Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amazon patří do Amazonie

    Nechápu, jak pravicový volič
    může bydlet v paneláku postaveném za socialismu!
  • Amazon je pro zakaznika jedna z nejlepsich firem Sveta!
    Jestli se nekomu nelibi u teto,nebo jine firmy pracovat-tak at tam zkratka nepracuje!
    Koneckoncu komunisticka CSSD zaostalym jelimankum slibila pred volbami 200.000 pracovnich mist,tak si trotlove,co tuto pakaz volili mohou vybrat. *3*
  • Starosto jsi hlupák který o Amazonu nic neví.
  • Sklad vyhořelého jaderného paliva, by byla lepší investice, než sklady Blamazonu.
    Na práci, kterou nabízejí, budou muset dovézt nějaké malajce nebo ujgury, protože to by, za ty peníze, nešel dělat ani východní Ukrajinec. *5* Ceny baráků v Dobrovízi mají už teď poloviční cenu.
  • Ten Klas Jaroslav,to je velký tupec,ba hovado.Je to komunistický šmejd,který by měl býtvyhoštěn do Severní Koreje.
    • Klas Jaroslav není žádný komunistický šmejd ale prosazuje,aby byli všichni lumpové,kteří se po komunistech prolhali k moci a Česko zbídačili,co nejkrutěji odporáženi na katovských mučírnách a znárodněn veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Než se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku udělá pořádek,tak to se chudáci kati pořádně zapotí.to aby makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy.
  • Všechny lumpy,kteří takto chtějí do Česka tahat další cizáky je třeba odporážet,co nejkrutěji na katovských mučírnách a znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Nejprve po údajné revoluci záměrně dobře fungující ekonomiku rozvrátili a zašmelili cizákům.Nyní oblbují ,při tahání dalších cizáků,národ,že jde o vytváření nových pracovnícm míst.Když nejprve pracovní místa pro Čechy záměrně likvidovali bezhlavým dovozem.Pracovní místa v Česku je třeba vytvářet zprovozňováním dostatečného množství katovských mučíren a ty osadit co nejkrutějšími katy.Tam všechen lidský dobytek,který se po komunistech prollhal k moci odporážet co nejkrutějším způcobem.Razit heslo,že přes kvalitní práci co nejkrutějších katů k lepším zítřkům mladé a budoucích generací..
    • Tady nejde o to, že je to cizí firma. Pokud by se chovala solidně, tak, i když se mi nelíbí ty sklady, by bylo vše v pořádku. Problém je v tom, že Amazon nedodržuje ani zákoník práce. Není to jediná firma, bohužel takových už tu máme dost, většinou vlastní obchodní řetězce, ale praktiky Amazonu jsou zdaleka nejhorší.
    • Blbe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit