Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K explozi došlo i dnes ráno v restauraci nedaleko mešity ve městě Villefranche-sur-Saone na východě Francie. I Rusové ve velkých mrazech, sami o sobě.., nosí květiny a svíčky k velvyslanectví Francie, jako výraz smutku a lidské i občanské solidarity s tím, že takto by se měli chovat všichni Evropané i s trvalým návrhem, že tohle je velká šance i důvod ke spolupráci a k urovnání konfliktů mezi sebou ve společném cíli proti tomuto terorismu, aby většinoví občané a společnost celkově dali společně jasně najevo, že tentokrát musulmani i jiní menšinoví parazité a darebáci ..musí nést plnou odpovědnost i strach z okolí, stejné jako většinová společnost, které dochází trpělivost, díky totální impotenci a laxnosti hlavních viníků v současné garnituře= EUpolitiků, včetně našich, co tohle již neumí evidentně řešit a vše se jen multikulti akorát díky tomu pak vyostřuje v tom co si musulmani a jiné "menšiny".. všechno už dovolují stále víc a víc drzeji podnikat vůči většinové společnosti, díky které se tu mají daleko lépe, než "doma" s velkými výsadami i právy o kterých se jim "doma" nikdy ani nesnilo a vůbec si toho neváží a nejsou za to dost vděční, že tu mohou být a hlavně se akorát množit !.. s tím, že jim to bude vycházet do doby, pokud si to většinová společnost nechá líbit či nelíbit. Systém multikulti- menšin na úkor většin, prostě nikdy, nikde pořádně nefungoval, nefunguje a fungovat nebude nikde na světě a to doslova !!!..
  • Jak to tak vidím, koledují si o pogrom a nejen ve Francii.
  • Víte co je nejsmutnější?
    Byl to útok na svobodu slova, útok na žurnalisty. Na takové jakých je strašně málo. Nebáli se ničeho. Některé média teď solidárně přetiskují jejich karikatury, ale většina z nich se už přiznala že se bojí. I ten náznak euforie odezní a bude to zase o ustupování.
    Novináři jsou bohužel ve velké většině obyčejní presstituti. Žádní hlídací psy demokracie, obyčejné hlásné trouby propagandy. Jejich články diktují jejich úvěry a hypotéky, kolik z nich se nebude bát, když jde o život?
    Ačkoliv teď vytrubují že si základní svobodu na názor nenechají vzít, všichni víme že se jí už dávno vzdali. *7*
  • Ukazuje se EU není schopna ničeho.
    Jen šikanovat své občany.
    • no vedou němci ty z poklidnýjch protestujících dělají radikály. Jako u nás.
  • další mrtvej policajt(ka) *9*
  • https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10922522_768501166571580_9119702567719470274_n.jpg?oh=8a6c89d2582f051cdb1770affb89ea1c&oe=556C9E1C
  • Křesťanská Evropa doplácí na svou dobrotu a toleranci. Ale jak z toho ven? Čekat až se zase objeví nějaký cvok s knírkem a začne dělit lidi na na ty "vyšší" a "nižší" (rasy, třídy...) a ty "nižší" začne deportovat do internačních lágrů? To už bude pozdě.

    Co takhle zakázat v Evropě islamismus a postihovat všechny jeho veřejné projevy stejně jako je tomu u nacismu? Doma ať si chodí v noční košili a s hlavou ovázanou ručníkem ať mlátí o zem. Jestli někdo doma před spaním zvedá pravici před knížkou Mein Kampf nebo se staví do pozoru před Marxovým Komunistickým manifestem nebo sebranými bláboly Lenina, Stalina, Gottwalda..., je to taky jeho věc, ale nesmí to dělat na veřejnosti

    A pokud chce někdo z islámské oblasti získat v Evropě trvalý pobyt, tak podmínkou by měla být konverse ke křesťanství. A pjodobně u osob, které se už v Evropě narodily, pokud se nebudou své víry chtít vzdát, tak zbavit občanství a vypovědět ze země.

    Z mešit udělat vepříny a útulky pro psy podobně jak doporučuje Okamura.
    • Jako klín klínem, jo?
      Vy jste taky dobrý pako. *1*
      Oháníte se nějakým křesťanstvím jako by to byla záruka civilizace, svobody a demokracie. Milý pane, ta svoboda je tu právě díky tomu, že křesťanství bylo odsunuto na vedlejší kolej, pouze do pozice náboženství.
      Vy by jste tady začal budovat křesťanskou totalitu jako val před islámem? Děkuji, nechci a doufám že nejsem sám.
      • Křesťanství je tolerantní. Neznamená to, že dotyčný musí chodit do kostela, že se musí modlit a číst Bibli. Stačí se naučit Desatero a řídit se jím. *4*
        • řekni tohle v irsku nebo španělsku *1*
          • Křesťanství nenutí, ale NABÍZÍ.
  • Pokud Islamáky nenaložíme na vlaky a nepošleme do pouště tak budou občané
    EU zažívat to stejné co občany Izraele - jdete na oběd nebo jedete autobusem
    a můžete se jen modlit zda tam Islámský šílenec nenastražil bombu.

    Je to důsledek toho že se jim jen ustupovalo - oni si budou chodit zahalení. Oni požadují
    aby nečisté zvíře nesmělo tam kde je Muslim.

    Když přijdu na návštěvu tak musím respektovat tamní pravidla a když nebudu tak
    mě jednoduše ukážou dveře. To je třeba zavést v celé EU:
    • Francie nemůže expedovat za hranice vlastní občany. Řešení už neexistuje.
      Jedna možnost je reforma islámu a ta je z principu naprosto nereálná. Druhá možnost je obětovat kus vlastního území, nacpat tam muslimy, obehnat drátem a živit je. Rovněž nereálné.
      Třetí možnost je "vnitřní", nelze napsat že občanská válka. K této možnosti za nějaký čas asi dojde. To bude ale dlouhodobá záležitost a rozvrátí celou zemi.
      Trochu černého humoru od Větvy:
      http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/440622/Francie-je-ztracena-a-chudaci-Nori-maju-tez-multykulturni-problem.html
      • řešení samozřejmě existuje a ještě před 150 lety by ho evropané bez diskuzí, rozpaků, keců a váhání použili - jmenuje se genocida. Ale dnes se toto slovo nesmí ani vyslovit... *1*
      • Je jedna jediná možnost - zrušit stát izrael - TÍM TO VŠECHNO ZAČALO... bohužel. Proč si myslíte že uprchlíky západ bral - už tehdy věděli že udělali chybu a nepočítali s rozpínavostí židů. sorry...
        • Bajajo, tebe měli vaši zrušit ještě než jsi se narodil, než tohle. *12*
      • Jistě by byl problém expedovat za hranice vlastní občany. Ale problém není přísně postihovat veřejné projevy a podporu islamismu podobně jako nacismu. A není ani třeba oprášit guillotinu, stačí takové trestné činy tvrdě trestat kriminálem a tvrdou prací ve vepřínech za hlídání psy.

        Je třeba islamisty důkladně poučit, že právo každého končí tam, kde začíná právo jiného a porušování této zásady tvrdě trestat.
        • Vyhlásit v zemi, kde žije 5 milionů muslimů, Islám za zakázanou ideologii, stejně jako fašizmus, je sice další řešení, ale mnohem méně reálné, než ty, které jsem uvedl. To by znamenalo okamžitý džihád, čili otevřenou válku.
          A teď si zkuste položit otázku, kolik z těch 5-ti milionů muslimů by se postavilo proti Alláhovi a Mohamedovi, na stranu obrany svobody a demokracie?
          Zakázat Islám a ochránit budoucnost je ještě možné v zemích jako je ta naše. A teď se podívejte na náš parlament. Jaká je to asi šance? Řekl bych bez zaváhání, že nulová.
          Politici vždy řeší až to, co jim padá na hlavu a už to není možné kopat před sebou. Tzn. vždy s křížkem po funusu. Taková je realita. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit