Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další z příkladů, jak nás ti nahoře ohlupují, jen aby vypadali "statisticky lépe".
    Je to podobné dnešnímu vykazování nezaměstnanosti, kdy do statistiky již nezahrnují ty občany, kteří nejsou evidováni úřadem práce (a kterých se nikdo neptá, jestli chtějí pracovat, nikdo jim nenabídne odpovídající práci).
    S politickým převratem po r.1990 se původně sebevraždy rozdělily na ty jasné - doložené svědectvím (na př. dopis na rozloučenou, ...), zahrnované do statistiky sebevražd a na ty nejasné, které jsou zahrnovány do statistiky nevyjasněných úmrtí, a tedy ze statistiky sebevražd vypadly.
    UŽ VÍTE, PROČ KLESÁ PROCENTO SEBEVRAŽD V ČR ?
  • Pokud je zmiňován rok 1934, je třeba se zmínit o tom, že první republika byla v roce 1939 na pokraji krachu. Více jak 1,5 milionů nezaměstnaných, bída,kam se pohlédlo. A to se najdou tací, kteří dávají první republiku za vzor. Dnes je samozřejmě jiná doba, ale kapitalistický způsob života je výhodný pouze pro těch horních deset tisíc. Zrovna jako za první republiky. Občané sice stáli fronty na banány, ale měli jistotu práce, vzdělání i lékařské péče. O výstavbě bytů nemluvě.
  • Asi chtěji stvrdit prognózu, že poslední Čech zemře okolo roku 2250 + - 5 let a pak po nás potopa *9* *13* *16* . verbež pseudokapitalistická, poněvadž to nejsou praví kapitalisti, ale jen velcí podvodnící a hajzlové nic víc a nic míň. *16* .
  • peppeone ma pravdu! vice nez 20 let po prevatu, tyto vlady jsou krvavější než tzv. obavani komunisti co vladli od r. 1948. jen si pocty obeti spocitejte--a to pekne to puntiku-hajzlove.
    to co delaji tyto proti lidove strany a vlady--to se da srovnat jedine snad s mexickou republikou. to je ta zeme vedle usa (co si dela narok na vsechno)
    • To víš ty, já a 20% lidí, ostatní jsou tupci co nám budou dělat pakárnu.
  • Tohle je největším důkazem i když já to říkám neustále, že současný režim má více na svých rukou lidské krve a je horší než ten komunistický, po nástupu Kl. Gottwalda.
  • Kvalita se nešporně zvyšuje. Přežívají jen silní gauneři *10*
  • Lidi deprimuje tento zmrdaný systém, který dalece předčí Gottwaldův.
  • Je vidět, že kvalita života v této zemi se zvyšuje. (dobytek kapitalistickej).
  • Sebevražda je jen způsob vraždy. Důležitější je, kdo tyto lidi k sebevraždě dohnal. A to je Nečas s Kalouskem a Drábkem !!! Tito tři jsou horší, než všichni dozorci v komunistických lágrech 50tých let. Nepřímí vrazi, nebudou za vraždy souzeni zde na zemi, ale až "před súdnú stolicú boží", ale zato mají na krku takových vražd již 4 násobek těch komunistických...Ostatně Nečas je ale synkem komunistů, tak má ve svých rodičích zářný příklad. A jak se ho drží zuby nehty - jen tak dál, další mrtví na obzoru...
    • Už jen z toho, jak píšu, je poznat, že jsem ateista a na boží mlýny a podobné utěšující sedativa nevěřím. Jediné co je spravedlivé na pozemské spravedlnosti na kterou jsem kdysi věřil je smrt. Ta rozdíly nedělá.
  • A je zajímavé, že nikdo z řad politiků, zlodějů a ostatní verbeže ve statistikách nevystupuje *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit