Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak co Čapisrale tečko, jak ses rozmyslel, budeš se stěhovat do jiné země aby nebyl tvůj prezident pan Zeman, nebo jsi se s tím už smířil,
  • DISKUZE MOLDÁVIE TABU !

    Tak jak Ukrajinu i Moldávii , západní psychodiktátoři EU využívají pouze k prosazování svých špinavách politických plánů !
    Na vazalství moldavských kolaborantů s hitlerovskym západem tam doplatí většina obyvatel ! V Ukrajině si katastrofální situaci lidi už začínají uvědomovat . Vůdce fašistické chunty mafián Porošenko je vypískán všude kde se objeví !
    • co to je za idiocii???
  • Děsná hloupost s obsahem neb které letadlo bombarderu by ji neslo by bylo snadným cílem ,rozdíl je mezi bombabamaa mezi vynálezem VOn Brauna a jeho raketami V1 V2.
    je vidno že novináři jsou jen poplatní někomu jako senzace.
    Ve Vrběticích nastal výbuch všeho co tam skladovali vinou privatizace Armádních skladů stranou ODS a ČSSD kde traverzy určené k opravě s hutním materiálem na opravy skladu si napsali na své počáteční SRO podnikatelé místní a po změně cen a zájmu stavebnictví po Sametu o hutní material vydělali miliony.
    Pak tam skladovali s vehementností bedny s azbukou a odevšad jako na smetišti a vcelku asi prodávali i munici do jiných států ,neb nikdo nikdyneviděl dané nábojnice po delaboraci drtit na hmotu určenou pro hutnictví k civilní výrobě aut nebo kol s mosaznými prvky detajlů které by se tak stali nerezivějící a kola by nerazla v šroubech řídítek nebo v brzdách lank.
    Všichni z Dortmundu jeli asi do LUhačovic,kde jsou jen cizinci a lehkozbohatlíci ,neb púojištovny zdravotní jsou pakáž co chtějí platit od lidí kteří nejsou výdělečně činní a již pracovali a ani mladí nemají práci jen vysedávají u Comjutrů jako Google u Bodamského jezera větší výbuch způsobí compjutroví inženýři a programátoři vývoje ke skáze světa umělou inteligencí která je bezohledná čísly a nemá cit k lidem ani ohleduplnost,že všechny lid nezajímají Compjutry a jsou tím postižření že vytvořili takovou dobu Jaúponci Američani Asiati s těmi Comjutry .

    Antonín Brachtl Moravák
    • Koukám Brachtl, že dneska vám dali v blázinci zase vycházku, co? :D
    • Nezbývá než si poklepat na čelo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit