Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 102 zrůd které protlačily zločin Církevní "restituce" zase mají blízko ke křesťanské organizaci. Její leader Duka mlaská a Vlk natahuje loupežnou pazouru až na Pražský hrad... VYKÁZAT NÁBOŽENSKÉ TMÁŘSTVÍ všeho druhu Z EVROPY. Multikulti je stejně hebreokřesťanský zločin...
    • Taky závidíš? Taky jsi chtěl "privatizovat" nějako faru nebo kapličku? Myslíš, že to "náboženské tmářství" by se mělo nahradit materialistickým "světlem"?
      Dnešní věda, zejména kvantová fyzika a fyzika mikrosvěta ukazuje, že za hranicí toho, co můžeme měřit, počítat a pochopit naším rozumem existuje "něco" co se vymyká naší logice a co můžeme nazvat Prvotní Princip, Kosmický Účel, Počátek Všeho, nebo také Bůh...
      Představa, že základem všeho je hmota a z ní se odvozuje všechno ostatní není nic jiného než MATERIALISTICKÉ TMÁŘSTVÍ. Věda poznala, že hmota je koncentrovaná energie a energie je koncentrované "něco", co lze nazvat informace.

      V Bibli se píše:"Na počátku bylo Slovo, a to Slovo bylo u Boha, a to Slovo byl Bůh. Všecky věci skrze ně učiněny jsou a bez něho není nic učiněno, což učiněno jest."

      Co je to SLOVO? Není to snad INFORMACE?...
      • Nevychovanče, tykejte svému flanďákovi! Nepásli jsme spolu husy. Navíc ta banda nenažraných církevníků neřeší teorii strun ani podstatu energie a hmoty, ale na podkladu pohádek a lží z Bible si uzurpuje právo na omezování svobody jiných a na bezpracný život z podvodně vylákaného i násilně uzmutého.

        Flanďáci navíc v 1948 nebyli jediní příslušníci církví. Všichni nežidé byli proti své vůli pokřtěni a nuceně ve školách podrobování ohlupování a vymývání mozků katechismu. Mají proto oni i jejich potomci, byť již nevěřící či třeba konvertovavší k Islámu, právo na svůj podíl z údajného církevního majetku k roku 1948.

        Proto Církev má nárok maximálně na podíl ve velikosti poměru počtu věřících přihlásivších se k církvím dle posledního sčítání lidu k celkovému počtu občanů ČR dle téhož sčítání! Vše navíc je loupež za bílého dne!

        SLOVO může být nejenom informace, ale také dezinformace, či lež, nebo flanďácký žvást. Potřebujete-li ke štěstí komedianta, politruka, nebo kněze, plaťte si je ze svého řádně zdaněného příjmu a nesahejte na mé daně. Nejsou pro podvodníky ani pro zloděje.
  • Vystěovat muslimy z Evropy !!!!!!!!!!!
  • Již několikrát jsem zde psal, že díky zrůdnému kapitalismu, kde je člověk člověku vlkem bude přibývat lidí jako Breyvik anebo tento mladý černoch z Nigerie. Něco podobného se nikdy nestalo za minulého režimu a ani stát nemohlo, protože naše armáda nevraždila někde v exotických zemích nevinné domorodce. Bohužel násilí plodí násilí. Konečně ten Nigerijec to říká jasně i na kameru. Bezbranné ženy a děti v Afghánistánu, Pákistánu a mnoha dalších zemích jsou denně vystavovány nelidskému násilí a krvelačnosti invazních jednotek (on se neomlouvá, jen konstatuje fakta). Nelze se divit, když někomu vyvraždí celou rodinu během humanitárního bombardování, že se pak chce pomstit. Z hlediska naší kultury jde o neodůvodněné násilí a tak to budou posuzovat i soudy, ovšem z hlediska těch lidí, se jedná o spravedlivou pomstu. Z našeho pohledu jde o hrozný a brutální čin, ale druhá strana se na věc dívá úplně jinak. Protože si ale vůbec nechráníme své hranice, budeme si muset zvyknout, že podobným útokům budeme muset čelit mnohem častěji.
    • Sakra, takovej chytrolín, že si tě angličani nevzali za poradce?
      • Nakonec mi ještě poděkuješ, že jsem tě naučil logickému myšlení. Velmi správný postřeh - kdybych byl poradcem angličanů, určitě by se takový čin nestal (kurňa dere se mi na mysl vědeckost ve smyslu akademického bádání - utrhneme-li mouše křidýlka, začne rychle chodit a ztrácí schopnost létat...). Blahoslavení chudí duchem...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit