Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no 80.000.000,- Kč je pěkná suma, ale počítejme: pokud budou muset obléknout 11.500 četníků tak to dělá při ceně uniformy 22.000,- Kč celých 253.000.000,- kaček k tomu máme 4.000,- Kč ročně na každého četníka co mu dají jako na opotřebování uniformy - ptám se kolik vlastně ušetřil ten Lessy ? myslel jsem že je rozumný, no není. BTW: ošatné nebereme z důvodu, že chodíme do práce ve svém, ale proto, že v tom oblečení pracujeme.
  • A prosím vás, kolik koštuje ta uniforma, košile, kravaty,boty a všechny další náležitosti k ní, pochopitelně i frčky na ramena? Kolik? Nebo snad jí šijou pro policii zadarmo? Děda Honza.Jó taky někdo v diskusi napsal něco o Egyptě. To je přece blbost.Nejsme žádní machometání,aby jsme se zabíjeli. U nás je zvykem pořádná defenestrace a dost.
  • je vidět, že to vymyslel "odborník" s velkou kanceláří v mnohapatrovém domě s platovou třídou min. 12 - prostě někdo, kdo v životě ani neslyšel co je to operativa a šetření na místě činu, nebo okamžité pátrání....
  • Děkuji vládě za ušetřené peníze ve videopůjčovně. Chtěl jsem si půjčit "Blbý a blbější" a "Jěště větší blbec než jsme doufali". Půjčovat si je nemusím - stačí mi sledovat kroky naši vládnoucí elity a jejich nohsledů ... A je zajímavé jak jeden trumfuje druhého ...
  • Špatně jste to pochopili. Do práce budou kriminalisté chodit v uniformě, a tam se převléknou do erárního civilu, aby ho neopotřebovávali i mimo pracovní dobu. Šetřit se musí za každou cenu.
  • Jako bývalý policista jsem se politicky nevyjadřoval, ale Radku J. už odstup. Podepsal bych i petici kdybych mohl. Šetřit se dá, šikovný a chytrý zjistí i jak. Pokud je tohle práce ministra, tak zklamal na plné čáře. Přeji jinak všem policistům v civilu hezký den.
  • Koukám že tomu velí zase nějaký odborník nebo budou chodit policajti do zaměstnání v uniformě to chápu alespoň budou chvilku vidět a pokud budou v utajení tak jako ostatní profese si vezmou nějaký obnošený šat.
    • .... buřinku měl pan Bouše erární ...
  • To snad pane Lessy nemyslíte vážně? Vy že jste byl ve výkonu na ulici? Tak tu ulici jste neviděl hodně dlouho, snad ani z Vaší kanceláře! Ještě schází, aby jste nabídl svůj pěkný plat svému chlebodárci Johnovi, aby jste se zavděčil! Styďte se !!!!!! To ta policie je na" pěkný cestě"!
  • Pamatuji hodně, ale tak skvělého policejního prezidenta jsme neměli nikdy. Že by jeho předchůdci stačili nakeťasit tolik uniforem, že sklady přetékají ? A ještě k tomu asi zadarmo, protože kde by pak byla ta proklamovaná úspora, že. Prosím kluci, kafčo si noste v termosce a na záchod raději doma ať vidí, že i vám, tak jako jemu, na srdci leží blaho policie.
    PS. A ještě prosím nedopustě, aby o něm někdo říkal, že je blázen, přece víte, že tech co se to přímo týká se to nemá říkat.
  • To musela vymyslet hlava,na tý aby rostly vši velký jak housata.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit