Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Praha je zastaralé město se spoustou zbytečně nostalgických rozpadajících se staveb. Kdyby bylo po mém, všechno skoupím, zbourám to středověké haraburdí které jen zabírá místo vyžaduje opravy a nenese žádný užitek. Například primitivní mechanický orloj zbourat a namísto něj postavit nádherné moderní japonské atomové hodiny kontrolované satelitem. Nebo další příklad starý Karlův most zbourat a postavit nad Vltavou moderní čtyřproudovou komunikaci. Stejně tak Pražský hrad....co jen údržba stojí peněz...zbourat a postavit efektivní kancelářský a úřednický komplex. Na místě chrámu Svatého Víta by se uživil jeden slušný hypermarket. Tady leží spousta peněz....jen je zvednout......
    • Příští rok se dočkáš, stavět se začne hned jak bude primátorem Mohamed Šárík Islamík!!!
  • Ano, tak je to správné, tak to má být...V Praze je zoufalý nedostatek obchodů a kancelářských prostor...
    Až to budou mít čtvrtou - pátou zimu prázdné, bez nájemců, tak je humor přejde.
  • No - tady politiky podmazali taky. Stačí se podívat, jak velmi podivným způsobem "koupili" Aero Vodochody. Proti tomu je slovenská Gorila neškodnou hrou dětí na písečku. I když se to obecně ví, upozorňovalo se na to, zainteresovaní politici z minulé vlády to zamázli za účinné pomoci médií - zřejmě taky podmazaných - a to kupodivu i veřejnoprávních.
    Člověk už se nediví Polákům, že udělali v TV a rozhlasu čistku. Bylo by to potřeba i u nás. Protože naše veřejnoprávní média slouží především k zastírání pravdy.
    • Naprostý souhlas. Za komunismu jsem poslouchal Svobodnou Evropu, která přinášela objektivní a kvalitní zprávy. Po pádu komunismu se z této stanice stala stanice ČRo6 a později ČRo plus. I v těchto dvou stanicích byla zachována kvalita zpravodajství ze Svobodné Evropy, např. kvalitní zprávy trvající deset minut a přednášené schopnými hlasateli, kvalitní komentáře a diskuse. Ale v poslední době se z toho stal pokleslý bulvár, takže jsem ČRoplus přestal poslouchat
      • o České televizi ani nemluvě.Same ohrané historické pořady,žvatlání Moravce a Jilkové které patří na ČT 24 a denně na obrazovkách maskot ČT Kalousek.Za toto platíme právě této televizi koncesionářské poplatky.Stížnosti na tuto televizi neustále přibývají a nikdo ji neřeši,že by měla nedotknutelnost a dělala si za naše peníze co se ji zamane?
  • http://www.novarepublika.cz/2015/11/prezidentovi-milosi-zemanovi-se-pred.html
  • a taky CCCP, komunisti, do stepi atd., vždyť to znáte. Jenom to říkám Já.
    • OVARe, nevím přesně co říkáš, ale já také zastávám názor, že komunisti patří nikoli do EU, budoucích USE, ale do stepí v CCCP. *2* *2* *2*
  • jj, čím větší zloděj tím víc beztrestný.... *16* *16* *16* *16*
    • ale jak víš,že to je komunista,snad jen Ransdorf.
  • Než vybírat miliardové daně od Penty a ji podobných velko...., bude ministr financí radši vyhrožovat vězením a miliónovými pokutami kdejakému OSVČ a odrbávat občany o 60% jejich výdělku za souhlasného přitakávání bolševiků a socialistů.
    Na chudý lid, který nemá možnost utéct do daňového ráje, mušší holt být ta největší přísnost.
    Daňový únik je přece horší než vražda, jak říká náš Lukoil-man a vášnivý Peroutkobijec.
    • Jenže ty zákony, podle kterých se to děje, udělal Kalousek - který teď je v ČT pečený vařený s kritikou současné vlády. Jakoby on udělal pro lidi a podnikatele něco pro ně dobrého.
      • Kalousek vymyslel elektronickou evidenci? Pokud vím, tak to prosazuje Bureš, který chce řídit stát jako podnik, tj. každý bude poslouchat šéfa a kdo ne, dostane padáka.
        • Kdysi byl stát ve státě Slušovice vedene Čubou,nyní jej následuje Babiš a buduje Babišovo vše za podpory financí od nas a evropské unie a podpory Sobotky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit