Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudružka se přepočítala.
  • je už celorepublikově pěkně profláknutá.Komediantům to sice u soudu prošlo.Ale v běžném životě to musí být nádhera.Všichni o nich vědí že to jsou špinavci nejhrubšího zrna.A tady blbka je takovou perličkou na dortu.Na druhé straně bylo krásné sledovat jak zpravodajská elita tohoto státu plance blbosti.Takže toto vygenerovala státní správa a dosadila do zpravodajství?Takový charakterový povl a odpad?Tohle se užívá státního platu?
  • Takže celý ten humbuk a zlodějina krásně vyšumněly., To bylo keců. No prostě lid se nažral a koza zůstala celá. Teď jim ještě pochopitelně zaplatíme odškodné, omluvíme se. A vše zapomenuto . Tak to v našem bordelstátu chodí už dlouho. Kdo má peníze a nakradl si, ten je beztrestný a vždy vážený že !!!!!!
  • by pořád něco chtěla.Přibližuje se svým věčným vyhryzováním nějakému Rathovi.Už teda profláknutému gaunerovi a certifikovanému křivákovi.Ta bude mít krásný zbytek jejího zpackaného života.Navíc s takovým bezmozkem Petříkem.
  • stejně nechápu jak se takhle hezká holka mohla spustit s tím modroptákem *11* *12* *11*
    • Takových Vám najdu...a už není z nejmladších. Ale drahá byla, vidina drahých dárků ji zatemnila mozek. Chudák Jaňulka-ministryně zpravodajské služby .
      A jestli na Tebe zase bude Péťa křičet, tak si to s ním vyřídím po stranické linii.Ty naše malá špionko!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit