Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je ono *1*
  • Prašivý Pšonek Tusk , je odstrašujícím příkladem primitivního válečnýho štváče !
    Ten bude prosazovat pouze agresivní zájmy US hitlerčíků a dalších západních psychodiktátorů !
  • Co v dnešní EU vlastně ještě stále děláme a co v ní hledáme?
  • Komouši se tady rojí. Asi se chystají odletět. *1* *1* *1*
    • že si zase to zase rozdělili podle poslušnosti USA
  • EU = banda vyžírků u koryt.
  • Lidi mě dluží peníze,které si vypůjčili když jsem pracoval v Rakousku a oni si vytvářeli firmy po Sametové revoluci v době vzniku České republiky.Peníze mě nevrátili a když jsem volal na Hrad do Kanceláře presidenta tak mě Policije obvinila a nazvali to kauza Kvitová,ač jsem ji uvedl jako příklad zhýralé vlády kapitalistů a mě peníze stát nevrací.Rozvrat státu způsobyla Evropská Unije ,kde vzniklo množství podvodníků podnikatelů.
    Mě posílá soud každý pátek dopis kvůli tomu že jsem si dovolil volat na Hrad a říci jim to že jste lumpové větší než ti co mě dluží peníze.
    Advokacije Rychlíků,Bílků,Juřenů je kničemu,neb změnili téma hovoru na kauzu Kvitovou nebezpečné vyhrožování,ač šlo oto že stát mě dluží peníze občané státu české republiky konkrétní osoby Cejnar z Hloubětína,Mudrák Lubomír z Hrádku,Ševčík Pavel Zámecká restaurace Zlín,takže celková suma škody mě spáchané je přes dva miliony,za dobu kterou mě peníze nevrátili a jak se vše zdražilo v České republice od té doby ,což zavinili miliardáři a dotace Evropské Unije velkopodnikatelům zemědělství,solární energetiky a dotace o nihž ani nevíme jak si nadělují firmy projektů .
    Jste lumpové nedostávám ani sociální podporu natož dotace zemědělské.
    Profesionální sportovci jsou mafiani a mafianky obklopení mafiemi agentur ,neb mají nehorázný příjem finanční a vživotě nikdy nepracovali ,tak jako vy tři nafotce jen samé obleky a podávání rukou zhýralci a zhýralkyni etupije Evropské Unije neb se schyluje kválce,která vznikne kvůli púřílišné snaze novinářů a televize vměšovat se mezi státy Sovětského Svazu,kteří nepodporují mafie EU poslanců a parlamentů,kteří POrušují Lidská práva na Svobodu Slova i na Pražském Hradě Miloševiče Zemanoviče a jeho služeb.
    telefon nemám ani internetu nevěřím jeto jen demagogie jak si lehkozbohatlí milionáři kapitalisti lehce přesunují peníze nakonta a nemravně se vyvalují a vyžírají konferencemi svět alidi sociální podporu nedostávám ,co jste za struktury kapitalistů EU.
  • Jestli to je smetánka tak těbůh, spíš vejvar z kanálu!!!
  • Komunističtí vypatnalci jsou tady zase v akci.
  • Podle mně tam ještě chybí politický nedouk Špidla, který nás do tohoto obrovského sajrajtu zatáhl.Pokud se snad někdy bude dělat žebříček osobností, které našemu státu nejvíce uškodili, tak vedle "svatého" Václava, Zikmunda, Heydricha a Havla, tam zaujme Špidla čestné místo!A to prý jej chce profláklá ČSSD vystrčit na předvolební bilbordy.No potěš nás Bůh!
  • Hrůza k zamyšlení: 4x horší než světová válka
    Toto je výsledek 20letého hospodaření našich národohospodářských ekonomických elit a expertů na transformaci socialismu v kapitalismus.
    Prodali grunt, peníze z prodeje jsou bůhví kde a nás zadlužili.
    Kdo kradl plnými hrstmi a byl souzen či odsouzen, byl následně amnestován a bez trestu zbaven odpovědnosti za své činy.Vývoj státního zadlužení1989 + 280,0 mld. Kč (aktiv) a to nehovořme o zahraničních aktivech, které činily asi 120 mld Kč; z toho 70% v Rusku, dnes již ze 40% splaceno ropou a železnou rudou, kde ale skončila a za kolik je otázkou.
    V žebříčku konkurenceschopnosti WEF propadla ČR za poslední 2 roky z 31. na 46.místo na světě!- ČR, která je počtem obyvatelstva 48 x menší než celá EU, má 6 x více heren a kasin než zbytek EU dohromady!- 56 tun českého zlata bylo po roce 1989 vyměněno za dluhopisy.
    Německo má stav zlatých rezerv 3 396 tun, ČR pouhých 12 tun a dále "tak zvané zlaté žíly u obyvatelstva"- hospodářské škody vzniklé na území ČSR po 2. SVĚTOVÉ VÁLCE byly vyčísleny (v dnešních cenách) na 1 bilion 351 miliard Kč.
    Zmizelé národní jmění od r. 1989 představuje téměř 4 násobek hospodářské ztráty ČSR za druhé svět. války !!!Nejhorší je, že výše uvedené údaje jsou pravdivé a z veřejně dostupných zdrojů a národ ovcí nic....Nikomu nevadí, že nebude na zdravotnictví, vzdělání, důchody, infrastrukturu....
    Že po válce roky hromaděné bohatství především rukama dělníků, kteří jej tvořili je v kapsách zlodějů bez trestu...
    Nejspíše je pravdou, že každý národ má vládu, kterou si zaslouží...
    Není problémem nasytit chudé, ale je problém nasytit ty bohaté. *3*
    • Rusko 23. prosince oznámilo, že dokončilo úhradu dluhu České republice, který vznikl ještě v dobách Sovětského svazu. To, že Moskva splnila své závazky je v každém případě dobrá zpráva. Pokud ale počítáte, kolik miliard přibude do napjatého českého rozpočtu, propadli jste nemístnému optimismu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit