Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    Klucí novinářský jsou chytřejší. Už se píše "s covidem" zemřelo a ne "na covid". Potlesk.

    • Ti kluci novinářský napíšou to, co a jak jim sdělí MZ...

      • goyim

        Ano, jako správní stenografové státu...

  • Není důležité kolik lidí zemřelo s covidem v těle, protože v nemocnicích je tento vir na každém kroku a testy jsou okamžitě tímto virem infikovány. Raději napište kolik lidí mělo nějaké změny v těle od covidu na které zemřeli.

    Tento týden řekl Dušek, že nikdo z pozitivně testovaných v minulých vlnách není v nemocnici. Myslíte si, že je to náhoda nebo tito lidé mají dost protilátek a proto se jich Indický rýmička nevšímá?

    • ...testy jsou okamžitě tímto virem infikovány...???

      To jako vir čeká, až někdo test rozbalí, honem na něj skočí než tam dá vzorek...?😎

  • Zajímavé čísla. Tak pro ty, kteří se tady bijí za vakcínu, mám, pro srovnání, jen čísla úmrtí na rakovinu, proti které se samozřejmě vakcína netlačí všem, protože není. Ročně zemře, podle statistik, 22.000 lidí na rakovinu, což je 60 denně a jak tam nahoře vysvětlí, že není vakcína, kvůli covidu se zanedbává prevence a léčba a lidé, kteří by byli včas zachyceni zdravotním systémem, se odkládá. Naše ani jiné zdravotnictví není připraveno na žádnou epidemii, protože si to nikdo nedovede představit, až přijde, jako kdysi mor. 

  • henrys

    Samozřejmě máte pravdu, nemluvě o tom jak je nastavené to číslo replikací bo jak to jmenují u PCR testů - doporučené je 30 a používá se běžně 40 i více! Kdo umí matiku, lehce si spočítá, že jde o miliardové rozdíly v daném vzorku, nemluvě o tom, že tyto testy nikdy nebyly určeny k diagnóze nemocí - ale protože se to hodí k strašení ovcí a manipulaci, tak se začaly používat na přání WHO, které slouží zmetkům jako Choroš, Gates a Ti ještě bohatší a mocnější, kteří stojí v pozadí tohoto velkolepého podvodu! Kam se na ně hrabe "Muž, který prodal Karlštejn"! Vedle podvodu těchto kreatur je to břídil! Také se neustále hlásalo, že na Covid není lék - tudíž se nemocní neléčili! Stačilo je falešně pozitivními testy označit jako nakažené! Asociální "sociální" ministryně přiznala, že přestalo být vypláceno na jaře 30 000 důchodů - to jsou ta úmrtí na tzv. korona!!! Jde v podstatě o holokaust! 🤮 

  • A přímo na covid zemřelo kolik lidí? Nejspíš nikdo, protože na covid až na velmi ojedinělé výjimky nikdo neumírá. Proto se furt píše "zemřelo s covidem" a to je jádro manipulace. Do statistik úmrtí s covidem se hodí všichni zemřelí u nichž byl zjištěn covid a to i zemřelí na rakovinu, na mrtvice, infarkty a další nemoci, sebevraždy, dopravní nehody, pracovní úrazy atd. Tak se kouzlí s čísly. 

    • V Americe je situace mnohem horší,ale není způsobena covidem.Chicagská krize vražd se zhoršuje, protože starosta Lightfoot nedokáže potlačit násilí. V pondělí policejní údaje ukázaly, že mezi 1. a 31. říjnem bylo v Chicagu zavražděno 678 lidí. To je víc než za poslední čtyři roky: 2020: 661 vražd 2019: 432 vražd 2018: 490 vražd 2017: 583 vražd Střelba se stále zrychluje. Mezi 1. a 31. říjnem bylo postřeleno nejméně 3766 lidí. V roce 2020 to bylo 3 443, v roce 2019 asi 2 221 a v roce 2018 kolem 2 465. Data ukázala, že minulý měsíc bylo zastřeleno 356 lidí, což je jeden z nejnásilnějších říjnů za poslední roky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit