Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nenávidím cigoše, do plynu s nima. Jsem také neonacista když na tu černou bandu ku-r-e-v dělám?
  • Studie má závažný nedostatek.Je nás o řád vic.Studujte znova .
    • naštěstí,,matka země sama "zredukuje" to co ji škodí ..to jest také fašouny !!
    • Studii zpracovali tzv. experti na extrémismus.Jeden takový expert byl před nedávnem hostem na Čt 24 a pokud jsou všichni takovými neschopnými šašky jako tenhle: http://www.youtube.com/watch?v=FFjhz_s8Vx8 ,tak to se má policie čím chlubit.
  • Vládnou nám prolhaní gauneři s Nečasem v čele.Dle jejich výsledků vládnutí to vypadá,že se ta banda grázlů drží hesla:"Čím pro Čechy hůře,tím lépe".Jde o vlastizrádný dobytek ,která bude třeba po revoluci řádně potrestat.
  • Za komunistů byl rasismus minimální.Protože všichni cikáni museli zařezávat do práce a bylo tehdy dost profesí,kdy lidé mohli říkat cikánovi:"Pane kolego".Znal jsem cikána,který byl vyučen zedníkem.Jeho bílý parťák si jej nemohl vynachválit.Díky troubovitosti obyčejného českého blba,hlavně bílé pleti,došlo po údajné revoluci k masivnímu průniku lumpů do politiky.Tito lumpově z řad Chartistů, OF a dalších zločineckých stran,ve snaze po komunistech vše přeorat a udělat z naší země kolonii Západu,zvanou Česko sem začali záměrně tahat cizince,aby tak připravili cikány i bílé o práci.Tak se vytvořila veliká cikánská ruka natažená do státní pokladny.Protože o cikány ve světě nikdo nestojí ,tak je třeba jim zajistit práci.V současné době je jediné reálné do cikánských lokalit imstalovat soustrojí žentour-převodovka-elektrický generátor.Tam by cikáni chozením v žentouru vyráběli elektrickou energii.Ta by se snadno prodávala Němcům.Co by si cikáni vyrobili,to by jim Němci zaplatili.Tak by odpadla cikánská ruka natažená di státmí pokladny.Straníků všech stran a jejich rodům,,které zde od údajné revoluce vládli je třeba znárodnit veškerý majetek a použít peníze získané jeho prodejem,na vyrobení popsaných energetických zařízení,aby se cikáni mohli zase živit poctivou prací a ne povalováním na podpoře.A začali by si vyrábět jen tolik potomků,kolik dokáží svojí prací uživit.Ten stav ,že si cikáni budou nadále vyrábět potomky ve velkém,s tím ,že jimi vyrobené potomky musí většinová společnost dobře živit,je při té bídě,která zde nastupuje neprůchodný.
    • ty si ještě žádného potomka nevyrobil , tak to někdo musí dohnat !!! *2*
  • Jaký rómové, jsou to cigoši jak vyšitý *12* *11*
  • Co to je za blbost cikánské řádění je tolerováno možná někde i podporováno státem a když se někdo chce proti tomu bránit tak z něho hned udělají neonacistu. A jak se tedy odborně říká těm kdo podporují utlačování ČECHŮ CIKÁNY?
    • Navrhuji říkat jim kocábové a džamily.
  • Takže z 10000000 (slovy z deseti milionů) Čechů údajně hrozí, že 400 (podle romofilů z povolání až 600 Čechů) může napadnout někoho z Romů.. HMM, zprávě chybí srovnání... Z kolika Cikánů a z kolika Romů z nich KOLIK JE PŘIPRAVENO NAPADAT A NAPADÁ Čechy.... a statistika (ZAKÁZANÁ!! abychom neomdleli dojetím) kolik Čechů bylo za posledních 20 let napadeno, oloupeno, okradeno, zamordováno Cikány a hlavně Romy z nich. *12* *10* *16*
  • V ČR je ...?... romů. Agresivita vůči bílým vzroste. Nelze to snad napsat i takto?
  • Neonacistů? Spíš bezmozků s touhou se neustále rvát, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit