Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohuzel pravdou je, ze na takovyto uspech v boji proti narkobiznisu doplati ze vseho nejvíce koncový spotřebitelé. Obchod s drogami to nijak nezastaví, dokud bude existovat moznost nakoupit neco někde za 1000$ a o pár tisíc kilometrů dál to prodat za 100 000$, tak se s tím obchodovat bude stále.
    To co přináší astronomické zisky z obchodu s nimi není jejich výrobní cena, či reálná vzácnost (jako napříkladu drahých kovů a kamenů), nýbrž jen a pouze jejich ilegálnost. Tedy jen úřednický proces a pár razítek. Jen to je příčinou obrovských zisků narko kartelů a na druhé straně sociální devastace závislých uživatelů. Jakékoliv represivní kroky nikdy nevedly ke snížení poptávky, vždy jen pouze ke zvýšení ceny, tím pádem i zisku dealerů. Nabízí se sarkastická parafráze oblibeného výroku pana Komorouse, kterým tak rád útočil na všechny zastánce prevence a legislativně měkčího přístupu k drogové problematice: "Čí zájmy tímto hájíte?!" *10*
  • Hmmm, feťáci budou mít asi dražší fet.To mi nevadí, jen aby nekradli aby ty prachy sehnali.Dal bych jim to zadarmo a mnohem víc než potřebují.Alespoň by byl za chvíli klid.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit