Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co tady pořád blbnete s útokem na Ukrajinu? To je jenom marná touha lidí z Langley podporovaná nohsledy z EU. Nejvíc je Rus zklame, když neudělá nic.

    Jak důvěryhodné jsou ty analýzy CIA a Bloombergů se ukázalo (nejen) v případě Íráku.

    Snůška lží o údajných zbraních hromadného ničení. A důsledky toho jejich jara jsou vidět na Blízkém východě do současnosti. Hlavně, že je v Americe klídek. 

    To není obhajoba imperiálních choutek Ruska, ale odsouzení lží a manipulací v hybridní válce, kterou USA soustavně vedou. A pokud má být Ukrajina užitečným idiotem, je to jen jejich věc.  

    • goyim

      Původ lží o Iráku byl ve skutečnosti ze země modré hvězdy...

  • Téma produktovodu Nord Stream 2, který vede přímo mezi Ruskem a Německem po dně Baltského moře, bylo i na Scholzově pondělní tiskové konferenci ve Washingtonu s americkém prezidentem Joeem Bidenem. Zatímco Scholz se odpovědi vyhnul, Biden jasně prohlásil, že v případě ruské agrese vůči Ukrajině žádný plynovod nebude.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Neměli by se US okupanti z Německa stáhnout a Německo vystoupit z NATO? Sovětští okupanti už se stáhli před třiceti lety a Německo vystoupilo z Varšavské Smlouvy.  Jedině odchod VŠECH OKUPANTŮ BEZ VYJÍMKY A VYSTOUPENÍ ZE VŠECH PAKTŮ je záštitou světového míru. 😯

    • Je to sice z roku 2015, ale stojí to za shlédnutí.  Zahraniční politika USA. www.youtube.com/watch?v=FiiIlOkL7TE

  • KIMCID

    Bu bu bu :D 

  • Na živočicha  z východních stepí platí jedině pořádný klacek. Jedině tak se bude chovat jako  ČLOVĚK.

    • Na živočichy z centra Evropy neplatí ani to.

      Co Vám dává právo považovat se za lepší živočišný druh? Někdy to tak fakt nevypadá. A to nehovořím konkrétně o Vás. 

    • KIMCID

      Ono utočí mongolsko? Nebo jsi tak b l b e j a nevíš kde je step?


      • Znáte repliku z Vesničky mé střediskové? Třeba by to sedlo. 

  • Už mě ty kecy politiků a novinářů o válce a sankcích doslova se-ou. Proto pro uvědomění si reality napíšu následující a byl bych rád, abyste k tomu i Vy napsali svůj názor.

    Takže hypotetická situace: Situace se bude dál vyostřovat až skutečně Ukrajina napadne Doněckou oblast a Rusové tam vtrhnou se svojí armádou. Neskončí to pouze sankcemi, ale bude ostřelována a demolována i Moskva z míst ve východní či západní Evropě. Reakce Ruska a Putina opět šokuje celý západ. Na New York (nikoli na žádné město v Evropě) dopadne atomovka a bude srovnáno se zemí. Putin oznámí, že jsou v pohotovosti všechna jaderná odpaliště ruských sil. A moje otázka zní: CO TEĎ SE BUDE DÍT??????????????? Podle mého názoru - všichni totálně vystřízliví a bude se  okamžitě jednat o míru.

    • Fuj, to je ošklivý scénář. Ne, že by USA škodila malá ochutnávka toho, co tak rádi vyvážejí po celém světě, ale nakonec by to zase odnesli obyčejní lidé, kteří za nic nemůžou. Tak to nechme raději v oblasti předpokladů.

      Ovšem, kdyby se žralokům zachtělo ruského masa, myslím si, že by to doma pocítili dost tvrdě. To věděl už Reagan. 

  • goyim

    Kde jsou sankce proti USA za ilegální napadení Iráku na základě lží, neschváleno kongresem ani radou bezpečnosti OSN? Tzv. válka agrese - tj. stejný zločin, za který byli souzeni nacisti v Norimberku. Kde jsou ty šašku? Nikde. A proto tě nikdo nemůže brát vážně.

    Jsem v šoku, že těmhle kašparům pořád nedochází, že tímhle ubohým vlezprdelským a neskutečně pokryteckým chováním akorát víc lidí bude sympatizovat s Ruskem.

  • Bububu, Rusové už se třesou strachy. Možná až uvidíš v kaliningradské oblasti Mig31K s Kinžálem pod trupem, tak si dej pozor, aby se ti neudělal hnědý flek vzadu na kalhotách, ty plešatý hrdino.

    • Myslím, že především Německo by mělo být velmi zdrženlivé v nějaké vojenské expanzi mimo své území. Doufám, že jsou z historie dostatečně poučení. 

  • nemeci tak mluvi ze chtej vinalozit valku s rusi ??!!! kdo to jim podari ??!!! ani rusi ani nemeci !!! a bijna bude na ukraiini slovnii a tam !!! ne v nemeci !!! chudici lidi !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit