Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to zas vylezly zrůdy z budapešťských kaváren a rozdávaly červené kartičky?
  • Trh s dětmi v Norsku kontrolují soukromé britské společnostihttp://vkpatriarhat.org.ua/cz/wp-content/uploads/2014/11/torgovlja-ditmu-2.jpg

    2. listopadu 2014 opublikovaly centrální norské noviny „Aftenposten“ článek „Miliardy na dětech“. Tento článek vysvětluje, že celý obchod s dětmi v Norsku je soukromý. Hlavními „aktéry“ tohoto byznysu jsou vlastníci soukromých neziskových institucí (vězení, náhradních rodin, všech druhů institucí pro odebrané děti, včetně soukromých psychiatrických klinik). Je to 7 největších soukromých vlastníků v systému Barnevarnu.

    http://www.stopautogenocide.sk/clanky/juvenilna-justicia---kradnutie-deti/trh-s-detmi-v-norsku-kontroluji-soukrome-britske-spolecnosti.htm
  • Je to zcela jasný důkaz a velmi varovný signál, že Evropa svým přehnaným, sociálním inženýrstvím hlavně pro parazity i jiné multikulti.. kterým dává víc podpory, než vlastním občanům a to hlavně ve všech právech, bez vyžadování stejného dílu povinností, už nemá dost síly i prostředků pro vlastní vývoj, zaměstnanost, podporu a pomoc pro vlastní lidi v jednotlivých státech, kteří se tak dostávají, díky EUprotektorátnímu myšlení i jednání "Bruselu" do stále větších problémů i vyšších dluhů, které by tak neměli, kdyby "Brusel"a nejen on.. neporoučel a nevrtal jim do všeho možného..Parazitní i multikulti vyděračská politika v EU je totální průs.píp a časovaná bomba co vede přímo k likvidaci celé Evropy, která má i tak už co dělat sama se sebou i bez toho a nesmyslné USA-EU,sankce proti Rusku, potažmo obrovským, východním i asijským trhům Evropě rovněž v ničem nepřidají a řešit vše zdražováním hlavně vnitřního trhu, vstupů, energií i práce pro většinové obyvatelstvo je jen cesta do pekel, přesněji k celoevropskému, postupnému "majdanu" v podobné vlně co si vývojově během několika let prožil "ostblok" a u nás v 89r. ,kde mimochodem my jsme to tu sociálně dotáhli až tak "vyspěle" daleko, že oficiálně se tu přiznává skoro 11% lidí co nemají tzv. ani na jídlo a to i když mnozí celý život pracovali, mají školy, odváděli na kde co a kde koho s tím , že tu známe hlavně naše bezdomovce i jiné lidi ve velké nouzi, kterým stát skoro vždy řekne."ze zákona nemáte na tohle bohužel nárok", ale nikdo ještě tady neslyšel slovo cikán bezdomovec, multikulti cizinec, bez střechy nad hlavou, či dokonce cikán studující při zaměstnání za vlastní peníze...Tohle nemůže nikdy a nikde dlouhodobě fungovat, protože tyto stávky už nejsou poslední dobou jen v Maďarsku !..
  • Zase transparenty v angličtině!!!!!!!To už známe,svinstvo přichází z USA a jejich velvyslanectví.Maďaři,naletěli jste stejně jako někteří vlezřitníci u nás do amerických zadnic.
  • A co na to papouškují nacističtí kolaboranti z KSČ?
    • že musíme platit za internet, nebo máte ho někdo zadarmo? Hoďte sem odkaz!!! *1* *1* *1*
  • Ze by dnes "nepracoval" blbec, který tu všem bez rozdílu rozdává mínusy hned z pěti IP adres?
    • Dočkal ses - viz nad tebou... *15*
  • To je ono Maďaři jen tak dál ale musíte pospíchat aby jste předhonili s tím vaším Majdanem Slováky tam už se to chystá také no a je docela možné že to přijde i k nám . Nejdříve bylo arabské jaro a nyní přichází na scénu Evropský podzim . Tak dělejte a mydlete se tupouni !!!
  • Chcete AKTIVNĚ demonstrovat proti hospodářským stykům s Ruskem? Tak si doma vypněte plyn. Vypněte si elektriku. Odmítněte obsluhovat a ubytovávat turisty z Ruska! Schválně jak dlouho bez ruského plynu, ropy, uranu a turistů přežijete.
    • KIMCID
      *3* *3*
  • Přijde host do penzionu a zamluví si pokoj a dá zálohu 100 Euro, majitel je odnese pekaři za odebrané zboží, pekař je odnese elektrikáři za opravu, elektrikář je odnese řezníkovi za odebrané maso, řezník je dá šlapce za poskytnuté služby ta těch 100Euro odnese majiteli penzionu za pracovní nocleh, za dvě hodiny se vrátí host a sdělí majiteli, že si to rozmyslel a vezme si 100 Euro zpět. Nikdo nikomu nic nedluží to je zázrak !!!
    • že je to fuj, každý z nich by měl odnést peníze do banky a druhý vyzvednout *10* z čeho mají chudáci bankéři žít *1* *1* *1*
  • V zadlužené zoo v Táboře hrozí tygrům hlad, nakrmte je tím politickým xindlem!!!!!!!!!!
    • KIMCID
      *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit