Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    "... vydělávají v průměru o pětinu méně peněz a matky malých dětí mají problém sehnat práci..."

    Platí se za pracovní výsledky.

    Pokud mají ženy stejné nasazení a výsledky jako muži, pak ať mají i stejný plat.

    A proč by vlastně ženy měly být ve všem rovny mužům a naopak muži ve všem rovni ženám?

    Vývoj dospěl ke dvěma pohlavím - chcete snad mít bezpohlavní (lépe řečeno univerzální) hermafrodity?

     

  • ObcanHavel
    bohužel, stačí pročíst místní diskuse a hned je jasné, že v oblasti emancipace máme co dohánět
  • <h3 class="text-primary" style="font-family: Arial, 'Helvetica Neue', Helvetica, sans-serif; background-color: rgb(255, 255, 255);"><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13px; line-height: 1.4em; background-color: rgb(250, 250, 250);">V Česku pořád nejsou ženy rovny mužům.... </span></h3><h3 class="text-primary" style="font-family: Arial, 'Helvetica Neue', Helvetica, sans-serif; background-color: rgb(255, 255, 255);"><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13px; line-height: 1.4em; background-color: rgb(250, 250, 250);">Už ten titulek ukazuje na zpitomění pisatele. Je přece jasné, že už od přírody je nějaká rovnost jen pitomostí. Prostě úděl každého z nás je od přírody jasně dán a pokud ho někdo chce silou mocí změnit, dočká se jen a jen zlých konců. Jako ve starém Římě, Prostě aby život vůbec existoval, je třeba tyhle zákony přírody respektovat. Žena je určena k pokračování života a muž k tomu, aby jí vše v tomto bohulibém díle poskytl vše potřebné  a v nejvyšší míře usnadnil. A ony pseudoženy jako známe političky a feministky vesměs bezdětné a odpudivé už svou morálkou a žvaněním jsou zkázou společnosti. A pokud to někdo nechápe, pozná že příroda si své dokáže prosadit. Stejně jako v jiných oblastech (životní prostředí a t.d.)  Nakonec ona slavně neslavná migrace a její dopady už nyní tohle dokazují.</span></h3>
  • "Žen není dost v politice, vydělávají v průměru o pětinu méně peněz a matky malých dětí mají problém sehnat práci. 

    .


    A proč se někdo nezabývá i tím, jestli je v politice dost Romů, lidí postižených nebo transsexuálních?

  • Genderová nerovnost už by si opravdu zasloužila řešení. Začít by se mělo u sportu a zrušit ženské turnaje. Ať v každém sportu má žena možnost prokázat své možnosti i v soutěži s muži.

    Dále by se měla zrušit další nesmyslná věc, rozdělující muže a ženy, což jsou veřejná WC. Proč jsou rozdělena na pány a dámy? Už by chtělo s těmi genderovými diskriminacemi skončit!

    • mun.go

      Unisex WC už se zavádí - dočkáte se ...

      Unisex public toilet

      Why fit unisex toilets in schools?


    • Ještě by se také měla mužům implantovat děloha. Copak je to spravedlivé, že děti musí celých devět měsíců nosit a pak rodit jenom ženy? 
  • K rovnosti pohlaví patří i rovnost před soudem,zejména rodinným a majetkovým a jestli ulhané hysterické mrchy mají u soudců a hlavně soudkyní vždy jasně přednost a muži,otcové jsou předem jasní zločinci,lakomci a i křivě nařčení,ale z křiváren odsouzení,pak nelze mluvit o rovnosti.

    https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU

  • "<span style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Arial, sans-serif; font-size: 16px; line-height: 22.3999996185303px; background-color: rgb(255, 255, 255);">Obě organizace vyzvaly dnes politiky i k ratifikaci Istanbulské úmluvy, která se týká odstranění násilí na ženách."" Aha, tak tady máme jádro pudla....Drahé ne-ziskovky...České republika nemusí nic podepisovat ,zákony na ochranu žen a dětí už máme dlouhé roky...doporučuji takto působit spíše na státy sev.Afriky či Spojené Arabské emiráty ,tam jsou takové smlouvy důležité</span>
  • Rovny nám budou, až začnou chodit fárat a zahodí podprsenky.



    • Jsi deebil...

      Neni problem zahodit podprsenky a myslim si, ze i spousta z nas by dokazala farat...

      Vy - chlapi se zenam nevyrovnate = nikdy nebudete rodit...

      • A vy zas nikdy nikoho neoplodníte svým penisem 😉
        • No - kdyby nebyly zeny, tak tim svym pindou nikoho neoplodnis...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit