Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Věstonecká venuše stará 25 000 let, to je jenom vyjádření vědců a pravda může být někde úplně jinde.
    Někdy před 25 000 lety sem přišel první člověk s Afriky, tak první člověk co vkročil na Moravu byl Afričan černý jak je známe dnes, proto i ta Venuše je černá. Mohla být udělána s nějakého rohu kopytníka někde v Africe, proč s nějakého mamuta? Dneska se dělají sošky v Africe s proporcema jako má Věstonecká venuše. Tuto sošku mohl někdo přinést na Moravu, je možné, že třeba před tisíci lety, ale výroba byla úplně s jiného kontinentu.
    Moravané si mohou říkat jsme potomci Afričanů.
    • Naše minulost může být docela jiná než se domníváme. To, že sem přišel první člověk z Afriky, je domněnka opřená samozřejmě o jistá známá fakta. Skutečnost ovšem může být docela jiná, ten člověk možná dávno předtím přišel do Afriky z Evropy. Ostatně ta evoluční teorie je spíš "z nouze ctnost", vznikla v 19.století v době materialismu a sám Darwin si prý leccos vymyslel, aby mu ta evoluční teorie "vycházela". Lidský organismus je tak úžasně složitý a účelový, že se zdá nepravděpodobný vznik "náhodným vývoje". Nabízí se myšlenka nějakých zásahů s nějakým nám neznámým cílem, které provedl Bůh, Příroda, Mimozemšťané... (podle toho v co kdo věří).
  • protože být na blízku ten Hašek - prolhaný hejtman z Brna, lehce by se mohlo stát že Venuše bude najednou odpradávna majetek ČSSD. Kdo lže zaručeně i krade! U socanů platí zejména!
    • Tak potroublé závěry si nech pro ods a spol. I když si myslím že vedení ČSSD obyčejným lidem škodí od roku 1921. Ale když se vrátím k vládním výkonům ODS, STOP ČR, KDU, ODA tak rozkradli 90% toho co bylo u nás rozkradeno nebo "předáno" zdarma cizincům. Jsme republiky, ale se všemi znaky "USA-Bruselského protektorátu". Dotaz, kolik jsi toho nakradl ty, možná také nějaké mamutí kly z Předmostí
      • Stále zde číst jak někdo něco nakradl před 25 lety se mi zdá poněkud fádní. Jak kradla ODS kradl ten či onen. Jsi jako Babiš, ten taky říká jak lidé kradou, mam dojem jak toto stále poslouchám, že tento Český národ je národ zlodějů a přitom nikdo nepracuje. ČSSD, že od roku 1921 jenom škodí. To už pomalu bude 100 let. Před sto lety nejzdily auta a svítilo se svíčkou a lojem. Nebyla TV a jezdilo se koňmo.
        Toto co píšeš je mimo, dívej se dopředu co bude a podle toho se zařiď.
      • ty velký filozofe. Jejda ty bys mudroval.Kdyby bylo s kým.Ale na tvoje prehistorické kidy není nikdo zvědavý. Protektorátní bajky zkus vyprávět doma pod mostem. A mamutí kly mají být takový pokus o sociální humor, jo?
  • doufejme, že vědci v krabičce do sejfu vrátí originál sošky a ne nějakou kopii z 3D tiskárny.
    • Doufám, že ty památky nedopadnou jako archiválie. Po každém převratu se ničili "nevhodné" prameny. Po převratu 1989 si někteří správci archivu udělali z fondů svoje pašalíky. Zvlášt dobře je probrán fond gen. Štefánika, protože některé dokumenty nejsou už ani na Slovensku.
      To není ani tak zřízením, ale zejména nenávistí k vlastní historii, která je dotyčným politikům nevyhovující. Příkladem mohou být Velká Britanie a třeba Rusko.
  • Krása

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit