Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako tehdejší vedoucí úřadu vlády paní Nágyová jednoznačně porušila své pravomoce a zneužila vysoké postavení. Je tedy vinna zneužitím pravomocí veřejného činitele kterýžto trestný čin je nepromlčitelný a mnohem vyšší. Ani soudce ani prokurátor i státní zástupce si této skutečnosti "nevšiml". Inu jak mluvila jedna poslankyně za stranu kterou nikdo nevolil "lidem"(která spoluvládla s ODS) máme pod palcem justici proto se člověk diví co se děje v našem "právním státě".

  • Jen nepodmíněný trest...?!

  • Šlápnout na kuří oko Američanům se Nečasovi šeredně nevyplatilo. Jak lehce jeho vládu sundali, doslova na lusknutí prstem. A to jen chtěl zadat dostavbu našich atomovek ruskému Rosatomu, který ze všech ostatních firem nabídl nejlepší podmínky i nejlepší cenu. Nečas se paradoxně zachoval jako řádný hospodář (u ODSáckého politika nevídané), jenže jako představitel vazalského státu zapomněl, že pro svoje rozhodnutí potřebuje svolení zaoceánského protektora. Stejně nahnáno má ze zaoceánského protektora i Fialův gang, který případ Nečase jistě bude ještě mít v živé paměti. Proto taky se neopovážil zastropovat ceny elektřiny u výrobce. Mezi menšinovými akcionáři ČEZu jsou totiž obří americké korporace, jako JP Morgan, Vanguard, State Street. Američané jsou velmi hákliví i na to, když jim někdo šáhne na zisky, kór ve vazalském protektorátu. 

    • mun.go

      "Proto taky se neopovážil zastropovat ceny elektřiny u výrobce."

      Myslíte, že by prošel pokus zastropovat ceny demokratického LNG?

  • dzixy

    Konečně definitívní konec kauzy, která podle mne, ale měla být rozhodnutá jinak. Ne podmínečné, ale nepodmínečné tresty. Tak hrubý kariérizmus a zneužití moci tu ještě nebylo. A vše běží dál, jako doposud. Bohužel pro nás "z kopce".

  • Vona ta kantýnská má moc jak pwase.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit