Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K těm údajným 3000 blbů na generálním štábu bych připočetl ještě ty blby,kteří jdou do cizí země zabíjet ještě větší chudáky,než jsou u nás.To vše musí občan zaplatit.Proto jedem směle do p...le.
  • V duchu filozofie "každý zodpovídá za sebe" konají vojáci svou práci, resp. nařízení svých velitelů potažmo politiků. Za komunismu se naši vojáci nezúčastnili žádného dobrodružství Varšavské smlouvy, důstojníci si váleli .... v kasárnách.
    Když si někdo vybere rizikové povolání musí počítat i s následky: klempíř spadne ze střechy, policajta přejede nějaký magor, politika zavřou,voják padne nebo bude raněn apodobně. Nejhorší je, že toto úmrtí bylo zbytečné a nemá žádný smysl. Jen naiva nebo vědomě slepý si myslí,že vojáci tam chrání zájmy prostého obyvatelstva.
  • Určitě zahynul nešťastnou náhodou. Nálož byla určitě nastražena v první řadě na Američany, když se to místním co tam žijí povede, tak jsou přesvědčeni, že se dostanou dřív či později dostanou do Ráje a v něm až do Sedmého nebe, kde uslyší božský zpěv, nasávat božskou vůňi a budou ho okouzlovat Huristky Ráje. A záruku že se dostanou do nejvyššího Sedmého nebe jim dává jen zneškodnění US vojáků. Britský voják má menší hodnotu, to je až Šesté nebe, ale spíše páté. A voják z naší země jim dává záruku tak jen do maximálně Druhého nebe. Američtí vojáci to vědí a tak někdy posílají jako první na průzkum či v koloně, či jako poslední na konci jiné vojáky. Ten náš spoluobčan měl to štěstí, že místní president ještě neprohlásil NATO vojáky oficiálními okupanty. Takže má ještě šanci se dostat možná i do Křesťanského nebe. Oficiální okupanti jinak už chodí vždy jen a jen do věčného zatracení. Někdy se nabízí důvod k zamyšlení co tam dělají i naši vojáci, co tam vlastně mají chránit. Vždyť od doby co tam jsou vojáci s vlajkou pruhů a hvězd a pak i pod NATO vlajkou, tak v Avghanistánu vzrostla výroba opia a látek pro výrobu heroinu snad 40x, a stačí zásobovat celý svět drogami. Pořád samí bomby a mrtví, ozbrojenci, neozbrojenci, to není případ, že když se kácí les tak lítají třísky. To je udržování permanentního chaosu a výroba drog.
  • nasi vojaci tam jsou aby vrazdily jsou tam dobrovolne.vrazdej tam deti a zeny a natom nic nezmenime.jsme okupanti jako tady byli rusaci.kdo to nevidi tak je slepej.jsou tam pro penize.jsou to zoldaci.
  • Vážení přátelé, ty příspěvky jsou vážně dost příšerný. To snad píše spolek mladých komunistů(myslím, že byl rozpuštěn). Naši vojáci nejsou žádní okupanti. Slouží v Afghanistánu v rámci humanitární mise OSN. Navíc jsou to vojáci armády DEMOKRATICKÉHO STÁTU. plní úkoly, které jim zadala demokraticky zvolená vláda. Často v podstatě nahrazuji bezpečnostní složky Afghanistánu, které neexistuji nebo nefungují. V místech, kde působí například mohou fungovat školy nebo lékařská péče, kterou i jako jediní poskytují. Je toho spousta pozitivního co tam dělají. Až se tam jednou třeba vrátí Taliban, pak uvidíte co je to teror. Vy jenom ve zprávách. Ti kluci jsou možná dobrodruzi, ale mají taky velkou odvahu a jsou velcí patrioti. V tom jim většina přispěvatelů nesahá ani po kolena. Nakonec diskuze stejně skončí u peněz, platů a obyčejné české, malé a nízké závisti.
    • Tady jde o zásadní věc. Jestli jste pro pobyt cizích vojsk v jakékoliv zemi /nemusíme se zaštiťovat demokrcií a již vůbec ne OSN/ pak popíráte základní právo každého národa aby ve své zemi si vládl sám a ne "bodáky " dosazenou vládou přisluhovačů "strýčka SAMA" . I ti TALIBANCI jsou součásti Afganistánu, tak je nechme aby si ve své zemi vládli jak chtějí. A pokud jde o poznámku o penězích , no jasně že ano, vždyť ty vygumované mozky platíme ! A jejich odvaha je úměrná počtu nul na jejich kontě. A již vůbec nevím jak jste přišel na to, že jsou velcí patrioti !!! nebo se snad bijí u Kábulu za Prahu??? Přeji hezký den s pocitem že opět někomu vnucujeme náš světový názor a běda když jej nechce . To s ním pěkně zatočíme.
    • Naše vláda není demokraticky zvolená vláda.Ale spolek politických lumpů,který se dostal k moci obelháváním národa.Ještě,že už jedou tvrdě na konečnou.
  • Jiný pohled na věc váleční hrdinové ve službách světového sionistického semitismu.
    Diskuse pro Článek Afghánský prezident přitvrdil, zakázal NATO nálety na afghánské domy
    Afghánský prezident Hamíd Karzáí varoval Severoatlantickou alianci, že pokud nezastaví při útocích na povstalecké pozice nálety na domy afghánských civilistů, bude považována za "okupační sílu".
    Zřejmě deseti dětí je to hrůza ..... A těmto "hrdinům" nové doby je ještě tleskámo a oslavováni jsou označováni za hrdiny tito VRAZI. Stydím se za Česko neboť tam máme též "Hrdiny" což si nepamatujeme 1968 ? A to byla okupace z pohledu Afganistánu a arabských zemí jako je Irák, Libye atd., celkem umírněná.
    Je mi na nic z těch "Hrdinů" a pro to je správněji označujme za bandu hrdlořezů a vrahů.
    Karzáí nepochpil, že Avganistán je střelnice a on je pouze její zprávce :)))))
    Mám obavu ,že Afghánský prezident je příliš malý pán aby mohl poroučet ve vlastní zemi,když se tam roztahuje tak zločinné spolčení jako je NATO.Až jednou banda okupantů odtahne,tak bude tato země stát celá proti Západu.V Iráku a Libyi to bude stejné.Prostí lidé o ten zločinný dobytek ze Západu nestojí.
  • Pro tuto zemi by bylo ideální,pokud by tam naše žoldáky vymlátili všechny.V zájmu naší země nebojují.Rozumný člověk by tam dobrovolně nelezl a hlupáků škoda není.
    • Už jenom ta tvoje skrytá identita,potvrzuje jaký jseš blb.
      • Ale psát jako anonim,to chce genialitu.
    • Proboha jak tak blbe uvazujes. Nekdo takovou praci delat musi. Vybral si sve zamestnani zrovna jako kazde jine.Zrovna bys to mohl rict o reporterech, kteri nam tam foti ruzne snimky a pisi co se tam deje. Vzdyt to je taky jejich prace a nekdy na to doplati i svym zivotem.
      Ty sedis u kompu s pivem v ruce a jen kecas a kecas a vlastne nevis ani o cem.
      • Blb určitě nejsem já.Pivo jsem pil naposledy na Silvestra.Aby někdo šel za peníze zabíjet ještě zbídačenější lidi,než jsou u nás,tak to chce pořádný kus troubovitosti.Dříve se takovým říkalo"zelené mozky".Dnes se jim říká říká"guma".Takovou práci musí dělat jedině pořádný blb,který se ke smysluplné práci nehodí.
      • Nejtrapnější a v Americe hojně používaná výmluva: "dělám jen svou práci". Stejné, jakoby řekl, jsem debil, dělám co mi nařídí a nepřemýšlím. Navíc takovou práci nikdo dělat nemusí, nikdo o to nestojí, kromě agresorů.
        • Kubrte, nevotravuj Hrachovou a doneste už konečně ty gumičky, lák je dávno hotov. To je hrozný, jaký paka tady zaměstnáváme. Nic nedělají, jen by kecaly a filozofovaly o nesmrtelnosti chrousta. Kubrte, kola dějin se budou točit dál, i kdyby se ti to ani trochu nelíbilo.
  • Smrt je vžy smutná a nikomu ji nepřeji. Ale v tomto případě tam neměli co dělat. Byli tam jen pro prachy. Také se nám nelíbilo když si u nás rusové dělali co chtěli.
    • Voják je povinen tam jet, pokud jeho jednotka je vybrána, aby tam plnila své úkoly. Ten voják, co by to odmítl, může být z armády propuštěn. Myslím si, že kdyby nechtěl kamkoliv do mise, těžko by potom bránil tady svoji zem. Někteří, co tam přímo nemusí, ale chtějí, tam jedou vydělat ty dolary. Třeba proto, že tu mají hypotéku a také proto, že vojákům se platy snížily a snižovat dále budou. Další variantou může být, že účast na misi je "povinná" tehdy, aby se dostal ten který voják na určité vyšší místo, kde "bez praxe z mise" jej jinak nedostane. Je to specifické povolání, které by každý nedělal. Můj kolega v Afghánistánu zahynul, několik dalších bylo zraněno. Je to náš "chleba", tebe tam nikdo nenutí, ani nepošle.
      • Napsal jsi - Je to náš "chleba", tebe tam nikdo nenutí, ani nepošle. Ano váš chleba za naše prachy, to jsi už neuvedl, tudíž ten chleba bereš českým daň. poplatníkům a jejich rodinám, které také platí hypotéku z daleko menšího příjmu, rozumíš okupante.
        • Jak tak čtu tvůj názor, utvrzuje mě to v přesvědčení, že ses asi hodně špatně učil a nevzali by tě zřejmě ani do armády. Proto asi máš tyto rádobychytré nenávistné kecy o armádě. Myslím, že kdybys měl chránit naši zemi, raději bys ji prodal komukoliv a za cokoliv, včetně své rodiny, hrdino.
          • Naši zem rozprodává a obětuje někdo jiný, než já. Podívej se na svého vrchního velitele a současnou vládu této země, možná pochopíš, když nebudeš ovce. Já neschvaloval vaši předraženou vojenskou techniku pro své požitky, ale ani výše uvedenými jsem si nenechal vymýt mozek. S pozdravem vaši střelbě zmar.
            • Za prvé: Upřímnou soustrast pozůstalým!
              Za druhé: Dnes není služba v armádě povinnost, to bývalo...
              Za třetí: Vstoupí-li kdokoliv do armády do služebního poměru, ví již předem, do čeho jde a za jakých podmínek.
              Za čtvrté: I z armády se dá za předem jesných podmínek odejít...

              Tak nač ty přiblblé kecy?! Že se nikdo nezajímá o mrtvé na silnicích?! A těch je za rok daleko více...
            • ten si dej,mozek máš vymytý ty,obyčejný voják nemůže za ten hnus co dělají idioti na ministerstvu,protože je to samostatná republika v rezortu obrany sousedící s další,kterou je generální štáb,kde jsou jenom vysloužilci,ktreří berou výsluhu a dělaj tam hovno,jsou tam uměle vytvořená místa pro bývalé vojáky z povolání atd.,ale ti koncoví vojáci jsou úplně jiní a fakt nic nemohou.
              mj. jen na genštábu je přes 3000 tisíce zbytečných blbů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit