Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obojí je stejný lidský dobytek,který žene Česko do státního bankrotu.Je ten dobytek zralý na co nejkrutější odporažení na katovských mučírnách.
  • V Praze vyhrálo ANO před TOPkou.. a proto je podle Kaloska nedemokratickou stranou? :-))))))))))))))))))Vlastně ,kdo nejde s přeběhlíky , lidmi nemorálními, bezcharakterními, koryťáři,...,ODS,KDU-CSL, SZ a STAN v TOP 09 je nedemokrat?:-)))
    • http://www.youtube.com/watch?v=izPsKi1dc7w
  • co se stalo s komoušema, co to, že jim hlasy klesají. Klausi, oslabuješ, ODS ti padá, KSČM ti padá, TOP09 ti padá, takhle s do asijské unie do konce desetiletí nedostaneš. Fašisti hold dneska už netáhnou.
    • „Hlupák má před vzdělaným člověkem velkou výhodu - je sám se sebou vždy spokojený.“ protože si myslí že je nejchytřejší protože spolkl Šalomonovo (dodej varianty: Klausovo, Kalouskovo, Dukovo, Khárlovo, Laudátovo a jiných) lejno.
      • to je pravda hlupáku
    • komouši a odesáci přeběhli do ANO k hlavnímu estébákovi *3*
      • to je fakt, ale tam poněkud zjihli, tam jsou držený na uzdě.
        • Na jaké uzdě?Pan Velkopekárník a Velkouzenář kovanej komouš si je kupuje.
          V první řadě by měl vysvětlit počátky svého podnikání, především z dob vlád ČSSD. Například privatizaci Lovochemie, atd. Měl by osvětlit svoji roli v kauze Unipetrol a své vazby na Grosse.....
  • Praha je přece již dlouhodobě všech podvodníků, komediantů a kol*borantů ráj, tak se nedivte.
  • Nedivím se, že to tak dopadlo, když to tu tu čtu. Tomuto švejkostánu není pomoci. Jak může někdo, kdo chodí do práce, volit podnikatele, ještě k tomu s nejasnou minulostí a ještě svou blbost obhajovat. I na tomto médiu, jako je tiscali se podívejte jak se mele dokola o Ano. Pokud nemáte v těle trochu soudnosti, neuvědomíte si, že za experimenty SZ a VV, jsme již zaplatili dost, tak raději zalezte do svého stanu a neobtěžujte. Druhá skupina vrcholu blbosti je, že někteří se ani neobtěžovali jít cca 1km volit. To jsou u mě líní chcípáci na entou. Nevím, kde jste vzali, že když budou volby s nízkou účastí, budou anulovány! Co to je podle vás bojkot voleb hnojové? Je mi z vás všech na blití. Před týdnem jsem byl na horách. Jsme tak krásná zem, proč si ji necháváme ničit? Co si to dokazujete! *16*
    • To jako mají lidé volit tzv.demokratické strany řízené lobisty, mafiány,kmotry-oligarchy,tuneláři, zloději, podvodníky na čele s ODS? TOP09? a dalšími?:-)))))))Již je volili 25 let a výsledek?:-))))))))))))))))))))))))))
    • Gemo, ať se ti to líbí nebo ne, Babiš není ani Bursík ani Bárta.Babiš má dost a krást rozhodně nemusí a jak napsal G. Kohák, je chytrý jako liška podšitá.Ve vládě si vede s rozumem.A že se ho bojí ODS a TOP 09? Ani se nedivím, že v Praze bude průvan, to si piš! Že lidé nechodí volit se dá vysvětlit po česku: proč,když za 25 let,t.j. čtvrt století a já nevím, kolik ti je, jde vše do kelu. Já osobně neuznávám senát,chodím k volbám do senátu, ale házím do urny úplně něco jiného.Jinak volím řádně.Že je naše zem krásná,je pravda. Jsem hrdá na svou zemi,na svou hymnu, kterou chtějí nějací blbci změnit již po několikáté. Ale to nestačí, vlastně to v globále neznamená nic. V cizích zemích všude visí a vlají vlajky i na domech a tady vidíš i cítíš hrdost lidí ke své zemi.Ovšem u nás si vyvěsit vlajku před dům, tak na tebe zavolají buď policajta nebo psychiatra.Jo, tak to je.
      • Ano přesně, obhajoba vlastní blbosti. Senát je zakotven v ústavě, jako dolní komora parlamentu. Podle mě je taky zbytečná horda darmožroutů, ale nic s tím neuděláme. Před léty vzniklo Top 09 s "charakterním karlem s, který taky neměl za potřebí a kradl i to co bylo přibité. Již jako kancléř havla. Takže tenhle argument je ubohý. Kde dělá babiš? Dělal v zemědělství a teď zavedl zelenou naftu. Jestli máš pocit, že tebe někdo z nich bude zvýhodňovat, Tak se mýlíš. Cestu do práce mít levnější nebudeš. Další krok je akce, která nepřišla ale byla hrozbou a to je česká pošta jako soukromá firma. To jsou fakta. Sledujete jen koblihu, ale činnosti a zprávy vás nezajímají. To je velká chyba a ničíte život i ostatním. Kobliháři pojebaní *16*
        • Koblihy nejím a ani jsem je nikde neviděla rozdávat,ale to byl asi pech.Co se týká Senátu - práce Havla, abychom byli IN před Amerikou,co se týká Karla , pozor, ten tak bohatý zase nebyl,ale dostal za úkol prokomit Benešovy dekrety,aby se evropské šlechtě vrátily majetky movité i nemovité. To se mu nezdařilo. zatím. Jediný, komu se to podařilo byl Havel.Babiš oproti těmto a jim podobným, zaměstnává tisíce lidí a vím, že si nikdo neztěžuje. A kdo nemá máslo na hlavě? Vždyď tady bylo tolik komunistů, že se až v SSSR divili. No a kdo nebyl, tak většina v málé či větší míře spolupracovala.Tak co chceš dělat? A mladí od 25 let většinou nemají práci a kašlou ti na politiku.Nebo jak se říká, jsou pomýleni,nevědí, co je pravda.Je tu prostě velké ,generační vakuum jedné a půl generace.Zelená nafta byla, pak se zrušila a není to dlouho a ta mně netrápí. Mně trápí naše zlikvidovaná zem a nenávratně! Zajeď za Prahu, když tam nejsou Logistické sklady firem Evropy, tak na úrodné zemi stojí Bursíkovi panyly.
          • Je zajímavé kolik ma pravda podob. Nicmene pokud si zaměstnanec mysli ze ho spasi podnikatel, tak je zakonite blb. Nečetl jsem taky tvůj názor na českou postu a namajetkove priznani. Takže za me, ačkoli v něčem pravdu mas. Minus
  • Na Slovensku dle jazykového zákona se na uradech a v tv nesmí mluvit cesky,no a v cechach nas bude velmi brzo cekat to same.
    Praha je všech slovenskejch estebaku raj......... *12* *12* *12* *12*
  • V Hejné u Horaždovic,ve středověku zabili sedláci v lese opici ,která utekla jejich pánovi Půtovi Švihovskému.Pak mu ji nesli ukázat,zě zabili čerta.Ten se tak rozčílil,že je pak potrestal tím,že Hejnou přejmenoval na Bláznivou Hejnou a museli platit zvláštní daň.Dvacet čtaři roků se ukazuje,podle volebních výsledků,že největší lumpové a hlupáci jsou v Praze.Proto by po revoluci bylo od revolucionářů rozumné přejmenovat potom Prahu na Bláznivou Prahu a pražákům napálit vydatnou daň z troubovitosti.Daňový výtěžek z této daně použít na splácení starými lumpy nasekaných dluhů.Tak by škůdci národa pražáci začali být národu v něčem užiteční.
    • Každá revoluce produkuje ještě větší gaunery.
      • a u nás byla nějaká revoluce, kdyby tu byla, tak ta verbež je už dávno v base a nám se tu žije podstatně lépe.
        • U nás bylo předání moci. Už jsem to tu psal. Od roku 1979 to někteří věděli. Tohle nebyla revoluce a my jsme byli poslední v evropě, tedy východní. Za banány jste dali vše lidské.
          • když tak, tak 1989 a lidský komunistický řežim neexistoval, určitě né v padesátých létech, sedmdesátých a osmdesátých létech. Ale to ty Gemo nepamatuješ, to jsi byl na houbách.
  • Chocholná propuštění lidi z práce spjatí se zemědělstvím odměna propuštění a mně potkal defekt ráfku z Kykule žádná slušná prostitutka tam nestála s autem zemědělského koncernu.pěšky dom vnoci třicet pět kilometrů

    Antonín Brachtl
  • Milý Jirko, tak jsem se vrátila...z dovolené. Na BBC za celou dobu ani Ň o ČR, ani o Putinovi, ani o Ukrajině, jenom o Ebole a Číně a Indii a Sýrii. Tak vidíš, jak jsme na okraji zájmu a my si myslíme, že jsme pupkem světa, vše kritizujeme a všem,hlavně EU a USA lezeme do zadku. To jenom na okraj. Je dobře, že volby doladly tak, jak dopadly. Je důležitá zklidnit atmosféru nenávisti všech proti všem. Je důležité nedat největším lumpům prostor v médiích /Fiala, Kalous,Karlík a spol. A nakonec i Bursíkovi- největšímu zloději všech dob pod rouškou ESZ/. Regiony potřebují kontrolu nad korupcí a rozkrádáním,vláda klid k práci.A to si myslím ve stávajících trojkoalicích do značné míry nastane.Počkáme, co udělá KDU-ČSL !
    • A to by si chtěla skákat do ruský prd@le s Klausem a nebo s Klausem se nechat okrádat v téhle zlodějské zemi . EU nás nepotřebuj, my potřebujeme jí. Kdo by takové lapky chtěl.
      • Ó Harry, vše čas obrátí jiným směrem. Nejprve nás potřebovala EU k tomu, aby nás co nejvíce oslabila a tenkrát, před čtvrt stoletím jsme vskutku nepotřebovali se vkládat do náruče EU.Ale povedlo se a výsledek je jasný - a teď ji potřebujeme, ale ne tak, abychom ztratili sama sebe.Do ruský pr..le lést nemusíme, ale také ji potřebujeme. Zahoď nenávist a přemýšlej. S Klausem je to složité, určitě se ti dostalo k sluchu, co vlastní.
        • Já nejsem plný nenávisti, tu tady roznáší rusofilové (Klausovci) jako ty, těm nevadí tunely, propouštění zločinců a tím pádem okrádání slušných lidí.
  • fašisti z KSČM jako vždy zametali ODS a TOP09 cestičku k moci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit