Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě toto ukazuje troubovitost Václava Havla,který prosazoval,pro lumpy,zrušení trestu smrti.Lumpové mohou zabít libovolně lidí.Ale je zabít nesmí nikdo.Z jeho humanity by člověk blil.Až u nás budou postaveny katovské mučírny,kde budou lumpové léčeni s lumpáren,tak to bude veliký humánní pokrok ,vůči stávajícímu kapitalistickému svinčíku.
    • Tak to jsem asi víc nevzdělanější než ty, protože nechápu souvislost mezi Havlem a srbským lichvářem z Maďarska. A jestli nejseš trouba, tak bys mohl(a) vědět, že hrozba trestu smrti nemá žádný vliv na jakoukoliv závažnou trestnou činnost.
      • Možná ,že vliv na lumpárny ostatních lumpů trest smrti nemá,ale určitě popraveného lumpa udělá pro společnost neškodným.Mimo to si myslím,že uvedený průzkum byl zfalšovaný.Komunisté pro vše hned nepopravovali,a přes to je volilo manifestačně přes devadesát procent lidí.Jen půl procenta nás bylo,co,když jsme proti nim měli výhrady,jsme je šli je za plentu škrtat.A za toto jednání žádné postihy nebyly.Prostě průměrný člověk je dost veliký zbabělec.Ale ,když se pak vyřítí, v houfu do ulic,tak to se pak vyřádí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit