Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Kubo utíkej, jsem s tebou!!!!" Takhle volal jeden starý havíř na druhého ze stromu, když druhého honila tlupa rozlobených žen v jedné známé pohádce.A bylo mu to platné jak mrtvému zimník.Tak všichni, kdo to máte do Prahy daleko a jste srdcem s demonstranty, zvedněte prosím zadky z kanape a přijeďte osobně.Naší zem mám projetou kompletně a neznám jediné místo, odkud bych se do Prahy nedostal za cca 400,-.Vždyť už jste přišli o víc a o daleko více přijdete, když nás bude stát na ulici 500.Keci typu ..udělejte s tím něco... jsou na nic. Musí to znít ...uděláme tomu konec... a potom to dokážeme.
  • všechno špatné pochází z Prahy *12*
  • Souhlasím s Jiřím, taková akce se musí řádně připravit aby na ní dorazili všichni kdož jsou nespojeni a nestačí jim o tom jen polemizovat v diskusích na NETu, které ti papaláši stejně nečtou. Také doufám, že to musí přijít již brzy, protože to co se děje není možné tolerovat!!! Arogance, nabubřelost, nezájem o nározy lidí, v ministerských funkcích nalezlí amatéři o předsedovi vlády ani nemluvě a to vše podloženo pouze zájmy o vlastní prospěch. Poslední kapka ja převedení 20 miliard do soukromých fondů, které se přihrají kamarádíčkům a může se začít tunelovat ze státního!! I já jsem připraven vyjít do ulic.
  • Souhlasíme s vámi a velmi tuto demonstraci podporujeme, bohužel jsme daleko od Prahy. Zajímalo by mně, jestli vládní garnitura tyto názory čte.Můj názor je ten, že se lidi musí hlavně sjednotit a mít dobrého vůdce, jinak vše bude velmi chaotické a hlavně je třeba aby mladí pochopili do jaké finanční pasti je tato vláda uvrhla!
  • Dokud pochod bude poklidný,vše vyšumí!!!Chce to pořádné haló,tak aby o tom věděla minimálně celá Evropa!!!Minimálně dlažební kostky!Je to šílený, v centru našeho třicetitisícového města už není skoro ani jeden živnostník, hlavně že je to tady samá banka a pojišťovna a otravují vás nadrzo i doma!!!
  • Také to mám daleko, ale držím všechny palce! Hlavně se poučit z minulých chyb a místo sametu si vzít plátno - smirkové a pořádně drsné!!!
  • Pokud má uvedená demonstrace opravdu posloužit lepším zítřkům,tak je třeba,aby šlo o akci mladé generace.Aby se to nezvrhlo v nějakou šaškárnu,která by pouze posloužila profláknutým politickým šíbrům,znovu se dostat ke korytům.Aby se neopakoval humbuk jako byl s VV.Tehdy to začalo proklamovaným bojem s dinosaury a skončilo ve chvíli,kdy John se chytl ministerského koryta.
  • Někdo to musí vzít do rukou a začít jednat, musíme do ulic, přeci si nenecháme srát na hlavu!!! Nebo to necháme ať si oni dělají s náma co chtějí? Odbory by to měli vzít do rukou a začít organizovat stávky a pořádně zatopit těm zlodějům (vládní koalice). Nebo na té ulici skončíme skoro všichni, ale to už bude pozdě.
  • Souhlasím, já budu připraven s karabáčem na tu koaliční svoloč
  • Nechápu proč tak náhle demonstraci, tak strašně narychlo, tím nic nedosáhnete, budete jen k smíchu. Stejně jsou všichni Ti vyžírkové a Ti co za tím vším stojí mimo Prahu na svých opevněných hradech. Dle mého to chce pořádně naplánovat, tohle je jen hurá akce, a výsledek žádný.
    Jo defenestrace, to by bylo něco jiného, ale určitě ne v sobotu , spíše tak úterý příp.středa a pěkně naplánovat veškeré činnosti, tak aby lidé byly pro ně jen houf pokřikujících. Doufám že už to brzo bude a pomyslné ucho se utrhne. Jsem připraven.
    • První věta mne zklamala ale s dalším textem plně souhlasím. Vláda s nechytřejšíma (aspoň si to o sobě myslí) Kalousek, Drábek a podomě s něčím vylezou ven a obyvatelé se chovájí jak ovce. Jen víc je budeme odírat, lid je spokojen. Protože průzkumy které se musejí dělat v blázinci nás chválí. Na západ od nás jeden den s něčím vláda vyleze a druhý den se lid bouří. např. V německu na nejoblíbenějšího ministra (budoucího premiéra vyleze tzv. Plzeňská aféra a padne a u nás ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit