Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A dopadne to jako s Rusama. To znamená návrat k minulým časům. Rusové alespoň nevykládali, že tam něco udělali. Stáhli ocas a beze slov odešli.
  • Já myslel, že za dobu co všechny demokratické síly, s letadlovými loděmi, družicemi, raketami, tanky již porazili nedemokratické síly vyzbrojené dlouhými košilemi s hadrem na hlavě a ručními zbraněmi. A ono, ouha to vypadá, že všechny ty demokratické zbraně za miliardy dolarů nejsou schopné porazit ty cenově levnější košile a ruční zbraně. Asi se bude muset začít vyučovat na vojenských akademiích system boje košiláčů. Stálo to miliardy a výsledek nikde. Leda, že by ty miliardy nešli tam kam byly určené a někdo si z nich namastil kapsu, jako u nás s Pandury, Gripeny, transportními letadly, padáky, plynovými kotelnami a dalšími tunely. Pak jo, pak je pravda, že košiláčům pomohla ještě jedna účinná zbraň a to je součást každého liberálního systému a to je všudy přítomná korupce, proti které se vehmentně bojuje a né a né a né jí porazit.
  • Ukazuje se,že opozice,která trestá kolaboranty s tak zločinnou zemí,jako je USA nabývá na síle.Zas další země,z které budou USA odcházet s ostudou a zůstane tam jen nenávist proti USA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit