Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám několik "slovanských" a zcela "nelogických" otázek z toho volaného lesa...Proč tedy po tom všem kázání o historii.. o nich i o nás.., se dnes co nejvíce renovovaných, ale i menších firem z celé té "vyspělé a úspěšné".., prapůvodem, zrádné, hitlerovské koalice, nyní protektorátně zvané "EU",co se díky východním trhům a vlastně celému levnému "ostbloku" často drží nad vodou.. se tam tak tedy tolik tlačí v zájmu tam mít, když už ne nějakou, přímou výrobu či společný podnik i jiné projekty.. s těmi "proradnými Rusy s dřevěnou palicí".. či chtějí tam mít aspoň nějaké slušné, obchodní zastoupení a tlačí se dokonce i do té hnusné, komunistické Číny ?....Kdo dnes tedy vlastně koho potřebuje k přežití..? Není to spíše tak, že právě obrovský východ.. a celkově i Asie už natolik předbíhá celý tržní prostor a hospodářsko ekonomický vývoj Evropy, že karty se naopak otáčí tak, že se toho bojí už i v USA a zároveň paradoxně největší dlužník komunistické Číny a chtějí tento "ostblok" tedy rozdělit a rozeštvat právě např.pomocí dnešní Ukrajiny a usadit se tam, jak kvočny blíže k neskutečně obrovským zdrojům všeho možného... i celkově neskutečně velkému, životnímu prostoru.. tohoto "slovanského kontinentu "?.. . Proč si tak naši protektorátní eurohujeří včetně "knížete".. i v naší TV i jinak.., dávají letos nesmírně záležet, využít olympijské hry k rozeštvání a špinění všeho "východního" a na to západní "vyspělé" a příšerně zadlužené právě u té Číny už jaksi zapomínají ? Proč dnes stále více států i z EU, žádá fin. půjčky raději více od Ruska a jeho bank, než od bankovního fondu v EU, kde už celá tato EU má tolik problémů, že se postupně domino efektem dostávají do stále větších dluhů i vlastní "rovnoprávní" členové EU co do té doby takové či žádné dluhy v tak velkém rozsahu nikdy neměli ? Proč už i Rakušané podepsali "předsmlouvu" o smlouvě s cílem mít nádraží Transibiřské magistrály až přímo ve Vídni a velmi reálně pracují na projektáži všech možností co jim tato hlavní Eu.východo-asijská tepna i se zbožím až z Japonska přinese ?..
    • Text Vašeho příspěvku
      Naprosto správný postřeh. A s tou Olympiádou jsi to trefil na hlavičku. Zčali s tím Amíci, že Obama na OH nepojede, rozesílali hlášky do světa, že je tam nebezpčno (jakoby např. v Chicagu, kde je snad jedna vražda za hodinu bylo bezpečno),přidali se Němci, Francouzi, VB a naši poskoci v médiích chrlili jen samé negativní hlášky. Nic pozitivního neviděli. Smutný obrázek řiťolezectví.
  • když geniální napoleon vtáhl do ruska nechápal nic,ale vůbec ničevo,pořád hledal ruskou armádu,ale kutuzov na nějakého napoleona neměl čas musel potlačovat povstání nevolníků na jihu a vzpouru bojarů až když to zvládl přitáhl vyčerpaný k moskvě,jakápak bitva s vyčerpaným vojskem,oddechnou nádo ,není kam spěchat ať si napoleon užije přírodních krás ruska-zimy,bláta,hladu,a car chce postavit novou moskvu,s kamenými paláci a bulváry,jako paříž ,udělejme gosudarovi radost a zapalme ty dřevěné chatrče,a napoleon stále nechápe,nikdo s ním nevyjednává,nikdo s ním nebojuje,moskva hoří,car pořádá bály v petrohradě......proč já sem do toho ruska lezl....
  • když bismarck opouštěl rusko nechal si vyrobit na památku prsten na kterém bylo vyryto "ničevo" ,to slovo představovalo pro něj ruské myšlení,císaři vilíkovi kladl na srdce,německo nesmí nikdy válčit s ruskem,rusko je neporazitelné,starý vilík se toho držel,mladý vilík se mu smál:vždyť mám nejlepší armádu na světě ,a bismarck mu odpověděl: ani výsosti máte nejlepší vojsko ale když do ruského lesa zavoláte sebegeniálnější myšlenku ozve se vám taková pitomost,že jste v háji s celou logikou.......načež byl penzionován,odcházel od císaře,kroutil prstenem a mumlal si pod knírem,nic nepochopil,ničevo......
  • Jedno si uvědomte, označení Slovan je rusácký způsob ovládaní národů, jak v článku je zdůrazňováno velký rusák jej používá směrem k malým či druhořadým rusákům a svého práva využívá tím, že použije zbraň, aby dosáhl svého.
    O tom se přesvědčily Poláci - Katyň, do Československa si rusáci přišli také zastřílet na své bratry slovany atd. A tak rusáci mají snad heslo, vyber si a zastřel svého bratra - slovana pro velké rusko
  • "stupid like polish" nebo "polský instalatér" tak se proslavili hrdí poláci v juesej a západní evropě,zatímto my jsme "smějící se bestie" (německo) či "proradní venclové " (rakousko) nebo "děsiví rouzpoutávači válek" (francie,anglie) před kterými je třeba se míti na pozoru,neboť pod evropským civilizovaným povrchem disciplinované servilnosti se skrývá záludné slovanské jádro s animistickou tatarskou duší......buďme na sebe hrdi a jestli nás budou němci a ostatní západoevropani štvát tak jim lehce připomeňme bílou horu,konopiště,mnichov......nám nedělá problém dělat vrátného u latríny a úslužně držet hajzpapír ale do těch sraček nakonec spadnou jiní...
  • Po 89 jsme měli šanci těžit z toho, že jsme mezi nimi ( a máme s oběma zkušenosti, špatné i dobré ) a začít jednat stylem - Já pán, ty pán. Místo toho jsme ( naši politici ) z jedné p.r. d . +le vylezli a hned začali lézt do druhé, zůstáváme slouhy !
  • jak hluiboko dokáže Tiscali klesnout... fuuuj
  • Pan Hlavenka vyplodil dalsi ze svych blabolu. Pekne dekuju za zpestreni dnesniho dopoledne, uz dlouho jsem se tak nezasmal.
    • Můj názor je ten,že p.Havlena tentokrát uhodil přímo na hřebík.Moje sečtělá babička vždy říkala,že bylo vždy krásně za Rakousko-Uherska a učila mě ,že je dobré kamarádit s Němci,že se máme,kde poučit a prodávat na východ.A bude vždy dobře.Toto umí Poláci a my svým vystupováním a jednáním od r.1918 nestojíme za nic ,aby se námi někdo zdržoval.Korytáři cpoucí se do EU se nesnáží tam vystupovat pro blaho malého neperspektivního státu,ale pouze pro sebe a ten zbytek vychcánků a zlodějů plundruje tento stát o 106.Láteříme nad Dány,ale naše mládež není jiná.Na druhé straně se dozvím,že jsou u nás vítaní.Eura nesmrdí a stačí málo nastavit ceny a jistiny větší zálohou při ubytování vratnou,když bude vše v pořádku nebo nevratnou.Tady se lamentuje nad krádežemi kovů.Ptám se proč nejsou ceny jako dříve a proč se šponují.Já sbíral papír za 0,20hal/kg,železo 0,15/kg a barevné kovy cca 0,40- 0,50hal/kg.Myslíte,že se zloději bude namáhat.Mám pocit,že to někomu vyhovuje .
  • 1. Nechápu proč je prezentována úvaha ve zprávách.
    2. Tato slohová práce mi připomíná povinné zadání tématu při maturitě.
    3. Nechutné je na tom to, že je to uvedeno v době olympiády , kdy media v Čechách ovládaná západem neví jak náš vztah k Rusům ještě více rozvrátit.
    4. Nemohu se zbavit dojmu, že ten stále preferovaná zlý ruský bratr je to světové zlo, ale ve skutečnosti jde jasně najevo kdo ve světě kalí vodu, podporuje vraždění nevinných lidí ve svůj kapitalistický prospěch.
    5. Vše to spěje jen k celosvětové naštvanosti a jakoby někdo čekal až, vypukne požár do kterého místo hašení bude přilívat jen výbušný benzin.
  • Co je tohle za autora ??? Placená provokatér, nebo blbec ??? Mě tedy pžipadá jako obojí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit