Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mílý Johny, jseš prase(snad to projde), které před volbami slibovalo výsledky podvodných kauz a h.... Zodpovíš se těmto slibům, až přijde na lámání chleba?
    • Absolutni pravda!!!
      Jak je mozny,ze tohle bezinteligentni *12* dokazalo oblbnout takovou silu volicstva???
  • Ať mi někdo řekne za co odpovídají ministerstva?Obrovský prachy a zodpovědnost žádná.Připadá mi,že vtom jedou do vlastních kapes páni z oněch ministerstvech.
  • Milý Johne.V této zemi vlády už výrazně pochybují dvaadvacet roků.Proto se tato země řítí ke státnímu bankrotu a stále více se stáváme kolonií Západu zvanou Česko.Současná vládní banda se od těch lumpů,kteří zde vládli v posedních dvaadvaceti létech, vůbec neliší.Tato země potřebuje takovou vládu,která by ihned začala astronomické dluhy splácet.A to i za cenu,že to hlupáky a zloděje posledních dvaadvaceti let bude pořádně bolet.
  • Privatizovat se neumělo při velké privatizaci a neumí se dodnes. Tydy umí z pohledu zkorumpovaných politiků. Měl by to někdo vyšetřovat. John šel do politiky, protože videl jako redaktor a novinář, že jsou tam velké prachy a on má pendrek. Už tam je, tak na oko něco kecá a přitom malá domů jistě někdy bude. Standa Gross železničář s tím vyjebal moc pěkně a měl by ho někdo nechat na 15-20 roků zavřít, aby si ty prachy, na které právně už nikdo nedostane, moc neužil. U nás by měl privatizovat někdo zkušený ze zahraničí a ne rozkrádači státního majetku. Až zde nic nezbude, to bude po privatizaci České Pošty, ČD a zbytku letiště V.Havla *11*, půjdou lobysti na východ, kde předvedou, jak se tuneluje státní majetek.
    • Slovo privatizace byl pouze vyumělkovaný název pro velkozlodějnu.To by měl po dvaadvaceti létech se řícení ke státnímu bankrotu,pochopit i pořádný obyčejný český blb.
  • Kalousek je skurdupel.
  • Johne, prosím tě, ty radši drž hubu.
  • Privatizovat největší bohatství země a důleživou strategickou surovinu jako je uhlí je zločin sám o sobě.Privatizace MUS a OKD proběhla v réžií ČSSD .OKD se privatizovalo za přímé účasti Grosse a B.Sobotky . Ztráta při privatizaci 20 miliard včetně darování desetitisíců bytů Bakalovi.OKD má čistý zizk přes 4 miliardy ročně a ten jde na zahraniční účty jen Bakalovi. MUS je taky vysoce zizková čili horlivá korupcí provázená privatizace surovinových zdrojů země je od politiků kteří se toho aktivně zůčastnili pěkné svinsto hlavně od B.Sobotky který je velký demagog a pokrytec.To že je státní kasa prázdná na tom má taky i on velký podíl. a nyní by občanům rozdával všemožné dávky ale na ty není taky díky jemu .
  • ano, pan John se mýlí. Vše proběhlo podle plánu, tak jak bylo připraveno. Hlavní aktéři sedí ve vrchních patrech politiky a ždímají akcie na doručitele. Na co upozozní VV - to je při jejich nenasytnosti pouze předvěst další brebendy pro VV.
  • Ještě jsem neviděl,aby se zmetek k něčemu přiznal!!! *16*
  • Jako obvykle. Nikdo za nic nemůže, všechna ministerstva postupovala správně, věc vyšumí do ztracena - a bude se nadávat na komunisty, kteří přeci i po 20 letech zavinili veškerý bordel, který v našem Absurdistánu panuje, ač jsou jedinou parlamentní stranou, která nemá máslo na hlavě a de facto o ničem nemůže rozhodovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit