Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Dáte ruku do ohně, že těch 5908 pacientů tam leží skutečně s covidem nebo tam jsou se svými nemocemi a jako covidoví pacienti byliá nahlášeni proto, že na ně pak mají trojnásobek částky na pacienta?

  • Kdyby řádil jen covid. to by bylo hej.....s covidem zemřelo za skoro dva roky přes 34 000 lidí. Ale se stranami jen v tomto státě umírá ročně minimálně přes 100 000 lidí. 😯 Lze to snadno dohledat a ověřit ve statistikách na netu. Což znamená, že stranický virus je minimálně šestkrát nebezpečnější než covidový virus. A a to je v české republice, kde máme relativně klid. Neodvažuji se domyslet jak stranický virus pustoší populaci v okolním světě.....😐

  • A to máme štěstí, že tu neřádí například mor...

    I když - ta Pasteurella  pestis  (Yersinia  pestis)

    je tuze pěkná bakterie...

    • Ona ta epidemie moru v letech 1711 - 1715 byla poslední velkou epidemií moru                      v českých zemích.  Přišla roku 1711 z Uher do Rakous a Čech, roku 1714 zasáhla                    i Moravu a doznívala ještě roku 1715. 

      Silně byla postižena Praha, kde dle úředních záznamů zemřela víc než čtvrtina obyvatel města - 13.000 osob. 

      V Čechách a na Moravě tehdy zemřelo 200.000 lidí - co je proti tomu 34 697 zemřelých během současné epidemie na SARS, způsobený virusem 2019-CoViD...

      Poté začala ve velkých městech Evropy být budována  kanalizace, výskyt epidemií (nejen moru) byl i v Čechách konečně potlačen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit