Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • porč tu jste trotlové a polkáte nesmysle,když tomu nerozumíte,jděte na forum kvantové fyziky nebo znovuoživení přirození,podle toho k čemu máte iq a vzdělání
  • A což takhle registr šulínů ?
    • těch je tu tolik a když se připočtou i cmrndy,tak to jeden registr nezvládne,opět spadne státní síť a kdo to bude platit--viz.klikače co jich tu je
    • Zapsal jsem si tě pod pořadovým číslem 1.
  • mellys
    ... ve Vamberku mi nevzal ředitel škrhola chytrýho kluka do školy jen proto, že se narodil 6.9....
    takže...ano, zavést registr ředitelů, kteří neberou do školy děti narozené po 6.9...a registr kreténů, kteří s tím souhlasí.. *16* *16* *16*
    • a chytrej nadanej junior je po taťkovi?
  • Ono je docela dost možné, že je cílem biflovat se "blbiny", protože potom se nepřemýšlí např. o tom, proč rodina tráví dny v hypermarketech, (proč rodina vůbec není...), jak se stravuje, proč se honí za zbytečným komfortem - možná by mladí ještě začali nějak příliš samostatně přemýšlet, komu by se to hodilo? Obchodním řetězcům? Politikům? Lékařům, kteří se předělali na kosmetické chirurgy? To by jako bylo užitečné pro život?
  • Kolik má takový registr kantorů v republice stát a kolik pracovníků to má ovládat? Kdyby se to ministerstvo raději staralo aby mladý lidi byli slušně připravený do života a nemuseli si do hlav biflovat blbiny který nebudou potřebovat a který dokonce nejsou pravda a naučili se základní věci. Cimrmanovská tradice......
  • Absurdistán. Na všechno registry, aby měl velký bratr podrobný přehled. *10*
  • Učitelé půjdou ve šlépějích zdravotníků.Jestli nevíte, ZP jsou povinně registrováni. Pokud nemáte regisreaci,nemáte práci, v lepším případě jdete dolů s platem.A to nestačí se registrovat jednou,ale pravidelně.Takže, jak bylo v jednom příspěvku, ti co jsou registrovaní a nejlépe mají před jménem Bc nebo Mgr. jsou v pořádku a na postech i když se většina z nich neumí řádně postarat o pacienty/ mám na mysli Bc, Mgr,/štítí se lidských exkrementů a člověčí bídy vůbec, povinně registrovaní ZP,kteří pracují s láskou a je to opravdu jejich poslání,nemají šanci na povýšení, nebo řízení nebo výchovu kolektivu.Proto to tak vypadá v nemocnicích! Vztah k člověku se přemněnil v boj o místo v prac. kolektivech a mladí dravci mají zelenou. A tak to bude i se školstvím. Nepsala jsem o finančních důsledcích na státní kasu. Je to vše hnus omyl.
    • Zvláštní je, že u učitelů to zřejmě půjde (vytvořit registr, aby mj. mohli být podchyceni a odstraněni třeba potencionální pedofilové), ale u lékařů to Vrchní soud údajně zamítl. Důsledkem jsou různí nemocní lékaři, kteří by si ve zdravotnictví vůbec neměli škrtnout, natož "léčit".
      Jak si to má člověk vysvětlit? Já jsem pro registry, bordel, co tu zavedla pravice doslova ve všem, pomůžou alespoň trochu napravit.
  • již doma ,na zahradě i v polích chytám myši,krky,křečky a připravuji,že jakmile vláda bude chystat registr všeho,budu mět ulehčenou práci,již budu mět všechny myši,křečky ...označené,zapsané.Doufám,že mi do té doby nechcípnou.Dokonce jsem již pro jistotu začal měřit i h...no,to kdyby vláda zavedla registr !!!!
    Ať jdou do pr..le šašci zlodějští,i s celou EU-na vše potřebujete registraci,živnostňák-protože nekoupíte ani ředidlo k očištění štětečku po natření a přilepení podrážky na papučích !!!! Vždyť jsme jak ovce před porážkou -!!!!-rodná čísla,občanky,registrace ,evidence,rodný listy ,kamery i na WC--joo,v análčekostáně jsou poturčenci horší turka !!!!
  • Někteří kantoři si nezaslouží ani minimální mzdu!
    • a co o tom víte? kolik máte vysokých škol?co vůbec umíte vy ?
  • Kariérní řád je o tom, že učitel se ve škole méně věnuje žákům a doma se více věnuje svému vzdělávání. (Nejlépe bezdětný...Neboť den má 24 hodiny.) Pak dostane doklady o školeních či diplomy, a tudíž stoupá v platu nahoru, zatím co ten, kdo se věnuje hlavně dětem, ten proto bude mít nižší mzdu. Tak se totiž budou zajišťovat mzdy mužům, aby se "udrželi" ve školách ! To je v pravé podstatě to hlavní na celém tom kariérním řádu. Protože vzdělání mají všichni učitelé a učitelky stejné - bakalář, Mgr. nebo PaedDr. - na to kariérní řád vymýšlet netřeba, to se dá zohlednit i tak - a navíc, kdo se dnes chce vzdělávat dále, a to se učitelé určitě vzdělávají, ten to může dělat i jinde, než tam, kde mu to MŠMT nadiktuje - a hlavně v platu zohlední.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit