Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo by zajímavé zveřejnit přehledně údaje o těch co jsou údajně v nemocnici s covidem. A pak bychom se možná divili, jak nám ministerstvo zdravotnictví lže. Přijďte se ve středu podívat do Prahy a uvidíte, co si o těch vládních lžích myslí obyčejní lidé. Ale již to nebude, my máme holé ruce.

  • Doufám, že redakce chápe, že se dopouští šíření poplašné zprávy, protože aby byla vaše informaci úplná, tak byste museli uvést kolik z těch pozitivních skončilo v nemocnici. Jenže z nich neskončil žádný v nemocnici jako neskončil žádný nyní z pozitivních v minulých vlnám. Proč tomu tak je? Protože tito pozitivní mají imunitu a tudíž se nemusí a ani nesmí očkovat, protože by si jinak tu imunitu zničili.

  • goyim

    Kocourkovina pokračuje.

  • Celej vtip je v tom že na očkovaný se dívá stát jako na super zdravé a super nenosiče  , takhle se dívá i duo  tupců Babiš a Vojtěch .To co bylo už řečeno  , očkování je pro očkovaného a na té viroze z Číny ala Black Rock Inc. to nic nemění co se týče šíření.😎

  • Faktem je, že  pracovníci ve statistice v souvislosti se statistickými údaji  úmrtí na SARS, t.j. Severe Acute Respiratory Syndrom  (česky: syndrom akutního  selhání dechových funkcí) v důsledku infekce virusem 2019CoViD započítávají do této statistiky  i ostatní běžná -  jinak logicky a tím i statitsticky zdůvodnitelná úmrtí (JEN PROTO, ŽE ZDE BYL VIRUS 2019-CoViD PROKÁZÁN)- a to také a zejména právě v populaci starších lidí - kde by k úmrtí došlo - i z jiných příčin - tak jako tak. 

    Nerespektují údaje, ani  slova pna MUDr  Silvio BRUSAFERRO. komentujícího  epidemiologické údaje v Italii (a pochybuji, že v Česku to bude jinak):  "Analýzy, námi prováděné, ukazují, že:

    - zesnulí pacienti jsou převážně vyššího věku - v průměru 81 let,

    80% zemřelých mělo zaznamenáno v anamnese více než 2 (dvě) diagnózy současně,  

    - a 60%  dokonce více než 3 (tři) diagnózy současně! 

    - naproti tomu u 2% zemřelých s potvrzenou diagnosou SARS a prokázanou  přítomnosti virusu 2019-CoViD  jsme žádnou další diagnózu, obvykle vedoucí ke smrti, nezaznamenali“.   

    Je zajímavé - a je na pováženou - že ČESKÉ STATISTIKY TYTO  ÚDAJE NEZOHLEDŇUJÍ - udávají jen počet zesnulých jako celek  - bez toho, aby  byla provedena diferenciace výsledků, podobná té, kterou presentoval pan doktor Brusaferro pro populaci italskou... 

    Podle ČSÚ v České republice do 40. týdne tohoto roku zemřelo celkem 104.260 osob, což je oproti pětiletému průměru za toto období 2017- 2021 = 85.411 zemřelých o 22 % více. Ale, JEN V  SOUVISLOSTI s Akutním Respiračním Syndromem, způsobeným virusem 2019-CoViD se k dnešnímu dni uvádí úmrtí  31.636 osob (čili necelá třetina všech zemřelých). Píšu-li "V SOUVISLOSTI "- nelze abstrahovat od 80% těch,u nichž byly další více než dvě další diagnosy, významně SNIŽUJÍCÍ kvalitu a délku života těchto zesnulých! Je velmi pravděpodobné, že TITO LIDÉ BY ZEMŘELI TAK, JAKO TAK - I BEZ RESPIRAČNÍHO SYNDROMU, ZPŮSOBENÉHO VIRUSEM 2019-CoViD!

    • Navíc - jak řekl primář ARO nemocnice ve Vsetíně, pan MUDr Marek Proksa:

       „Před rokem nebo letos na jaře nebylo běžné, aby na mém oddělení leželi lidé narození v roce 1970 nebo 1980. 

      Vesměs jsou jsou všichni - neočkovaní. 

      Vakcína nefunguje jako brnění, ale významnou ochranu před vážným průběhem 

      poskytuje, 

      Myslím, že moc dalších lidí už se naočkovat nenechá. Mají svoje argumenty 

      a nepřesvědčíte je

      Mně se povedlo přesvědčit jen pár jednotlivců z nich..." 

  • noo tak tady se prof. Dušek hodně mýlil, zrovna včera jsem to psal na jiném webu, když modeloval těch 4500 hospitalizovaných do 14 dnů max a už je to po 2 dnech od jeho výroku. Viděl jsem modely, kdy budeme mít 6tis hospitalizovaných, jak jsem psal, do 14 dnů, což už je velice blízko číslům z 1.vlny, kdy jsme ale ještě o tom, jak bojovat s covidem neměli páru.. nyní už bychom měli těžit ze zkušeností, resp. kolega Vojtěch s kolegou epi Maďarem..chudáci zdravotníci, oběti polit. systému..:/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit