Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horlivě se k žalobě připojil i čerstvý vřed na zdravém těle zdejšího národa.Ten záškvara se jmenuje nějaký Drahoš. Jo v kampani před volbama hlásal absolutní střízlivost v názorech, klídek a pohodu.A jen co se na teplém místečku ohřál, už prudí. A prý by chtěl znovu křivák i kandidovat.A na Hrad. Jo hochu jen to vyzkoušej! Takové křiváky umíme veřejně ocenit.Ale tentokrát už ti nikdo na lep neskočí. Ty budeš stejný záškvara jak nějaký Topolánek z Ostravy.

    • pavel.zajda.7
      Premiér Topolánek by  s tím opilcem z Hradu zatočil zcela jinak, než zbabělý Bureš, který má na hlavě Čapí hnízdo a čeká od kořaly milost za své podvody  a zlodějny!
      • To, s čím by Topolánek zatočil, již skoro všichni viděli. A to, čeho dosáhl, si mnozí zdejší čtenáři jistě pamatují. 

  • Horlivě se k žalobě připoijil i čerstvý vřed na zdravém těle zdejšího národa.Ten záškvara se jmehuje nějaký Drahoš. Jo v kampani před volbama hlásal absolutní střízlivost v názorech, klídek a pohodu.A jen co se na teplém místečku ohřál, už prudí. A prý by chtěl znovu křivák i kandidovat. Jo hochu jen to vyzkoušej! Takové křiváky umíme veřejně ocenit.Ale tentokrát už ti nikdo na lep neskočí. Ty budeš stejný záškvara jak nějaký Topolánek z Ostravy.

  • Prej ústavní žaloba, hihi, senilní dědkové a báby se nudí!

    • Falešný nick. Z Vejprt jsou pouze lidé postupující proti zlovůli Zemana a fandící Senátu. Nějaký všivák se chechtá ""hihi" a pomlouvá senátory.
  • dante

    Proč nebyla daná ústavní stížnost na Havla když po Sarajevském  puči držel 3 měsíce ve vládě pučistu Rumla kterého chtěl Klaus s okamžitě z vlády vyhodit--to novináři drželi hubu a šoupali jazykem o lež a dnes jsou najednou aktivní --proč-to tenkrát srali strachy ???

    • Proč je dobrá otázka... Vyhněte se na to investigativně ;)

  • ivislo

    To že Zeman pro nás udělal maximum ukáže až čas. Pak ale bude pozdě litovat. Když Václav Havel běhal opilý v uniformě vojáka Hradní stráže po hradě, bylo to roztomiléKdyž se Miloš Zeman občas někde napije, hned je ochlasta, (v tom lepším případě).Když Václav Havel chodil ošukávat komediantku v době, kdy mu umírala žena, tak to  byl bohém.Když Miloš Zeman nazve p-iču pi-čou, tak je sprosťák bez morálky.Když měl Václav Havel zdravotní potíže, byl to chudinka a držely se div ne noční vigílie.Když je nemocný Miloš Zeman, může si za to sám, protože má nemožnou životosprávu a zaslouží si to a měl by hlavně odstoupit.Když Havel vyzýval k bombardování států a lidí, do kterých mu nic nebylo, tleskali mu vestoje.Když navrhne Zeman cestu na mírové urovnání sporu, tak po něm plivou.Letiště  RUZYŇ pro mne zůstane RUZYNÍ  !Já jsem Havla nevolil, protože ho volili poslanci.Českou republiku brání jediný Zeman, tak to vezměte na vědomí

    • vanhorne

      "To že Zeman pro nás udělal maximum"

      Nebrec, hodne lidi je si vedomo jeho nepopiratelnych zasluh. Svymi bonmoty a chlastem se zaslouzil o to, ze vedomosti o Ceske Kotline se donesly i k domorodcum na Borneu a Eskimos na Gronsku. Neco takoveho nedokazal ani ten Rusky borec Jeltzyn.

  • Zemanův pobyt na svobodě začíná být nebezpečný, měla by být zvažována i ta varianta, kdy by musel být Zeman pro svoji nebezpečnost izolován.
  • Úkol od Putina pro kořalu zněl jasně, rozeštvávat lidi, rozkládat EU, čím hůř, tím líp. To se ožralovi evidentně daří...Už i vrabci si cvrlikají, že je Ovar na ruské výplatnici.Opravdu se stydím, co za prase jsme dosadili na hrad.
    • Zodpovědnému občanovi Zeman radost dělat nemůže. 
  • Senát postupuje proti prezidentovi Zemanovi chvályhodně. Zeman působí zhoubně na výkonnou moc, jejíž vrcholným orgánem je vláda. Zeman hrubě zneužívá pravomoc prezidenta k vlastnímu prospěchu a útočí na podstatu demokratického režimu. Prezident Zeman si počíná trestuhodně. Politici by měli učinit vše k tomu, aby Zeman již dál nehanobil funkci prezidenta.
  • V čem si pomohli pitomečkové? V ničem, jen jsou k smíchu, nic s tímhle blábolem nedokážou!

    Vlasně jo, dokázali jací jsou v senátu tupoblbci a že je senát zbytečná trafika, HAHA

    • Podvodník s falešným profilem Vejprtsky píše opak toho, co skutečný Vejprtsky. Skutečný Vejprtsky naopak chválí Senát za žalobu proti zdivočelému Zemanovi.
  • Senát konečně dělá pořádně svou práci a proto zdejší rudop.delníci z toho mají pořádnou virózu. Je dobře, že máme dvoukomorový parlament.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit