Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protoze nemame soudce /cestne/ nemuze to jinak dopadnou ,nez restituce jsou v naprostem souladu s pozadavky.zazrak by byl ,kdyby se hlavni soudce rozpomel na prisahu a jednal podle ni.Ov sem to zde nelze ocekavat,to je chimera. *13*
  • Pišta Žiga je hlava skopová a vygumovaná, je to cikán ze s Plzně, nakopat blba do pr..le!!! *12* *12* *12*
    • Kdybys nebyl vagínou, nestal by ses komoušem!
  • K čemu? Kněží kážou o duševnu a a k tomu nepotřebují nic. Do hrobu si nikdeo nic nevezme. Nepotřebují zlaté sochy, nepotřebují lesk a jestli ano, tak to nemyslí upřímně.
    • Tak to potom nepotřebují žádné materiální zázemí ani psychologové, ani psychiatři. I oni se zajímají o duševno a duchovno... Člověk žasne, jakou spoušť v lidských hlavách způsobil komunismus a leta jeho diktatury od mateřských školek až po univerzity. Ani majitelé obchodů si do hrobu nic nevezmou, tak proč zásobují obchody???
  • Až vychcípají všichni rudí teroristé, bude svět bez válek a bez zlodějů!
    • Ty za to nemůžeš, ty ses narodil jako blb a blbem budeš až do smrti.
    • Kdyby ses ve škole dobře učil nebyl by s tebe blb!! *2*
    • Kdyby ses dobře učil nebyl bys blb!!
  • Co bylo ukradeno bolševickým režimem a všemožnými loupeživými rytíři by mělo být navráceno, toť vše. Nevím, proč se o takovéto jasné věci vedou nesmyslné rozhovory takových let... Ptali se bolševici kulaků, jestli jim dají do JZD svá pole? Ani náhodou, prostě jim to sebrali a bylo vymalováno....A nyní mají tu drzost se ohrazovat. V každém civilizovaném státě Evropy se již dávno vypořádali s minulostí, jenom u nás to trvá tak dlouho... *7* *9* Zvítězí konečně pravda a láska nad lží a nenávistí i v českých luzích a hájích? Toť otázka... *7* *13* *8*
    • Když se po převratu vykrývaly restitice (některé křivdy) z JZD podle trnasformačního zákona, tak družstevníci dostali 00 nic a taky tvrdí (mají pravdu), že jim to komunisti sebrali. Potom nejsou restituce jako restituce a v tom je a bude neřešitelný problém ...
      • Tchán dostal zpět co mu sebrali. Bývalí sedláci taky pokud vím dostali vše zpět a za zabavené stroje dostali naturálie. Dnes na tom jejich děti hospodaří. Tak tvrzení, že nedostali nic je mylné.
  • To Not CSSD
    Z potratů se reinternovali pravičáci. Proto jsou tak mstiví.

    A který Bůh je ten pravý? Bůh, Allah nebo Manitou. Když je Bůh všemocný a všudepřítomný, tak proč netrestá zločince a zejména vrahy, který zvláště brutálním způsobem vraždí člověka? Proč nezasáhne? To je tak zvrhlý?
    Boha si vymysleli jen proto, aby pracující lid nereptal a poslušně se nechal vykořisťovat. Proto je šlechta podporovala. A sama církev se na zločinech proti lidskosti podílela.
    • Věřící se dělí na dvě poskupiny pokrytci a hlupáci.
      • To kocour : A ty jsi reinkarnovaný kocour, anebo rudý kocour ? Také můžeš být ve dvou skupinách. *1* *1* *3* Jiná možnost jaksi už nezbývá...
    • Co znamená "reinternovali se"?

      Bůh nevede lidi za ručičku, ale určil cestu, PRAVIDLA, jejichž dodržování vede k "žádoucímu" cíli, který člověk nechápe. Tak jako pes nechápe cíl svého výcviku. Záleží na člověku, zda tato pravidla k svému dobru bude respektovat nebo je ke své škodě porušovat. Duše člověka je něco jako "software", "program" a "databáze" informací shromážděných za života. A to je to co nazýváme duše. Při zániku fyzického těla je duše konfrontována se svým životem, prožívá pocity těch, jimž člověk konal dobro a utrpení těch, jimž ublížil. Ty pocity lze nazvat "ráj" a "peklo". Duše je "nesmrtelná", tj. "někam" se "nakopíruje" a tam přetrvává a odtamtud také může být "stažena". Říkáme tomu reinkarnace. A co je smyslem života? To přesahuje naše chápání a vědět to nepotřebujeme. Možná jeho smyslem je shromažďovat informace a pak je "někam" "nakopírovat". A k jakému účelu? Možná ke snížení entropie vesmíru.
      Alespoň tak to vykládá věda, informatika.
  • Che, che. Hádejte jaké asi padne rozhodnutí. A to nejsem jasnovidec *2*
    • Přesně tak, rozhodnutí už je předem jasné, přístušné provize už byly rozděleny a ty se přeci nevracejí. Tohle všechno je jen divadýlko pro nás dementy, kteří to celé zaplatí. Jde jen o to, aby se vyvolal pocit, že se někdo pokusil tomu svinstvu zabránit.

      Aby bylo jasno, souhlasím s tím, že co bylo ukradeno má být vráceno, ale ani o halíř víc. A tady se vyplácejí náhrady za něco, u čeho nebyla zjišťována majetková práva.
      • To Jiří: A jak mohla být zjišťována, když dokumenty o vlastnictví komunisti skartovali, na katastrálním to přepsali na sebe a bylo vymalováno, aby se nikdo nedozvěděl, komu vlastně ten majetek patřil, než jim ho ukradli...Ale ti lidé, kterým ten majetek patřil, to snad přece vědí, že to byl jejich majetek, to by potom museli být nesvéprávní a to je silně nepravděpodobné, i když komančům by se jistě náramně hodilo, aby tomu tak bylo...
        • Kozomrde ty jsi určitě nesvéprávný, to jsem si jist, protože člověk svéprávný by nepsal takové dětinské nesmysly, co ty na to??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit