o tom nechtějí slyšet.Jako poslední kapka by mohlo přispět to s těmi 12 mld., kdy si to naši slavní právníci nechali utéct a nyní mají problém se zapojit do civilního řízení a to z toho důvodu, ža by se najednou zjistilo, kolik je v tom namočených lidí.Osobně si myslím, že nejde o politiku, ale o to, že lidi už nejsou schopni dále fungovat ve státě, kde 144 exekutorů si dělá co chce, kde se neustále něco zdražuje, když nám říkají šetřte s vodou a potom jí zdražej, máme temelín, ale elektrika jde zase nahoru apod.To lidem vadí a chtějí konečně zamezit tomu, aby se každým rokem zvyšoval dluh a kde nejsme schopní umravnit státní aparát apod.O to jde zatím.
    • Nebyl náhodou Babiš ten, kdo před volbami rozdal pár milionů ODS, VV a TOP09?
      Pokud ano, tak by měl se stydět.
  • Proč se ten Babiš tak naváží do VV a nekritizuje taky ODS a Top09A v neposlední řadě ČSSD?....copak to jsou nějací andílci?...vždyť právě tyhle strany to tady takhle dojebaly a je jedno jak se postupem času přejmenovávaly. Babiš jim papá z ruky, protože díky jejich podpoře je ten Pan podnikatel a pro mě je to jen další zloděj v řadě, který si přišel vytvořit rentu.
  • Kdo to je ? Kde se vzal ? Co dokázal ? To je nějaký nový Baťa ?
  • Nevím, komu vadí, že někdo řekl otevřeně názor na současný stav věcí. Je přeci jedno , co má za sebou, je důležité, že věci správně pojmenoval a je ochoten proti tomu něco dělat.
    On má totiž každý nějakou minulost.
  • Ano, je to borec. Je první co se nebál u Moravce vše říc na plnou hubu ! Kdyby mu Moravec neskákal do řečí, dověděli bychom se toho ještě více. Je vidět, že i , ČT je podplacená modrou trojkolkou!!!! Cenzura !!! Všechno zlo začíná od KLAUSE !!! Proč si chodí asi ti přiblblí "politici" na jeho rady na hrad ?!!!!
    Kalouskovi chybí peníze ve státní kase a ve Švýcarsku leží 12 miliard bez užitku!!!!! Celou vládu ihned pozavirat i s KLAUSEM!!!!
  • Republika je rozkradená a rozeštvaná, lidé padají na hubu a všechno hrozí do budoucna revolucí. V takové situaci lidé často volají po "vládě tvrdé ruky". Tuším, že něco takového může mít Babiš jako svůj cíl: Politické strany jsou zprofanované, nové strany selhávají, komunisty se mnoha lidem volit nechce... Koho tedy mají volit, když všechno už stojí za ho.no ? Někoho, kdo, s těmi lumpy zamete. Zatím to uměli jen jedni jediní: Komunisté !!! A když je lidé nechtějí, tak si raději třeba zvolí nějakého diktátora. Historie takové případy zná. Poslední ukázkou může být např. Putin v Rusku. A na to asi Babiš hraje.... Jenomže by potřeboval podporu těch, do kterých se obul. Takže situace značně nejistá - nesplňuje podmínky současné "věrchušky". Anebo to může být z jejich strany také fígl, předem dohodnutý, aby se s miliardami uklidili, kde na jejich čachry nebude vidět a vládli dál přes něho. Jak má někdo miliardy, tak to u mne není důvěryhodná osoba.
    • Naprosto souhlasím. Ani Babišovi nelze věřit. Špatná sociální situace, nebude práce, nebude peněz, celá Evropa a nejen ta se bouří. Nepřipomíná vám to něco? A pak se objeví Babiš, co umí řvát, co umí strhnout lidi, naslibovat vtáhnout stádo do ohrady a pak ... do války? Já jasnej pravičák jsem ve stavu, že mi je opravdu jedno, kdo bude u vesla. Tady musí kompletně vymřít generace haj.zlů, nesmí se objevit nová, ale to já už tady nebudu. Havle, to je ta tvoje pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí. HAHAHAHA
      • Babiš hraje na city a na "nové" moresy, jako to dělali před rokem veverky. A kde to dnes je?
        Takže pozor na "babiše".
        Miliardář je jen proto, že měl v r. 1989 informace.
  • Pro mne je pan Babiš důvěryhodný hlavně tím že platí své velké daně v česku a nemá sídla svých firem v daňových rájích. Je si dobře vědom toho že jak se občani oprávněně naštvou a vezmou vše do svých rukou tak bude všem mkorupčníkům a zlodějům v této zemi i v zimě pořádné horko .
    • Tak se hio moulo zeptej jak se stát poctivě v Česku miliardářem.Jak se stát v Česku poctivě bezdomovcem,to ví hodně lidí,ale jak miliardářem,to ne.
    • A co Tokio Okamura. japonec, co má u nás taky kapitál a taky tady platí daně. Prostě asi budem muset nahradit Čecháčky cizincama, aby nám tady konečně udělali pořádek.
  • To už je jedno - nikomu už nevěřím. Je to jedno koho volíme. ODS a TOP09 se na začátku obula do VV, aby jim třetí neviděl do karet. Však se podívejte, kolik se toho odkrejvá. A ODS, TOP09, ale i ČSSD jsou schopni zlikvidovat kohokoliv, aby tady mohli vládnout bez kontroly.
    • Přesně tak. Zase se z něj může vyklubat přítelíček. To by musel spolupracovat minimálně s komunisty či dělnickou stranou (tedy tvrdou opozicí), aby mu člověk mohl alespoň v něčem uvěřit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit