Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne ve všem jistě s panem Zemanem souhlasím, ale jsem rád, že zvítězil. Nepovažuju ho za hrubce a vulgárního člověka, sem tam nějaké to jadrné slovo snad neuškodí, ale věc názoru. A hrát si na slušného člověka, který potom v posledním kole prezidentské debaty reaguje dle mého názoru dosti jízlivě vůči prezidentu Zemanovi a prohlašuje neprokazatelné obecnosti o Zemanově uplynulé vládě, to mi hodně vadilo. Osobně se mi líbilo, s jakým nadhledem si počínal v debatě M. Zeman, a i když měl a má své chyby, rozhodně hrál fér. A jediný výpad, který vůči tak slušnému panu Drahošovi udělal, bylo, že o něm řekl,aby přestal povykovat. Nemám rád vulgární lidi, ale M Zemana za takového nepovažuju. Jeho Ovčáček mi vadí. To, že je ale náš staronový prezdient člověk vzdělaný s rozhledem v politice, je nejspíš dosti pravdivé trvzení. Hodně zdaru a hlavně zdraví do dalších pěti let, pane prezidente. A ať nás nezklamete, ale potěšíte. *4* *3*
  • Výkřiky pana Drahouše:
    Jedeme dál!
    Nejsme v tom sami!
    Co tím chtěl básník říct?
    Základní princip demokracie je v tom, že když se rozhoduje hlasováním, společnost se řídí názorem většiny!? Takže jedeme dál bez ohledu na výsledek voleb? Menšina si bude dělat co chce bez ohledu na názor většiny?
    Kdo to tady rozděluje národ?
    A kdo je tady ten další, s kým je ta parta voličů pana D? Nejsma v tom sami - tak kdo je ten v pozadí?
    To jsou myšlénky! z toho by se jeden posmál ...
    Láska a pravda musí zvítězit i kdyby to nebylo demokraticky?
  • Drahoš nedůvěra a loutka.: https://aeronet.cz/news/utok-ukrajinske-feministky-na-milose-zemana-ve-volebni-mistnosti-probehl-ve-spolupraci-s-akreditovanymi-ceskymi-novinari-a-zastupci-ceskych-medii-mame-podrobnosti-a-detaily-nehorazneho-skandalu/
  • Nejlepší je ovšem Zeman a proto ho volím.
  • Pro soudného a slušného člověka je volitelný J. Drahoš nebo M. Hilšer.
  • Drahoš je želé a nemá konkrétní názory. Drahoš je trapárna. Kavárna nemohla vybrat horšiho kandadáta. On je tak špatný, že se možná dokonce ani nedostane do druhého kola. Podle mě bude druhé kolo Zeman vs Topolánek, protože Drahoš s Horáčkem se totálně znemožnují, poslední průzkum to naznačuje. Topolánek šanci má i když jsem si to neprve nemyslel. Většina Čechú je proti příjímaní uprchlíků a nejsou eurohujeři, takže jim Drahoš a Horáček nejsou sympatičtí.
    http://www.epshark.cz/prezident
  • Do schránek nám cpou propagandistické letáky různých pochybných firem, nabízejících "neodolatelnosti", bez kterých člověk nemůže existovat. Mezi tyto neodolatelné papíry nám strkají propagandu dalších tří výtečníků. Drahoš, Zeman, Topolánek. Jaká to náhoda- čípak mediální imperium kolportuje tyto neodolatelnosti a kdopak má zájem aby ovčani volili právě tyto výtečníky?
  • Bohužel jen morálka nestačí,je třeba mít něco v hlavě a to asi nemá,jinak by se nehlásil tak jako dalších 10 přihlášených.
  • Drahoš a morálka? To je snad (špatnej) vtip, ne?!!
  • V civilizované zemi by něco takového jako je ten ožralý dlaždič co zatím straší na hradě už dávno skončil v protialkoholní léčebně.
    • Havla do léčebny taky nikdo nezavřel.
      • Na V. Havla hleděl s úctou celý civilizovaný svět. Kdežto Milosh Bubble Bum baví celý svět když vykládá v Evropském Parlamentu, že měl k obědu místo řízku bublinkovou rrdel. *1* *1* *1*
    • ... v civilizované zemi by blba jako ty natřeli žlutou barvou, aby se všichni smrduté svini vyhýbali :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit