Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle by měl shlédnout každý..............................

    http://www.teplickykuryr.info/news.php?extend.10899.2
  • Vážení redaktoři. Za prvé, stále nechápete rozdíl mezi uprchlíkem před válkou a migrantem, který se chce nechat v Evropě živit. Těch prvních je menšina. Za druhé, zcela hloupě považujete Čechy za ustrašené. Já bych spíše řekl, že Češi jsou z velké části rozumní (stejně jako Slováci a Maďaři) a nenechali se ovlivnit brutální mediální bruselskou propagandou. I naprostý hlupák pozná, že současná masivní migrace není obvyklá, že je to akce, která má destabilizovat evropské státy. A příkladů, jak velkorysé a neplánované přijímání migrantů dopadá, vidíme v okolních zemích dost a dost. Tak prosím trochu objektivity a pokud dokážete číst, tak dávám odkaz na dvě zajímavé knihy. Luděk Frýbort "Pod znamením půlměsíce". Thio Sarrazin "Německo páchá sebevraždu".
  • Prosil bych média, aby se z lépe znějícího "uprchlíci" vrátili k dřívějšímu, daleko přesnějšímu a správnému názvu "nelegální (i)migranti"

    Já chápu, že lépe zní třeba že nehodu zavinil "řidič", než "opilý řidič", ale média by neměla být od toho, aby manipulovala lidi, ale od toho aby podávala nezkreslené zpravodajství s odpovídajícím pojmenováním skutečnosti.
  • https://www.facebook.com/844314728955238/videos/vb.844314728955238/891263910926986/?type=3&permPage=1
  • http://www.novinky.cz/domaci/385720-klimatolog-cilek-je-to-teprve-zacatek-do-pohybu-se-mohou-dat-stamiliony.html
  • myslím že termín "děsí" není až zas tak přesný, mám dojem že češi jsou spíš nas.aní
  • Vzhledem k úrovni našich politiků je čeho se obávat...
  • Proti brněnskému heslu "Vítejte uprchlíci" staví národ heslo "Táhněte domů,uprchlíci".Nikdo totiž nemá zájem je tady mezi sebe přijímat a dát jim k dispozici zdejší systém.Policii ,soudy,nemocnice, věznice, školy.To všechno se vybudovalo po léta z našich prostředků a daní.Tedy za naše a pro nás.Není zájem tady držet v těchto zařízeních přivandrovalce.Převychovávat je, léčit, zavírat,učit.Doma by se s nimi nikdo nemazlil.Afričan patří do Afriky.Ten vyčuraný, bez dokladů, s houfem děcek a s primárním zájmen o vymazlený sociální systém, pak do zotavovny Za drátem.
  • Stalingrad
    Co je ta přip..anost a ustrašenost ??!!! Takže lev,tygr,ale jelen,los atd.když používají své vlastní,zděděné zkušenosti a jen tak nestrčí hlavu do oka bo nevleze do klece je po...era a ustrašenec ??? Myslím,že nejvíc v textilu mají ti,co tu hlásají demokracii,humanitu-ale za cizí a jsou héézky schovaní za ochrankou ,policií atd.!!!! Ale když měli jako např.náš odvážný,hrdinný ministr obrany a další jít na zákl.voj.službu na dva roky za komančů,tož to byli mooooc chorý a všichni měli modrý knížky. Jak by zahřměla jedna rana-třeba z brokovnice jin za zadkem tož by nejraději zakázali všem zbraně...oni jsou přeci lidumilové .NE,iá (nelze napsat jinak!!! ) a hovězí jsou to co si nevidí na špičku nosu.Zdejší lidé mají po generace mírumilovnou zkušenost s machometány-když se hrnuli do evropy,řezali ruce,stínali.....opět by měl stát v čele evropy třeba Wladislaus Dragwlya-- Vlad III.Dracula zv.Tepes....ten věděl jak zacházet s machometány !!!!!
  • Pro tydýty, kteří nevidí souvislosti. Kecy typu, vždyť u nás se zatím nic neděje jsou typické. To, že do Evropy se valé hordy muslimů a co to již způsobilo v horizontu dvaceti let v Nizozemí, Švédsku, Belgii, Francii, Španělsku, i Německu je děsivé. A je pouze otázkou času kdy "tito noví občané EU" se přesunou i k nám. Nakoupí si pozemky, začnou tady provozovat své drobné živnosti a ...začnou se množit. Islámský chálifát je narýsován a prostředky Saudů zatím obrovské. Anebo, ve svých západních hostitelských zemích brzy začnou provokovat, útočit, převezmou v politice role a je vymalováno. A i proto je nutné okamžitě v rámci EU s tímto morem něco udělat. A pokud ne, tak jediné možné řešení je z EU vystoupit. Apropros, simone, i ty si připrav čemodan, protože Rusko bude jedna z mála zemí, kde bude ještě volno.
    • Ťápeš zmjaty jako dřív.
      Teď jsme ustrašení z muslimů a před nedávnem jsme byli ustrašení poslat naše jednotky do OSN aby zabránili občanské válce v Sýrii. Na rok budeme ustrašení s teroristů.

      Kde jsi byl když měly naše jednotky zasáhnout aby Assad nestřílel do civilistů a civilisti nezdrhali do Turecka kde čtyři roky čekali jestli se neprobereš. Teď budeš velebit Putina.... Protože ustrašenci pevnou ruku furera nutně k životu potřebují. Téhdy jsi měl být chytrý a ne až teď jak populista Zeman.
      Jen že ty nejsi chytrý ani teď. Si jen vyčůraný. Chceš jen pohodlíčko a teplíčko. Nejsi ale ochoten pro to nic objetovat. Proto krom velebení Putina nemáš žádnou jinou alternativu.

      Jen že Putin nejen že příliv uprchlíků nezastavil. Ještě je znásobil. Co víc v této vlně budou i bojovníci proti Asadovského režimu nejen z opozice ale i s IS.... Skuteční bojovníci se zbraní v ruce. Protože ti jsou teď terčem.... S těch by jsi měl mít strach. Jen že ty si nevidíš na špičku nosu.
      • A kde jsi byl ty? A kde jsi teď? Za stolkem s PC, kde bliješ hnisy na Rusko, Putina, Zemana a na české občany. To dělá jen někdo, kdo má těžký mindrák z minulosti, nebo je za to placen.

        OSN je taková,jaká je...o ničem, neschopná, neaktivní, plná zastupitelů ochrany lidských práv ze Saudské Arábie...země, kde jsou každý druhý den sekány hlavy.... Co kdy v posledních letech se této organizaci podařilo? Nic!

        USA . VB a Francie "působily" v Sýrii 4 roky, bez mandátu, jako obvykle a jen to tam zkur...y. Assada nijak nehodnoť, ty ne.

        Pohodlíčko a "objetování" ... Suverenita a svoboda je nedotknutelnou-pro mne. Ne područí, před léty od SSSR, nyní od EU a USA. Ty jsi a budeš věčný olizovač zádelí, podle toho, kdo tč. tady velí. Já ani omylem. A nemám strach, ale vztek, na naše politiky, na vlastizrádce všech skupin, kteří nás každý den bez našeho vyjádření prodávají. A pokud budu mít možnost, se zbraní v ruce bránit svou vlast, udělám to a klidně zabiju každého nezvaného vetřelce a vlastizrádce, na kterého budu moci zamířit. Bez slitování.
        • To je vidět jak si vypatlaný. Tím že někoho zabiješ nic nevyřešíš jen zatížíš další generaci.

          Toho koho ty považuješ za vlastizrádce může být u jiného občan loajální k vlasti a obráceně jako vlastizrádce mu můžeš připadat ty nebo Zeman.

          No a když se jednalo před čtyřmi lety v OSN o Sýrii zdálo se že mne Rusofilové ukamenují za podporu Francouzkého militarismu. Teď tam sami tlačí vojáky aby zachránili masového vraha Assada. Tak že běž za roh a pořádně si lišti. Děláš to konec konců pro sebe.
          • Lištit po čuni potřebuješ ty, ale tím se tvůj prázdný mozkový prostor nezmění. Je to právě ex prezident Francie Sarkozy, který byl v těchto dnech prosit v Rusku Putina, aby to v Sýrii co nejdříve s ISIS pořešil, protože Francie má na kahánku. Právě ten Sarkozy, který není žádný ruský obdivovatel, ale když jde Francii o přežití, tak se musí každý takový posel chovat jako diplomat, vše ostatní musí stranou. A je na Rusku, zda ten americký hnus na středním východě dá do pořádku, společně se spojenci, nebo se na to vykašle a bude se bavit rozpadem současné Evropy na islámský chálifát. Apropos, pokud jsi takový myslitel, který si neumí spočítat 1+1, tak si běž hrát na písek a nepleť se mezi dospělé na diskusích. "Děláš to koneckonců pro sebe".
            • Tak mi na tu lež pošli odkaz - Kremelské parlamentní a rádo by Britské listy - nepovažuji za nestranné médium. Tak že prosím Francouzkou nikoli Ruskou verzi této pohádky.

              Od prodeje Mistrálů Egyptu nikdo z Frantíků s Putlerem nepromluvil. Zato Putler je schopen zlikvidovat Egyptskou ekonomiku jen aby si dokázal že je geroj. I kdyby měl sestřelit vlastní letadlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit