Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tenhle fialový mamlas zase udělá pořádnou ostudu.

    Vláda ČR tak snížením daně čerpadlářům přihrála zhruba 1,5 miliardy korun daňových poplatníků jako bezpracný bonus. A to zejména čerpadlářům polským a maďarským, kteří v ČR provozují dvě největší sítě čerpacích stanic. V nichž stále ve velkém českým řidičům prodávají zlevněnou ruskou ropu, resp. produkty z ní, za západní ceny.

    • Té hnusné, smradlavé, fialové vládě je to ovšem jedno.

  • Taky by to chtělo v okolí kasičky na výběr koruneck (pardon Éček), aby nám v zimě nezmrznul zadek. Když už teď bídu celé EU má na svých bedrech fialový panáček.

  • koukám že skleroza  po hranici s ostnatým drátem řádí jak divá , ono s tou EU to není bez chyb , otázkou je co místo ní , že by RVHP ?😎

    • josef.chmela

      Tak jsi se tu intelektuálně vyblil a teď nám zde odvyprávěj zase jiné fialové pohádky o kapitalismu, NATO, demokracii a lidských právech.

       To víš, nám hlupákům už nestačí neustálá mediální masáž a propaganda režimu v našich sdělovacích prostředcích. Stále nedokážu pochopit, jak ti propagátoři zdejšího politického režimu mohou vědět, že teď se mám lépe a svobodněji než za socialismu. Zřejmě jim to donesla americká CIA.

      • 😎

    •  Největší vládní skandál pokračuje ..............

      Vypadá to, že je do korupční kauzy a organizovaného zločinu ve vládním STAN přímo zapleten i europoslanec a bývalý předseda TOP 09 Jiří Pospíšil! Obviněný Pavel Dovhomilja v rozhovoru pro Seznam říká, že Jiří Pospíšil společně s Petrem Hlubučkem stáli u samotného zrodu skupiny. Podle zdroje Seznamu měly být dokonce Pospíšil, Fremr i Redl na společné dovolené v Itálii! Pavel Dovhomilja tvrdí, že tehdejší Pospíšilův blízký spolupracovník Jiří Fremr jménem TOP 09 a Michal Redl jménem STAN uzavřeli dohodu, jak si rozdělit vliv v městských firmách. Dovhomilja tvrdí, že zapojení Pospíšila bylo mnohem větší a Fremr prý říkal, že jedná Pospíšilovým jménem. „S Pospíšilem jsem se neviděl, ale Fremr vystupoval jeho jménem,“ řekl Dovhomilja a upřesňuje to tak, že Fremr vystupoval jako Pospíšilův delegát a že se od Fremra Pospíšil nikdy neodpojil. Vidíme, že skandál zasahuje do nejvyšších pater Pětikoalice. Jediným řešením je demise vlády Petra Fialy!

      • největším skandálem je že komunisté skončili v politice až 30 let po té 

        Samozřejmě sebranku dnešní to neomlouvá od Babiše až po Pospíšila a je důležité že ta policie a soudy už nepatří jedné jediné straně  , snad budou stále více apolitické , neb o gaunerech minulých , dnešních či budoucích si nedělám iluze😎

  • Bych vše vymaloval na fialovo, aby viděli ten hnus...

    • Je to služební barva vězeňské služby České republiky, tak si moc nezahrávejte s barvičkami. 😂

  • Kdyby EU zkrachovala pod vedením fialky, tak to by mě neobyčejně potěšilo.

  • Tak že žlutomodrá vlajka 🤣🤣🤣

  • To zase bude ostuda. Minule to byl skandál Promopro. Vládnutí ODS a TOP09 se tradičně neobejde bez korupčních skandálů a zlodějin. Když jim ještě sekundují mafiáni ze STAN, podlézavci kam vítr a plášť z KDUČSL+Piráti, tak to už tuplem nevěstí nic dobrého.  

  • Ti tam zase nedělají ostudy

  • josef.chmela

    Vecholoví fialoví darmožrouti a nemakačenka z pětikolky se tetelí blahem, že budou předsedat nějakému směšnému a zbytečnému spolku. Fialový kecal se všude povýšenecky a úlisně usmívá a už  se vidí králem EU. To zase tato zbytečná šaškárna bude stát peněz daňového poplatníka a obyčejnému člověku nic nepřinese. Ještě, že se snažím neplatit přímé daně těmto zlodějům, to by mě štvalo ještě víc. Stačí když jim tu šaškárnu platím z nepřímých daní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit