Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Výsledky voleb jsou již známy. Pro mne výrazným fenoménem nebyla tak ani prohra ANO, ale prohra na celé čáře Pirátů a samotného Bartoše. Jeho chování, činy i názory na věci kolem, nebyly a nejsou přijatelné pro většinu občanů. Stal se hrobařem Pirátů.

  • josef.chmela

    Dnešními volbami skončila demokracie, dobré časy a budoucnost pro chudé, důchodce a potřebné. Od teď budou opět chudí ještě chudší a bohatí ještě bohatší.

    Stěhuji se do východních stepí za svobodou.

    Nebudu uznávat vládu zkrachovalého učitele (ODS), kombajnéra (KDU-ČSL), novodobé svazačky (TOP09), odredovaného feťáka (Piráti) a dalšího neschopného učitele (STAN).

    • Jo - klidně se tam odstěhuje ...

      ANO - tam vám bude líp...🙂

    • Pepiku uz jsi na ceste prosimte ? Jdi , bez , upaluj a prosimte vubec se neohlizej. Ve vychodnich stepich uz na tebe cekaji s novou jurtou a budes neprodlene zvolenej atamanem tamniho kocovnyho kmene . Jozefe , skromny dotaz . Nepribral by jsi sebou na vecny casy taky dalsi ekonomicke gigamozky ? Janaka  / okouna , kimicida , a jeste dalsi dle tvyho vyberu ?? Sou to kuci sikovny  , hodili by se ti pri chovani a dojeni siamskejch koz a tulenu . kimcid potom jeste jako tiskovej mluvci. Ma zazracnej telefon kterej mysli a pise za nej. 

      • KIMCID

        Kentusi nauč se psát a druhé nepoučuj :D

        • Tak takhle jsem se fakt nezasmal snad od doby co mi veseli fotra. Ty , Ty ze nekoho nabadas aby se naucil psat . Popis to hloubeji co tim myslis prosim. A nebud lakomec. Napis znacku toho tveho zazracneho telefonu co sam pise a tebe to nezajima. Vzdyt ty me vlastne branis v dalsim vzdelani. Kdybys prozradil jmeno toho zazraku , uz si ho bezim koupit. 

          • Kettlingu, tady poučuješ, ale ten tvůj čeština je hodna mateřské školy.

  • Gratulovat neni zrejme vubec k cemu. Jestli se zase dostal - resp. udrzel u koryta - onen slovensky gauner , jenom to opet ukazalo ceskou povahu. Historicke vyroky o ceskem narodu se zdaji byt v tomto svetle vic nez pravdive . Lichotive ovsem vubec ne. 

    Jeden duvod ke gratulaci bych tedy nasel. A to sam sobe , ze jsem ten raj na pohled pred lety opustil bez myslenky nejakeho navratu. Osvicena myslenka to tenkrat byla , jak vyvoj udalosti ukazuje. No a co s tam ted v cecach odehrava sleduji jen jako nezaujaty divak z bezpecne vzdalenosti bez snahy nebo touhy tam v necem zasahovat a pokouset se neco menit . 

    • KIMCID

      tak že jsi jen neschopný a líný

      • Mas pravdu telefone. Divat se na tu linou vsivackou pakaz jako jsi ty , s holyma zadkama co dokaze jenom becet jak se ma spatne , ale nic pro zlepseni nedelat me uz pred hodne dlouhou dobou prestalo bavit. Cechy nekradla tady ! Poznavas se linej drbane ? To bylo o tobe , tyhle napisy tady po obchodech. I kdyz tebe tady nekdo dokonale ohodnotil. Tupci kteri v zivote nopustili hranice okresu kde bohuzel prisli na svet. Nekteri ani vesnici. To bude tvuj pripad. 

        • KIMCID

          Holý zadek máš ty když to musíš zdůrazňovat já si jedu sám na sebe.

          • Taky to podle toho u tebe vypada. Jsi venku na podminku nebo preruseni trestu ? Nebo na uteku jako posledne ?? 

  • Sláva!!! Konečně bude ten festival hlouposti a nenávisti za námi.

    Nová vláda všechno hravě vyřeší za pár dní a potom nás už čeká jenom ráj na zemi. 

    Poslouchal jsem dvě debaty a pan Fiala a Rakušan mají ve všem jasno.

    Bydlení bude levné, ceny potravin budou super, daně nízké, no jak mohl někdo volit jinak??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit