Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je pořád :"Vysoký představitel OSN", "vysoký komisař OSN" a já už mám té diskriminace plné zuby!
    To se k některým problémům nemůže vyjádřit i někdo malý? Co je na malých lidech špatného? Jsou hloupější nebo co?
    *1*
  • Náboženství je zlo. Rozděluje společnost. A společnost se rozdělovat přece nemá, že?! Bohužel, nevzdělanost, to je oč tu kráčí.
    • Možná bych s tebou i souhlasil, ale náboženství a víra je všudypřítomná. Na prastaré, dávno zaniklé civilizace zůstavá jedinná vzpomínka - jejich náboženské stavby. A nejsem daleko od pravdy, když řeknu, že každý z nás je věřící. Když je člověku úzko, každý volá všechny svaté
      Znal jsem jednoho skalního soudruha. Jmenoval se Venhoda a byl to fanatický komouš.Když si myslel, že umírá, nechal si zavolat kněze. Za komoušů to byl docela průšvih.. To muselo povolit ředitelství nemocnice a ještě to řešila závodní organizace KSČ.
      Ono bez nějaké idee se žít nedá. Tak žijí komouši zde, ti mají jedinnou ideu - nažrat se a lehnout.
      • "Když je člověku úzko, každý volá všechny svaté"
        .
        Já zase slyšel, že když je člověku úplně nejhůř (třeba umírající volá), tak nevolá Boha, ale volá mámu. těžko říct, jestli je to pravda. Ale logiku by to mělo, protože kolikrát v životě se o tebe postral nebo ti pomohl Bůh?
  • Byl jsem v Barmě. A nelituji Rohringy ani trochu. Stačí si popovídat s místními... A taky proč nás nechtěli místní do některých lokalit pustit (neprodají jízdenku, nepůjčí ani kolo....). Ne proto aby jsme neviděli, ale pro, protože je tam regulerní občanská válka. O tom se zde nepíše. Milí Rohringové jsou jací jsou.... tj. muslimové se svými metodami zákeřného boje. Ale platí na ně jen a pouze tvrdá ruka. Tomu rozumí velmi dobře.
  • At se o svoje souverce postara SA prostredky na to ma... Ostatne co oni na to? Alah at se stara to je jeich heslo *1* no tak to nechte na Alahovi *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit