Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Jako je pravda, že taková ta přehnaně pozitivní a optimistická práce je docela mizérie. Mě vždycky fascinují ty nabídky práce, kde říkají, jak se mají hrozně rádi a jak jsou sluníčkový kolektiv, ale nenapíšou tam to nejdůležitější. A to je v každém případě to, kolik mi přistane každý měsíc na účtu. Protože co si budeme povídat, proto do té práce chodíme. ;-) 

  • Zajímalo by mne, jestli ten soudruh z Vejprt je placen v Kč nebo v rublech. Někdy má docela rozumné nápady, takže to jistě není žádný hlupák. Takže za ty protievropské a proruské ("rusohujerské") komentáře je zjevně placen. Jenom nechápu, když se sám necítí být Evropanem, proč se tedy neodstěhuje do své východostepní země zaslíbené. 

    • KIMCID

      Tebe platí v centech nebo čtvrťácích?

      • Já dostávám peníze v Kč a pokud potřebuji eura nebo dolary, musím si Kč směnit. 😀

        • KIMCID

          To já nemusím platím kartou

  • Charakteristickým prvkem budování bruselsko-byrokratické diktatury je pokrytectví, ke kterému jsou nuceni prakticky všichni Evropané. A tak jsou veřejně oslavovány nejhorší trendy, jenž naordinovali evropským národům zpupní předáci EU, a kteréžto trendy, zejména islamizace a afrikanizace, ovinuly tělo nebohé Evropy do svých smrtích chapadel. I na internetových diskuzích jsou diskutující nuceni dodržovat pravidla autocenzury v intencích merkelovsko-eurohujerské politické korektnosti. Téměř každý se bojí napsat pravdu o nejožehavějších problémech současnosti, aby si obratem nevysloužil nálepku xenofoba, rasisty a nestal se objektem zájmu stále více bdělých orgánů činných v trestním řízení. Mainstreamová média provádějí pokryteckou propagandu, která svým potenciálem destruktivity již překonala smutně proslulou goebbelsovskou propagandu. Celá EU směřuje do postavení, které bude mutací režimu Tálibů v Afghánistánu, ovšem u nás nebudeme poslušně poslouchat a papouškovat verše z Koránu, nýbrž propagandistické bláboly z Bruselu. A tak se nakonec stanou pro některé Evropany přitažlivější verše z Koránu než bláboly z bruselské propagandistické centrály. Povinný úsměv letušky a duchaprázdné fráze si budou muset zřejmě osvojit všichni Evropané. Už teď povinně nekouříme v hospodách a šrouby se dál utahují...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit