Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějak nechápu zviditelňování přispěvatelky/e Simči. Furt to samé dokola- holka, holka, boty č.4 atd. atd.
    Něco k tématu by nebylo? Takto je to zbytečně promrhaný čas "mladého a hezkého děvčete".
    • je to porad jeden a ten samy .. cezrura .. , dusevne menecenny. O tom ze se da dohledat IP adresa nejakymi prostredky tohle tele nikdy neslyselo . Ubozak klas , tecka -- vsechno z jednoho pramene.
  • Doporučuji si ten článek přečíst celý a trošku se zamyslet.
    Tenhle případ je už totální fraška. Voják jenž dostal povolávací rozkaz a vykonával vojenskou službu při třídění šatstva v koncentráku........... Toš to by musel být úplně vypatlaný aby takový rozkaz odmítl a oni ho poslali místo toho střílet do lidí nekde v Normandii nebo u Minsku..... To by jako zločinec nebyl..........???? Z logiky věci tedy vyplývá že střílení do lidí je OK zatím co třídění hader je napomáhání k vraždě........ Vypadá to že německá justice ja na tom přinejmenším stejně hloupě jako ta naše. *7* *7*

    Jo a nemůžu si odpustit.
    Mám ten dojem že se nám tu množí tlachalové kteří článek ani nečetli a jejihž jedinou starostí je jak se kdo jmenuje čí je, odkud a taky čím se živí..... Něco jako stará Blažková na návsi před nákupákem... To jí kolikrát zdrží natolik že to nestihne ani domů na záchod.... *1* *1*
    • Už vidím, jak příslušník SS třídí a odnáší šatstvo, obuv atd. Na novinkách uvedli, že byl dokonce dobrovolník!
      To jen jako poznámka. Zbytek bych ponechal na důkazech a soudu.
      • Že sloužil při třídění oděvů neznamená že je sám třídil. Tomu bych taky nevěříl. Na políry měli kápa z židovských řad. Tak že se neobtěžovali ani z bitím vězňů. Právě proto se tomu divím.
        Dobrovolník.... No to je to že naše výuka o německu je a byla pokroucená.
        Spousta němců cítila povinnost zapojit se do budování světlých zítřků. Poblbanců co budou bojovat za mír ze zbraní v ruce máme konec konců v historii habakuk. Dělníkům Gottwald taky sliboval lepší zítřky a dopadlo to tak že doháníme totálně válkou zničené německo. Prostě dobře udělaná propaganda vykoná svůj díl práce. Ale ne všude zabrala.

        Když už jsme u toho::: TEĎ MNE BUDETE VŠICI PROKLÍNAT ale dočtěte dokonce.
        MELI BYCHOM UDĚLAT ALESPOŇ MALILINKATÝ POMNÍČEK SUDETSKÝM NĚMCŮM...... a povím vám proč..... Ne všichni sudetští němci byli Hitlerovi přívrženci. Jejich počty šly do desetitisíců...... A tisíce němců zdrhly z pohraničí do neokupované číasti Čech a Moravy. Kolik jich bylo ??? Zůstal jsem ne to tlemit jak žňová hlídka... Úplnou náhodou jsem se rýpal v podporách v hmotné nouzi s té doby ..... Když zdrhl s pohraničí našinec z pravidla měl nějakého známého nebo rodinu ve vnitrozemí který pomohl ale němec prchající před válkou a Hitlerem s pohraničí.... To byl fakt v pasti...... A my je po válce vyhnali skoro všechny taky. Navíc na všechny s těch uprchlíků se vztahoval německý braný zákon. Kdo neskončil na frontě ten skončil v lágru. A TO JE OD NÁS HANEBNOST. NEMELIBYCHOM BÝT STEJNÍ ........ JAKO TEN KDO JE VYHNAL PRVNÍ.... už to že to vůbec srovnávám je pro mne taky hořká pilulka....... O nejakých náhradách se tu nebavíme ale malý... malinký pomníček by si zasloužili.
        http://nassmer.blogspot.cz/2010/08/ceskoslovensti-prestehovalci-v-letech.html

        https://www.google.com/search?q=p%C5%99est%C4%9Bhovalci&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=YAk5Va-JOcnfywPeg4HwBg&ved=0CDUQsAQ&biw=1366&bih=644#imgrc=pbqBcRPEKkocRM%253A%3BUI4xEY77CvDklM%3Bhttp%253A%252F%252F3.bp.blogspot.com%252F_QLBkztu_YX8%252FTFeprnLT0rI%252FAAAAAAAADFM%252FkW1iScfAnn4%252Fs1600%252F57.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fnassmer.blogspot.com%252F2010%252F08%252Fceskoslovensti-prestehovalci-v-letech.html%3B461%3B669
  • Soudruh bez registrace věnoval celou stránku tomu že napadá Simonu.

    To cenzorům nevadí? Zvláštní.
  • vrátnýho souděj a velitele nechaji utéct...no na pár dní bude mít zdarma JIPku.Kdyby tak raději někdo zatočil s komančema ty ještě žijou!
  • Jinak pro pána dole který umí jen špinit a pomlouvat.

    Jsem na Facebooku. Dostala jsem tři žádosti o kontakt od zdejších kluků a všem
    jsem vyhověla. Mají jak fotky tak i číslo na mobil.
    Pána který žádal o fotky přes e mail jsem požádala ať prozradí svou zdejší identitu,
    Nabídla jsem mu fotky z Facebooku. Identitu prozradit nechtěl a tak má smůlu.
    Byla bych naivní kdybych dala své osobní údaje někomu kdo chce být anonymní.
    Mladá holka Simča
    • ten net , to je zazrak. Ted zrovna jsem mrkl jinam a tam pisi jak se jeden naucil vykradat auta a padelat platebni karty taky na tomhle zazraku. Tak co by ses nemohl predelat na holku s 5kama vid ? A stazenych fotek a cisel nekam tady je jejej simicku chlapce ... Museli to dat v chudobinci asi osklive jmeno ze mas i tenhle mindrak. Bc tecka a co jeste jsi ty vzdelany clovece.
      • Jste lhář a zlý člověk který se neumí ani podepsat. Jste anonymní zbabělec!

        Jsem holka. Dala jsem zájemcům číslo na mobil a fotografie.
        Jsem docela pěkná a pro slušné přispěvatele kteří se podepíší dostupná.
        Pokud se nechtějí podepsat v žádosti mají smůlu.
        Pro vás ne. Tak se dál užírejte závistí a pomlouvejte duševní chudáku.

        Po 150 a naposledy. Nikdy jsem neměla nick Bc Kak. Kdo je to Tečka se kterým tu otravujete?

        Simča
        • tecka !! take jeden z tvych nadpisu. Ze ti pisi kluci zadosti o setkani ti docela verim. Je divna doba a kdyz ten svuj vymesovaci otvor umis marketingove prodat , pak ho prodas i komercne.
          Mimochodem , ja se neuziram ver never , perfektne se bavim jak se jeden chudak co v tom neumi chodit chytil . A nezapomen napsat jsem holka , jsem holka ,jsem holka , jsem kluk . A nebo co vlastne jsi ? Holka urcite ne. Muzes byt taky ptakopysk .
          • Jste jen trapný ubožák.

            Je zajímavé že ti zdejší cenzor toto sprosté napadání odpůrkyně toleruje.
            K jiným takto tolerantní není.
            Nikdy jsem nicky Tečka ani Bc Kak neměla tak se jdi léčit paranoiku.

            Mladá holka Simona.
            ať se ti to líbí ne bo ne.
            • Jste ulhaný ubožák. Mám prsa číslo číslo 4. Tak co tu žvaníte o šestkách a osmičkách.

              Jsem mladá holka. Jdu na párty. Ty tu můžeš žvanit a pomlouvat třeba do rána,
              Třeba si tak poléčíš svůj mindrák.

              Simča
            • pro me jsi srandovni figurka co se neumi ani vzit do toho ze je holka s 8kama . Obycejny hlupacek jakych tady jsou mraky. Simco v mladem veku na holku konvertovany .
            • hochu , ani neveris jak .
  • s tim Madarem , vek asi taky tak pres 90 , co priletel v tehle letech z USA do Madarska se v podstate rozloucit. Stejna minulost a historie. Dedka v Madarsku nekdo prasknul a kumani vyslali iniciativne Rendorsag nebo jak se ta jejich Verejna bezpecnost otravovat a .. cenzura.. pise.
    No a dedek jim v tech asi taky 93 letech jeste dokazal snad z hotelu nebo bytu utect !!!
    Sice ho potom nejak capli a omezili na svobode pomoci zasahove jednotky , ale uz se stalo . Co s nim bylo dal nevim , nejak to prestali vysilat , asi cenzura . Ale sranda to byla , to ano.
  • No, nechme to na německé justici. Samí máme svých problémů víc než dost.
  • tohohle clanku , ale jinak mnoho povyku pro nic. Dnes jsem to poslouchal v nemeckem radiu. Dedka doslova odnekud vyhrabali a dotahli k soudu . Je uplne mimo , nechape uz vubec nic. Jeho obhajce ex offo zada ukonceni tehle saskarny a jak se zda , soud mu vyhovi. Neni uz koho soudit , to co tam dovlekli je uz v jine dimenzi. Doslova skoda nakladu a casu a vseho.
  • Spíš stojí za povšimnutí, že i po tolika letech německá justice neváhá postavit obviněného před soud, když ho dopadne. I když on sám ve svých 93 letech už ani možná neví co dělal a že vůbec byl nějaký Hitler.
    • Ale ví to dobře, neboj.
      • ten uz opravdu nechape vubec nic.
  • Zajímavá věc, jak často se darebáci dožívají vysokého věku....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit