Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • upálil se,protože to ak asi chtěl.Určitě to nebylo kvůli bojům v Libii..copak jsi dnes hulil Jindřichu??Inteligentní člověk se nebude pálit kvůli té verbeži fundamentalistické.Asi měl nějaké problémy a nedokázal to řešit.Člověk přece nemusí být duševně vyšinutý,aby spáchal sebevraždu.Ještě by mě zajímalo,kde (zřejmě) zhulený Jindřich přišel na to,že je tady pravicové vládnutí??Chodil jsi do školy chlapče,nebo jsi tady přistál z planety OZ??Tady nikdy žádná pravice nevládla,jen levicová banda rekrutovaná přímo z KSČ.Podívej se na členské základny našich pseudostran-všechna jádra-at už v ODS nebo ČSSD nebo KDU nebo TOP09 mají komunistický základ.Oni totiž všichni ti pánové nad 40 byli řádnými soudruhy před 21 lety,nebo alespon svazáky či kandidáty KSČ,tak jakápak pravice??? *4* .To jsou české pseudostrany s ultralevicovým základem v kořenech a komunistickým původem.
  • Tento režim je vražedný.
    Mainstream se vždy snaží lidi přesvědčit, že ti so se dnes upalují jsou duševně vyšinutí, obvykle jen z jiných zdrojů se dovídáme, že je k těmto zoufalým činům přivedla beznadějná sociální situace. Je to stejné lhaní, jako když tvrdí při každoročním zimním umrzání bezdomovců, že si bezdomovectví vybrali dobrovolně. Ale to je sprosté lhaní, naprostá většina z nich je obětí stále se zhoršujících sociálních poměrů v této zemi , která nechce vidět desítky a stovky umrzlých, upálených a jinak zemřelých bezdomovců ročně. Je to v podstatě fyzická likvidace sociálně vyloučených a pro mne na stejné úrovni jako justiční vraždy 50-tých let, těch však bylo podstatně méně. V souhrnu, od sametu jsou to již tisíce povražděných. Každoroční nabubřelé palachovské a zajícovské oslavy mi z tohoto pohledu připadají jako dost cynický a nejapný vtip.
  • Jsem zvědavi kolik mladých lidí se z tohoto podivného světa pravicového vládnutí mafie ještě upálí vrhne pod vlak atd
  • Jestli se mu nezhroutili životní ideály, když zjistil že Nato není obranný pakt, ale útočný.
  • Máme dalšího Palacha. Teď toho kluka prohlásí za blázna a furt se jede.
    Tahle pakáž, je daleko, daleko horší, než byli komunisti. Lisé se sebevraždí, ale pakáž se tváří, že se nic neděje.
    Nejvyšší, ale opravdu nejvyšší čas, zvednout zadky a udělat v tomhle státu pořádek. A od podlahy a do
    čista. Jinak se z tohohle srabu už nikdy nevyhrabem.
  • Už to slyším,jak se nám naše devótní média snaží vtlouct,že ten muž měl už dávno duševní potíže,je alkoholik a nebo bezdomovec.Skutečnou příčinu nám neřekne nikdo,ono se to totiž v této době a v teto"demokracii" nesmí.Kde jsou ty časy,když se někdo upálil a udělal se z něj hrdina.Možná,že je,ale co ti druzí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit